BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Damir nastavlja kazneni pohod. Trebao bi i danas preko Junga i onda ako bilo sta napravi odlicno.
Ima li kakvih vijesti za Argentinu?
Ima li kakvih vijesti za Argentinu?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Papastathopoulos
- Kontakt:
koliko mu treba otkaza da upadne u MD Buenos Aires-a ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tri. Ali imaju i dvije SE koje se rijetko daju na ATP turnirima tako da ako niko ne dobije nijednu SE pozivnicu će mu trebat jedan otkaz.Papastathopoulos je napisao/la:koliko mu treba otkaza da upadne u MD Buenos Aires-a ?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
U Riu je bilo nekoliko predaja, Diego Schwartzman, Leonardo Mayer, obojica su u MD u Buenos Airesu, ovdje piše da su predali zbog vrućine,
http://www.lanacion.com.ar/1769269-maye ... lor-de-rio" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma valjalo bi upasti u MD Buenos Airesa, konkurencija je veoma loša, osim Nadala naravno.
http://www.lanacion.com.ar/1769269-maye ... lor-de-rio" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma valjalo bi upasti u MD Buenos Airesa, konkurencija je veoma loša, osim Nadala naravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tesko ce biti protiv ovog zutog, svaki igrac koji ima bar malo kvaliteta moze biti opasan po damira na hardu, vec kad je sljaka u pitanju on moze parirati i igracima iz top 50.
Ja sam 2 opalio na junga, volio bih da padnem
Ja sam 2 opalio na junga, volio bih da padnem

Pa sad, da je konkurencija slaba, ne bih rekao. Od ovih, Nadal, Rafael, Robredo, Tommy Fognini, Fabio, Mayer, Leonardo ,Cuevas, Pablo, Andujar, Pablo, Carreno Busta, Delbonis, Federico, Schwartzman, Diego, Monaco, Juan, Lorenzi, Paolo, Ramos-Vinolas, Albert, Bellucci, Thomaz,Vesely, Jiri, Almagro, Nicolas, Berlocq, Carlos, Nieminen, Jarkko, Rola, Blaz, Gonzalez, Maximo, moze igrati ali ne i dobiti s 80%. Sansa zbog lose forme postoji protiv: Role, Mayera, Andujara, mozda Cuevasa, Gonzaleza i Vesely. Samo da je zaigrati, pritiska nema i tu vidim priliku.
Sve su to pimpleri-rudari i jedino Rafa, Robredo i Fognini odskaču. Sa svakim od ostalih se može igrati, pa čak i pobijediti ih i ako nemaju loš dan.
Na ovom turniru će biti nositelji igrači koji su 50+ na ATP listi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Glavu bih dao da Damir u ovakvoj formi na šljaci može dobiti FogninijaVirtu4l je napisao/la:Sve su to pimpleri-rudari i jedino Rafa, Robredo i Fognini odskaču. Sa svakim od ostalih se može igrati, pa čak i pobijediti ih i ako nemaju loš dan.

Jel do sutra imaju vremena da odustanu da bi Damir usao direktno, prije pocetka kvala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Consigliere
- Kontakt:
Kakav je ovaj danas? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Losa vijest za Damira. Souza je veliki favorit sutra protiv Haider-Maurera u Rio i skoro sigurno ce povuci jednu od SE u Buenos Airesu jer igra turnir na istom ATP nivou tako da Dzumhuru treba najmanje dva otkaza u Argentini.
S druge strane, mozda je i bolje da to zaboravi i koncentrira se danas i sutra pa pokusa otici do kraja u Meksiku, iako protiv Falle ima vrlo male izglede. Vjerujem da ni on ne bi imao nista protiv polufinala u Morelosu i izgubljenim BA. Ustedit ce bar na avio karti i prije biti kod Jelene.

Idemo do nove pobjede, pustite se kalkulacija i Buenos Airesa.. Nafakali je Damke, otkazat će ako treba i dvojica.
Ehh, taman sam se nameračio da odgledam ovo. Jel' za 10-ak min treba da počne...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uskoro počinje Damir.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
sretno dzumiiiiii odemo dalje 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Idemo nastaviti niz, inšaAllah. 

http://www.livestream365.com/hr/atp-cha ... ng-dzumhur" onclick="window.open(this.href);return false;
idemo u top 100
idemo u top 100

Pa kakva je ovo metla,
Sretno Damire.

Sretno Damire.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Izvuce se Jung, Damir propustio break loptu.
Idemo Dzumiii!!
Idemo Dzumiii!!

Uhh biće ovo težak meč. Slični su tipovi igrača, brzi obojica. Ni jedan neće imati sigurnu servu. A ovaj azijat će se naložit pravo da pokaže da je bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.