FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gledam malo zadnjih dana šta se dešava u onih anam, i mogu samo reći kapa dole onim ljudima što su to sve uspili.Sad će Turkish opet koji miliončić ubacit u kasu , pored onih Tanovih, a ti Željo čekaj neke Mercedes Arene, i ostale pi.čke materne.
Sad sigurno mogu reći , koliko god to mnogi negirali, da oni imaju mnogo bolji marketing nego mi ,puno se više radi na promociji kluba nego kod nas, svaka čast i našim ljudima ali je to malo sve.
Dok se nama obećavaju neke Arene, neka nova Grbavica, bageri i kamoni , na koševo se dovodi Melezijski milijarder i najveća avio kompanija na svijetu.Mozemo im se rugat do sutra i podje.bavat kako smo mi osvajali titule dok oni jos i nisu postojali, mozda i oni sad počnu osvajat titule a da nas nigdje ne bude, što nije ne izvodivo.
Dok oni slave milione, mi slavimo Šehića i neku siću od Mersina.
E moj Željo šta ti rade .
Sad sigurno mogu reći , koliko god to mnogi negirali, da oni imaju mnogo bolji marketing nego mi ,puno se više radi na promociji kluba nego kod nas, svaka čast i našim ljudima ali je to malo sve.
Dok se nama obećavaju neke Arene, neka nova Grbavica, bageri i kamoni , na koševo se dovodi Melezijski milijarder i najveća avio kompanija na svijetu.Mozemo im se rugat do sutra i podje.bavat kako smo mi osvajali titule dok oni jos i nisu postojali, mozda i oni sad počnu osvajat titule a da nas nigdje ne bude, što nije ne izvodivo.
Dok oni slave milione, mi slavimo Šehića i neku siću od Mersina.
E moj Željo šta ti rade .
- champions1921
Ne rise tita ti.. Čuj slave milione hahaha.. Titule se kralju slave a milione mogu slaviti samo oni koji titule godinama nisu vidjeli.. Jelde kako je lijepo bilo biti navijač kada smo svima guzove derali?? Čim malo rezultati stanu odmah svi bolji od nas..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
E moje dijete još si ti zelen, kad je zadnji put Željo otisao na pripreme dalje od Međugorja? Cuj ti price kako je dobro bit navijač kad su rezultati dobri kad je loše odmah kritika?Nisam ja za rezultate ništa rekao, govorim za stanje u klubu, nema se para nemaš 10 godina generalnog spoznora , jel to tebi uredu? meni nije ako ćeš iskreno..Mnoogi ovde zive od stare slave al nazalost nemamo od tog ništa,stara slava nam neće izgradit Mercedes Arenu i dovest kvalitetne igrače i poslat igrače na pripreme negdje drugo osim Međugorja , neće sinko dragi.
Vidio si na polusezonu sta ti treba, sta je prioritet. I pored Tomica trebao nam je igrač u vezi, trebao je zadnji vezni, trebao je kvalitetan obrambeni.Schwarz je napisao/la:Svi mi znamo da nam fali taj vezni igrac. Ali nemojmo sad praviti od toga tragediju ako nismo nikog doveli.Trenutno nismo u situaciji da mozemo dati platu od nekih 5000 koliko sigurno kosta neki dobar veznjak.Vecina ovih igraca koji su nudjeni su bili igraci koji imaju po 32-33 godine.Nijedan od njih ne bi potpisao ugovor na duze od pola godine. E sad da je neko takav dosao i da na prvoj utakmici pogrijesi svi bi i njemu i upravi skresali citavu zensku populaciju.I govorilo bi se kako bi bilo bolje da smo gurnuli neke juniore nego sto smo dovodili polovnjake pri kraju karijere. Opet govorim dajte da sacekamo pocetak prvenstva, da vidimo kako ce sve to djelovati na terenu pa cemo onda donositi sud. Nekako vecina jedva ceka neki pogresan potez da bi popljuvali nasu upravu, igrace.To nam u ovom trenutku ne treba, jer sad svi moramo da budemo ko jedan i da pomognemo nasem Zelji kad mu je najpotrebnije. Niko od nas ne dolazi na tekme zbog Gredica, Alihodzica, Siljka, Sadikovica, Antolovica, Turkovica vec zbog toga sto volimo Zelju.lazar je napisao/la:Da su ga ijednom otvorili, sad bi veznog igrača imaliFKZ1921 je napisao/la:Upravni odbor Zelje nema potrebe razbijati glavu kako da dodje do dobrog trenera,do vrhunskog menadzera,do direktora,do strucnjaka svih fela...Otvore forum,tema FK Zeljeznicar i proberu.
