FK Radnički Lukavac

Zoom088
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Zoom088 » 19 feb 2015, 10:34

Danas u 12 je utakmica. Ko hoce u Tz neka se javi u PP (ili na FB ako me ima u prijateljima :D).

Polazak u 11, imam 3-4 slobodna mjesta (zavisi od mase putnika) :D. Besplatno!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 feb 2015, 12:06

@prokosović4life, druže moj, naravno ako neki klub ima želju igrati sa Radničkim, neka plati stadion i sudije. :D

soda4life

Post Postao/la soda4life » 19 feb 2015, 12:09

treba ovo sve fino poslozit,ali nema ko nazalost ...dzindo je samo trener na papiru,stavljen je tu da uprava ima punu slobodu rada na igrackom kadru,kad kazem uprava,mislim na par ljudi koji se vrte oko dovodjenja igraca ,da dovedu jos 5 igraca oni bi nasli mjesto da se strpa jos tih 5 igraca,jaganjac je izletio iz postave tu je neki selamovic kao pojacanje,husic ce danas odma igrat prvu postavu,imao je vremena da se dokaze na treningu,aha jest .. sva ova pojacanja stavljena su ispred svakog igraca koji je vec bio u klubu,i kad kazete da se jusufovic treba dokazat da bi ostao,kome ce se dokazat,da jede na treningu sve,on ne bi zaigrao nikad,jer sva ova pojacanja su dosla i uz to su uzeli svaki od njih po odredjenu sumu novca,normalno je da mu uprava nece dati novac,a da taj isti sjedi na klupi,boolje je dati jahicu da bbude pomocni trener nego npr subicu ili jusufovicu koji su tu godinama nazalost (:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 19 feb 2015, 12:09

Zoom088 je napisao/la:Danas u 12 je utakmica. Ko hoce u Tz neka se javi u PP (ili na FB ako me ima u prijateljima :D).

Polazak u 11, imam 3-4 slobodna mjesta (zavisi od mase putnika) :D. Besplatno!
Bravo :kralj: Z O O M svaka ti čast :clap: :clap: :clap:

turskilukavac
Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 19 feb 2015, 12:49

E meni nije jasno ako je ekipa zauzela drugo mjesto zasto se dovodi 10 igraca novih. Pitanje kolko su spremni da igraju i dal imaju zelju. Ko ih dovodi i zasto. Jel cilj premijer liga i ako ne udju ko ce odgovarat za potrosene budzetske pare. Ko usu clanovi uprave koji sastavljaju ekipu i s kojim menadzerima su u talu. Vidim da ima jos ljudi koji razmisljaju koja samo se znaju bolje izrazit jer nisam zbog posla upucen u dnevna desavanja. Ako moze nek zoom napise jer vidim da je upucen

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 feb 2015, 12:58

turskilukavac je napisao/la:E meni nije jasno ako je ekipa zauzela drugo mjesto zasto se dovodi 10 igraca novih. Pitanje kolko su spremni da igraju i dal imaju zelju. Ko ih dovodi i zasto. Jel cilj premijer liga i ako ne udju ko ce odgovarat za potrosene budzetske pare. Ko usu clanovi uprave koji sastavljaju ekipu i s kojim menadzerima su u talu. Vidim da ima jos ljudi koji razmisljaju koja samo se znaju bolje izrazit jer nisam zbog posla upucen u dnevna desavanja. Ako moze nek zoom napise jer vidim da je upucen
Da je ekipa bila jača, vjeruj mi da bi sada ubjedljivo bili prvi, sa velikom prednošću na druge ekipe i sa velikim šansama za ulazak jer smo imali jako povoljan raspored. Znaš i sam koliko smo kući prosuli bodova jer nismo imali agresivnosti, brzine i slično..

Ja kako sam tebe razumio, ti ne bi dovodio ove igrače i ne bi trošio budžetske pare ako cilj nije premijer liga. Mislim da griješiš, ne dovode se sigurno igrači džaba, sigurno ako se ukaže prilika za prvo mjesto, zašto je ne iskoristiti? A kojim slučajem da se nismo pojačali odnosno da nismo doveli igrače ove, bila bi priča kako su svi digli ruke od kluba i kako se ništa ne radi.

Ja vjerujem upravi i nadam se da ćemo biti najjači i na kraju završiti kao prvi jer po ovim igračima koji su došli, ulazimo za 70% jači. Možda ti igrači nisu ništa pokazali u premijer ligi, ali drugo je premijer liga, a drugo 1. liga FBiH.

RADNIČKIII!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 19 feb 2015, 13:10

SiouxLukavac je napisao/la:
turskilukavac je napisao/la:E meni nije jasno ako je ekipa zauzela drugo mjesto zasto se dovodi 10 igraca novih. Pitanje kolko su spremni da igraju i dal imaju zelju. Ko ih dovodi i zasto. Jel cilj premijer liga i ako ne udju ko ce odgovarat za potrosene budzetske pare. Ko usu clanovi uprave koji sastavljaju ekipu i s kojim menadzerima su u talu. Vidim da ima jos ljudi koji razmisljaju koja samo se znaju bolje izrazit jer nisam zbog posla upucen u dnevna desavanja. Ako moze nek zoom napise jer vidim da je upucen
Da je ekipa bila jača, vjeruj mi da bi sada ubjedljivo bili prvi, sa velikom prednošću na druge ekipe i sa velikim šansama za ulazak jer smo imali jako povoljan raspored. Znaš i sam koliko smo kući prosuli bodova jer nismo imali agresivnosti, brzine i slično..

