FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

socrates
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 19 feb 2015, 00:37

MortemHz je napisao/la:Grmi ti avatar Socrates :lol: :salut:
Kao clan FKS uskoro ces moci uzivati u povoljnom aranzmanu naseg generalnog sponzora. ;) :salut:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 feb 2015, 00:39

Taman me bilo strah kako cu namaknut' toliko kesa za gostovanja u grupnoj fazi EL :hmmmm: :zviz:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 19 feb 2015, 00:44

Jos 9 dana slika
Ti si opet šampion !

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 19 feb 2015, 00:54

amidzaTan je napisao/la:
egocentrik je napisao/la:Ja iskreno sumnjam da su komšije bile u igri. TA je jako ozbiljan sponzor i ozbiljna kompanija, preozbiljna da bi joj neko postavljao takve ultimatume. **** bi i nas i njih ili bi jednostavno uzeli njih. Ne treba neistinite INFO iznositi. I da, ovo uprava nije uradila za jednu godinu, možda ste zaboravili. BP 2010 - 2014 , ovo je idejni pokretač svega, nešto u sto sam i sam sumnjao.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Bezpotrebno sumnjas...itekako su bili u igri...i prica oko ovog traje jako dugo..mozda jedan dan i saznate koji dio price vezano za ovog sponzora

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 19 feb 2015, 01:00

farukzidane je napisao/la:
amidzaTan je napisao/la:
egocentrik je napisao/la:Ja iskreno sumnjam da su komšije bile u igri. TA je jako ozbiljan sponzor i ozbiljna kompanija, preozbiljna da bi joj neko postavljao takve ultimatume. **** bi i nas i njih ili bi jednostavno uzeli njih. Ne treba neistinite INFO iznositi. I da, ovo uprava nije uradila za jednu godinu, možda ste zaboravili. BP 2010 - 2014 , ovo je idejni pokretač svega, nešto u sto sam i sam sumnjao.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Bezpotrebno sumnjas...itekako su bili u igri...i prica oko ovog traje jako dugo..mozda jedan dan i saznate koji dio price vezano za ovog sponzora

Ovakvim postovima samo se umanjuje kvalitet i napor koji je ulozila nasa uprava da nam obezbijedi ovog sponzora o koje cijeli region prica, da bi neko sad izmislio pricu koju ne znaju ni njihovi glavni insajderi da su i komsinice bile u igri. Drugim rijecima bi se moglo objasniti kao da je nama prisao TA i ponudio nam sponzorstvo a ne mi njima sa projektom.... PA stvarno nemogu da vjerujem!!!!

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 19 feb 2015, 01:09

Bezpotrebno sumnjas...itekako su bili u igri...i prica oko ovog traje jako dugo..mozda jedan dan i saznate koji dio price vezano za ovog sponzora[/quote]

Ovakvim postovima samo se umanjuje kvalitet i napor koji je ulozila nasa uprava da nam obezbijedi ovog sponzora o koje cijeli region prica, da bi neko sad izmislio pricu koju ne znaju ni njihovi glavni insajderi da su i komsinice bile u igri. Drugim rijecima bi se moglo objasniti kao da je nama prisao TA i ponudio nam sponzorstvo a ne mi njima sa projektom.... PA stvarno nemogu da vjerujem!!!![/quote]

opusteno..kao sto rekoh...jedan dan i saznas...i kakvo umanjenje kvaliteta napora uprave kluba...bolje procitaj i razmisli...prije nego napises odgovor

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 19 feb 2015, 01:12

opusteno..kao sto rekoh...jedan dan i saznas...i kakvo umanjenje kvaliteta napora uprave kluba...bolje procitaj i razmisli...prije nego napises odgovor
Hajd sad napisi kad vec furas tu pricu, ali kao neces da napises... ako vec znash neshto.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 19 feb 2015, 01:16

Nama konkuretn za prvo mejsto i osvajanje kupa nije ni Zeljo, ni Zrinski, ni Olimpic ni Siroki!
Za drugo mejsto ce oni voditi bitku a sa nama nema ko sta traziti, i to je to. Kao sto je bio dinamo zadnjih 6-7 godina to cemo biti mi, sve dok neko ne prevari opet nekog milijardera da ulozi u neki nas tim, a to ce zadugo potrajati.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 19 feb 2015, 01:19

revolt je napisao/la:
Hajd sad napisi kad vec furas tu pricu, ali kao neces da napises... ako vec znash neshto.
Ono sto znam to sam rekao...citaj sta sam napisao...komsije su bile u igri i ova prica sa turcima i pregovorima traje podugo...kao sto rekoh da ne ponavljam vise...saznace se jel to suplja ili ne...s vremenom

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 feb 2015, 01:21

Pa naučili smo valjda da se neke stvari unaprijed ne treba pisati..i bolje nemoj.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 19 feb 2015, 01:24

revolt je napisao/la:
JA ne mogu da vjerujem prijatelju, a ti??????????