Mi nismo ni jedno od toga doveli, cak se jednog rijesili. Doduse opravdano i neka smo. Ulaziš u sezonu i opet nemaš igrača koji ce prenijet loptu od Antolovica do Vare ili Bajica. Nemaš igrača koji ce zaustaviti protivnički napad. Nemaš igrača koji zna izbiti loptu. Samo imaš igrače koji zna zabiti(i tobvise njih).
Amir nam je jedina nada, ali zamisli koliki je to pritisak na dijete od 17 godina. I kolike su šanse da se izgubi pod tim pritiskom.
Na igračkom kadru su zakazali i to dobro. Ako hoćeš Evropu ne možeš se ovako zajebavati.
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 18 feb 2015, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Svi ovi sto se dive uspjesima uprave komsija su isti oni koji su visili na njihovoj temi i ismijavali njihovu prodaju Malezijcu prije malo vise od godinu dana.champions1921 je napisao/la:Ne rise tita ti.. Čuj slave milione hahaha.. Titule se kralju slave a milione mogu slaviti samo oni koji titule godinama nisu vidjeli.. Jelde kako je lijepo bilo biti navijač kada smo svima guzove derali?? Čim malo rezultati stanu odmah svi bolji od nas..
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
E pa zbog toga i ne trebamo da pljujemo i stvaramo negativnu atmosferu, jer to moze bas lose da utice na igre Amira, Memije,Bajica, Sadikovica, Kjosevskog i drugih.lazar je napisao/la:Vidio si na polusezonu sta ti treba, sta je prioritet. I pored Tomica trebao nam je igrač u vezi, trebao je zadnji vezni, trebao je kvalitetan obrambeni.Schwarz je napisao/la:Svi mi znamo da nam fali taj vezni igrac. Ali nemojmo sad praviti od toga tragediju ako nismo nikog doveli.Trenutno nismo u situaciji da mozemo dati platu od nekih 5000 koliko sigurno kosta neki dobar veznjak.Vecina ovih igraca koji su nudjeni su bili igraci koji imaju po 32-33 godine.Nijedan od njih ne bi potpisao ugovor na duze od pola godine. E sad da je neko takav dosao i da na prvoj utakmici pogrijesi svi bi i njemu i upravi skresali citavu zensku populaciju.I govorilo bi se kako bi bilo bolje da smo gurnuli neke juniore nego sto smo dovodili polovnjake pri kraju karijere. Opet govorim dajte da sacekamo pocetak prvenstva, da vidimo kako ce sve to djelovati na terenu pa cemo onda donositi sud. Nekako vecina jedva ceka neki pogresan potez da bi popljuvali nasu upravu, igrace.To nam u ovom trenutku ne treba, jer sad svi moramo da budemo ko jedan i da pomognemo nasem Zelji kad mu je najpotrebnije. Niko od nas ne dolazi na tekme zbog Gredica, Alihodzica, Siljka, Sadikovica, Antolovica, Turkovica vec zbog toga sto volimo Zelju.lazar je napisao/la:
Da su ga ijednom otvorili, sad bi veznog igrača imali
Mi nismo ni jedno od toga doveli, cak se jednog rijesili. Doduse opravdano i neka smo. Ulaziš u sezonu i opet nemaš igrača koji ce prenijet loptu od Antolovica do Vare ili Bajica. Nemaš igrača koji ce zaustaviti protivnički napad. Nemaš igrača koji zna izbiti loptu. Samo imaš igrače koji zna zabiti(i tobvise njih).