Ja kako sam tebe razumio, ti ne bi dovodio ove igrače i ne bi trošio budžetske pare ako cilj nije premijer liga. Mislim da griješiš, ne dovode se sigurno igrači džaba, sigurno ako se ukaže prilika za prvo mjesto, zašto je ne iskoristiti? A kojim slučajem da se nismo pojačali odnosno da nismo doveli igrače ove, bila bi priča kako su svi digli ruke od kluba i kako se ništa ne radi.
Nama kada bi Abramovic dosao mi bi nasli neke mane , bravo za komentar :thumbup:
Ja vjerujem upravi i nadam se da ćemo biti najjači i na kraju završiti kao prvi jer po ovim igračima koji su došli, ulazimo za 70% jači. Možda ti igrači nisu ništa pokazali u premijer ligi, ali drugo je premijer liga, a drugo 1. liga FBiH.

RADNIČKIII!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 19 feb 2015, 15:02

@SiouxLukavac sve je kako si napisao i nemam šta dodati :thumbup:

O utakmici sa Slavenom:

Današnja utakmica je pokazala da ekipa nije uigrana još uvijek i da trebamo što brže to riješiti i eventualna pojačanja o kojima se priča dovesti što prije kako bi se to sve posložilo do početka prvenstva.

Prvih pola sata smo igrali nepovezao i bezidejno. Slaven je imao dvije odlične prilike od kojih su jednu iskoristili i poveli 1-0. Poslije su imali još jednu 100% priliku ali je nisu iskoristili.

Naši su počeli igrati tek od 30. minute i stvorili nekoliko prilika ali nisu ih iskoristili Mićo u dva navrata i Mujagić koji šutira pored gola.

Džana je u posljednjoj minuti prvog poluvremena izjednačio na 1-1.

U drugom poluvremenu Radnički dominira, a napravljeno je i dosta izmjena u obje ekipe. Jaganjac je postigao gol za konačnih 2-1. Poslije je Kuduzović (čini mi se) pogodio prečku.

Najbolji na terenu Kuduzović i golman Baščelić. Husić i nije imao nešto prilike da se dokaže. Tri dobra pasa je uputio i jednom šutirao prema golu.

Inače, ovo je fudbalerima Slavena bila prva utakmica, dok je kod naših vidljivo da su "noge teške".

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 19 feb 2015, 16:06

vise su ovo testne utakmice za ekipe koje nam dolaze kao protivnici.mi smo njima sto je nama zvezda.ja vjerujem da bi sad celik potpisao da odigra sa nama test utakmicu u petak,a u subotu prvenstvo pocinje.garantujem.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 19 feb 2015, 16:54

Ako je moguce sto prije zakljuciti listu pojacanja, najkasnije do vikenda sad i onda da se ekipa poslozi i bar koliko toliko uigra...

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 19 feb 2015, 21:01

Neko je napisao da dolazi novi napadac mozda.
jel moze info. ko je igrac i malo vise o tome ako moze,hvala

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 feb 2015, 21:04

golDIE je napisao/la:Neko je napisao da dolazi novi napadac mozda.
Ja koliko sam upoznat, još se pregovara, u opticaju su 2 napadača, uskoro će se znati.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 20 feb 2015, 11:09

samo da ne dovedu dzafica.treba nam centarfor klasicni,neko ko moze dobiti zracne duele,al da nije onako trom ko mujic.al tesko je danas naci takvog igraca.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 20 feb 2015, 11:21

ima novosti od uprave do igraca.o tom po tom.sabur

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 feb 2015, 19:01

SiouxLukavac je napisao/la:
golDIE je napisao/la:Neko je napisao da dolazi novi napadac mozda.
Ja koliko sam upoznat, još se pregovara, u opticaju su 2 napadača, uskoro će se znati.
Almis Kasumović iz Mramora novi je Vaš napadač. Momak solidan, postigao 10 pogodaka u protekloj polusezoni. :thumbup:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 feb 2015, 19:06

Nije on iz Mramora nego iz Huskića :D. Igrao je u Mramoru, ali po svemu sudeći vratiće se tamo.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 20 feb 2015, 23:24

Kakva je situacija oko ovog drugog pojacanja iz Gracanice, posto je Suljic otpao, dokle je to sve doslo, mada mislim da nam taj profil igraca ne treba jer imamo kvalitetno rjesenje u prvoj postavi, mozda kao rezerva pa vidjecemo :)

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 20 feb 2015, 23:28

samolukavac je napisao/la:Kakva je situacija oko ovog drugog pojacanja iz Gracanice, posto je Suljic otpao, dokle je to sve doslo, mada mislim da nam taj profil igraca ne treba jer imamo kvalitetno rjesenje u prvoj postavi, mozda kao rezerva pa vidjecemo :)
Nista, propao transfer, bilo sve zavrseno i na putu za Lukavac vide doticnog kako kod Brane u Sizju jede prasetinu i nasi su iz poznatih razloga odmah odustali od njega, jbg a bili smo tako blizu da ga dovedemo :(

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 20 feb 2015, 23:35

sodaacm je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Kakva je situacija oko ovog drugog pojacanja iz Gracanice, posto je Suljic otpao, dokle je to sve doslo, mada mislim da nam taj profil igraca ne treba jer imamo kvalitetno rjesenje u prvoj postavi, mozda kao rezerva pa vidjecemo :)
Nista, propao transfer, bilo sve zavrseno i na putu za Lukavac vide doticnog kako kod Brane u Sizju jede prasetinu i nasi su iz poznatih razloga odmah odustali od njega, jbg a bili smo tako blizu da ga dovedemo :(
Znači prečaga ga koštala transfera :urnebes: zeleni odu kod majora :puke:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 feb 2015, 23:46

Atmosfera među igracima na vrhunskom nivou, uvjeren sam u pobjedu u Kaknju već sad.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.