Polazak u 11, imam 3-4 slobodna mjesta (zavisi od mase putnika)

BravoZoom088 je napisao/la:Danas u 12 je utakmica. Ko hoce u Tz neka se javi u PP (ili na FB ako me ima u prijateljima).
Polazak u 11, imam 3-4 slobodna mjesta (zavisi od mase putnika). Besplatno!
Da je ekipa bila jača, vjeruj mi da bi sada ubjedljivo bili prvi, sa velikom prednošću na druge ekipe i sa velikim šansama za ulazak jer smo imali jako povoljan raspored. Znaš i sam koliko smo kući prosuli bodova jer nismo imali agresivnosti, brzine i slično..turskilukavac je napisao/la:E meni nije jasno ako je ekipa zauzela drugo mjesto zasto se dovodi 10 igraca novih. Pitanje kolko su spremni da igraju i dal imaju zelju. Ko ih dovodi i zasto. Jel cilj premijer liga i ako ne udju ko ce odgovarat za potrosene budzetske pare. Ko usu clanovi uprave koji sastavljaju ekipu i s kojim menadzerima su u talu. Vidim da ima jos ljudi koji razmisljaju koja samo se znaju bolje izrazit jer nisam zbog posla upucen u dnevna desavanja. Ako moze nek zoom napise jer vidim da je upucen
SiouxLukavac je napisao/la:Da je ekipa bila jača, vjeruj mi da bi sada ubjedljivo bili prvi, sa velikom prednošću na druge ekipe i sa velikim šansama za ulazak jer smo imali jako povoljan raspored. Znaš i sam koliko smo kući prosuli bodova jer nismo imali agresivnosti, brzine i slično..turskilukavac je napisao/la:E meni nije jasno ako je ekipa zauzela drugo mjesto zasto se dovodi 10 igraca novih. Pitanje kolko su spremni da igraju i dal imaju zelju. Ko ih dovodi i zasto. Jel cilj premijer liga i ako ne udju ko ce odgovarat za potrosene budzetske pare. Ko usu clanovi uprave koji sastavljaju ekipu i s kojim menadzerima su u talu. Vidim da ima jos ljudi koji razmisljaju koja samo se znaju bolje izrazit jer nisam zbog posla upucen u dnevna desavanja. Ako moze nek zoom napise jer vidim da je upucen
Ja kako sam tebe razumio, ti ne bi dovodio ove igrače i ne bi trošio budžetske pare ako cilj nije premijer liga. Mislim da griješiš, ne dovode se sigurno igrači džaba, sigurno ako se ukaže prilika za prvo mjesto, zašto je ne iskoristiti? A kojim slučajem da se nismo pojačali odnosno da nismo doveli igrače ove, bila bi priča kako su svi digli ruke od kluba i kako se ništa ne radi.
Nama kada bi Abramovic dosao mi bi nasli neke mane , bravo za komentar![]()
Ja vjerujem upravi i nadam se da ćemo biti najjači i na kraju završiti kao prvi jer po ovim igračima koji su došli, ulazimo za 70% jači. Možda ti igrači nisu ništa pokazali u premijer ligi, ali drugo je premijer liga, a drugo 1. liga FBiH.
RADNIČKIII!
Ja koliko sam upoznat, još se pregovara, u opticaju su 2 napadača, uskoro će se znati.golDIE je napisao/la:Neko je napisao da dolazi novi napadac mozda.
jel moze info. ko je igrac i malo vise o tome ako moze,hvala
Almis Kasumović iz Mramora novi je Vaš napadač. Momak solidan, postigao 10 pogodaka u protekloj polusezoni.SiouxLukavac je napisao/la:Ja koliko sam upoznat, još se pregovara, u opticaju su 2 napadača, uskoro će se znati.golDIE je napisao/la:Neko je napisao da dolazi novi napadac mozda.
jel moze info. ko je igrac i malo vise o tome ako moze,hvala
Nista, propao transfer, bilo sve zavrseno i na putu za Lukavac vide doticnog kako kod Brane u Sizju jede prasetinu i nasi su iz poznatih razloga odmah odustali od njega, jbg a bili smo tako blizu da ga dovedemosamolukavac je napisao/la:Kakva je situacija oko ovog drugog pojacanja iz Gracanice, posto je Suljic otpao, dokle je to sve doslo, mada mislim da nam taj profil igraca ne treba jer imamo kvalitetno rjesenje u prvoj postavi, mozda kao rezerva pa vidjecemo
Znači prečaga ga koštala transferasodaacm je napisao/la:Nista, propao transfer, bilo sve zavrseno i na putu za Lukavac vide doticnog kako kod Brane u Sizju jede prasetinu i nasi su iz poznatih razloga odmah odustali od njega, jbg a bili smo tako blizu da ga dovedemosamolukavac je napisao/la:Kakva je situacija oko ovog drugog pojacanja iz Gracanice, posto je Suljic otpao, dokle je to sve doslo, mada mislim da nam taj profil igraca ne treba jer imamo kvalitetno rjesenje u prvoj postavi, mozda kao rezerva pa vidjecemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.