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 feb 2015, 01:30

Jel se zna tacno kada pocinje gradnja akademije i sta sve spada u prvu fazu? Hvala!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

hare28
Kontakt:

Post Postao/la hare28 » 19 feb 2015, 01:39

Hajde da i ja cestitam Upravi i svima na novom sponzorskom ugovoru ipak je to Turkish Airlines sve cestitke i pohvale za nasu Upravu kluba,jos fino sve ovo ispratiti na terenu,u sto ne sumnjam naravno i vjerujem da je Meho ekipu poslozio na najbolji moguci nacin. ;)
Zadnja izmjena: hare28, dana/u 19 feb 2015, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 19 feb 2015, 01:43

Fudbalski klub Sarajevo dogovorio je dolazak najvećeg pojačanja u posljednjih nekoliko godina pa će u nastavak sezone ući snažniji i bogatiji. Nije na Koševo stigao neki izvanredno kvalitetni fudbaler, bordo dres u nastavku sezone nosit će Turkish Airlines u najbogatijem sponzorskom ugovoru otkako je bosanskohercegovačkog sporta.

Koliko novca će svoje mjesto pronaći u sve punijoj bordo kasi vjerovatno nikada nećemo saznati, ali nezvanično se spominju cifre do jučer nezamislive, i Sarajevu i ostalima. Kad su u pitanju pare, ništa nije slučajno, posebno kada su u pitanju globalno prepoznatljivi brendovi kakav Turkish Airlines jeste.

''Tek kad shvatimo šta smo i kad na ono što radimo počnemo gledati s poštovanjem, moći ćemo očekivati da nas i drugi prihvate onako kako bismo htjeli. Fudbalski klub Sarajevo vrijedno radi i ranije postavljene standarde pomjera postavljajući nove. Nije ovo ništa nenormalno i nije kruna, rekao bih da je tek lijep početak. Bit će još mnogo prilike za sreću'', pričao je za portal ****.ba Abdulah Ibraković, sportski direktor Sarajeva, šaleći se da je komadić platna na bordo dresu iz dana u danu sve skuplji.
Svi oni koji Fudbalski klub Sarajevo prate posljednjih godina, svjesni su da ništa u Titovoj 38b nije slučajno. Nije slučajno pokrenuta jedna od najkvalitetnijih fudbalskih akademija u ovom dijelu Evrope, slučajno nije osvojen i trofej nakon bezbroj godina čekanja. Vincent Tan nije onako odlučio uložiti novac u klub iz najneperspektivnije fudbalske lige u Evropi. Nije slučajno Amer Dupovac četiri mjeseca prije isteka ugovora, unovčen za do jučer nezamislivih pola miliona maraka.

U Titovoj 38b radi se dobro. Temelji za jednu lijepu sportsku priču su postavljeni, kockice su na svojim mjestima. Sad je na redu pravi rezultat: titula u domaćem prvenstvu gdje je Sarajevu ovog proljeća apsolutni favorit, a onda novi evropski pokušaj. Već se spominju proslave u Titovoj i još štošta. Šta je sljedeće?

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 19 feb 2015, 02:02

Iz pouzdanih izvora znam, da su birali između Sarajeva, Željeznicara i Zvijezde iz Gradacca. Široki i Drina su otpali, ranije. Daj ba uozbiljite se!
Das Ist Walter

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 feb 2015, 02:03

miden je napisao/la:Iz pouzdanih izvora znam, da su birali između Sarajeva, Željeznicara i Zvijezde iz Gradacca. Široki i Drina su otpali, ranije. Daj ba uozbiljite se!
:lol: :lol: :lol: :lol:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 19 feb 2015, 02:08

miden je napisao/la:Iz pouzdanih izvora znam, da su birali između Sarajeva, Željeznicara i Zvijezde iz Gradacca. Široki i Drina su otpali, ranije. Daj ba uozbiljite se!
Hahaha, bravo kralju, reci wanna-be 'insajderima' i mahalašima koji bi da ispadnu važni sa svojim nebulozama. ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 feb 2015, 02:18

:lol: :lol: :lol: :salut:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 feb 2015, 02:19

I ja citam i nemogu da vjerujem. Pa gdje njih da neko zeli sponzorisati, a pogotov TA. Ja se i ne sjecam kad su zadnjih put ima li glavnog sponzora. Dosta o njima! Sta je ovo ima vas dosta aktivnih veceras :D Jel vam toliko drago pa jedva mozete oka zaklopit? :D Drago mi je, ja pretezno visim sam na ovom forumu dok vi spavate :D

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 19 feb 2015, 02:29

MCMXLVI je napisao/la:I ja citam i nemogu da vjerujem. Pa gdje njih da neko zeli sponzorisati, a pogotov TA. Ja se i ne sjecam kad su zadnjih put ima li glavnog sponzora. Dosta o njima! Sta je ovo ima vas dosta aktivnih veceras :D Jel vam toliko drago pa jedva mozete oka zaklopit? :D Drago mi je, ja pretezno visim sam na ovom forumu dok vi spavate :D
Gdje neću visiti, kako su ludi ovi naši iz uprave ne bi me iznenadilo da izbace evo sada info kako nakon TA potpisujemo sa Mercedesom koji će nam arenu izgraditi, buahahahhahahah! Ko se zadnji smije... Buahahhaha U INAT DUŠMANIMA!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amco46, Ferroviere1987, Hrasno15 i 66 gostiju.