Prvo, tvoje odredjivanje ko je zelen a ko nije je totalno nerelevantno.. Zbog rezultata se igra fudbal.. Cilj je biti najtrofejniji i samim tim najuspješniji.. To je bit sporta.. Volio bih vidjeti neki tvoj post kojim kritikujes sto nemamo sponzora a da si ga napisao u vrijeme kada smo dominirali i postavljali raznorazne rekorde i hajde ti reci zasto 10 godina nemamo generalnog sponzora a ti bas sad nesto nasao supljirati.. Ti si navijac najtrofejnijeg BH kluba i treba da se ponosis tim a ne da bališ za pitarskim milionima.. Drugo, sa svojih 34 godine ti nisam nikakav "sinko" bez obzira koliko si ti mator..samozeljo1987 je napisao/la:E moje dijete još si ti zelen, kad je zadnji put Željo otisao na pripreme dalje od Međugorja? Cuj ti price kako je dobro bit navijač kad su rezultati dobri kad je loše odmah kritika?Nisam ja za rezultate ništa rekao, govorim za stanje u klubu, nema se para nemaš 10 godina generalnog spoznora , jel to tebi uredu? meni nije ako ćeš iskreno..Mnoogi ovde zive od stare slave al nazalost nemamo od tog ništa,stara slava nam neće izgradit Mercedes Arenu i dovest kvalitetne igrače i poslat igrače na pripreme negdje drugo osim Međugorja , neće sinko dragi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.