Amir nam je jedina nada, ali zamisli koliki je to pritisak na dijete od 17 godina. I kolike su šanse da se izgubi pod tim pritiskom.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Titule, titule...imamo ih najvise hvala Bogu, ali ce se za titule igrati i do kraja ove sezone, i iduce, i dok je lige.. moramo gledati kakva nam je perspektiva, kratkorocno i dugorocno. Ne treba se zavaravati, trenutno gledamo u ledja najmanje 3 ekipe, a komsijama ponajvise, s teznjom da se oni odmicu sve vise i vise. I vjerujem da i oni ovo citaju i uzivaju, ali to je tako i nek uzivaju. Mi se moramo trgnuti da bi ostali koliko-toliko konkurentni za vrh.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Kako su neki ljudi nezahvalni, nije vam dosta ovoliko radosti prethodnih godina.
Neke stvari sto su bile zamišljene nisu ostvarene Bože moj idemo dalje sta sada treba
Kukati i srati na sve što se događa u klubu.Sačekajte kraj godine i onda nesto govorite ako
Se evropa ne izbori onda i imate razloga za kritike.
Neke stvari sto su bile zamišljene nisu ostvarene Bože moj idemo dalje sta sada treba
Kukati i srati na sve što se događa u klubu.Sačekajte kraj godine i onda nesto govorite ako
Se evropa ne izbori onda i imate razloga za kritike.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Veći njemu pritisak prave kolege. Iza Hasanovic koji je okretan kao tramvaj i Zeljkovic i Kosoric koji ne znaju ispucati iz 16. A ispred Sadikovic kojem je radijus kretanja kao kod bacača diska, a žene su jače u duelu. Sreća njegova pa ima taj pas i šut.
-
- Kontakt:
Kad bi se malo sjever i zapad umudrili pa za svaki potez i Amira i ostale djece da im daju aplauz ,a ne ono psovanje pojedinaca( a ima ih)
-
- Kontakt:
Na neke stvari ne mozes i ne smijes gledati navijacki, u pitanju je biznis. I sta cemo sad sa tim titulama, da kazemo nama dosta sad mozemo rahat strepiti godinama hocemo li izboriti evropu? Mi zaboravljamo da je Zeljo imao isto tako duzi niz godina bez ikakvog trofeja, zaboravljamo da ovo nije prvi put da se upada u shranja zbog iste stvari i umjesto da izvlacimo pouke, mi tonemo samo dublje. Dinamo, Sarajevo, Partizan nije bitno uopste o kome se radi, ako tamo nesto ima dobro i mozes da iskopiras, pa iskopiraj majku mu hebem, zar je sramota pokucati komsiji na vrata i pitati ga za savjet, ako se moze od njega nesto nauciti, a ocito je da moze? Opet ponavljam na neke stvari ne smijemo gledati navijacki, evo nam fenomenalnog primjera ova tuzba od MUP-a. Sta da idemo svi odvojeno u ovo, pa na mapi nas ne bi bilo, ovako zajedno zbog istih interesa bogami moraju se zapitati, sigurno nije im u intresu da Manijaci i Pitari zajedno izadju na ulicu. Tribina i teren sluze za rivalitet i prepucavanje, kada su ove ozbiljne stvari u pitanju tu rivaliteta nema. Ako ne izglasamo novi statut koji ce omoguciti covjeku koji ima lovu da je ulozi i pocne upravljati klubom, Zelje lijepi moji nece biti na mapi, a vi mozete cekati milion godina da se nekakvi dugovi vrate i da stasaju nekakvi klinci koji ce nas povesti putem slave. To se jednostavno nece desitiexbabilon je napisao/la:Titule, titule...imamo ih najvise hvala Bogu, ali ce se za titule igrati i do kraja ove sezone, i iduce, i dok je lige.. moramo gledati kakva nam je perspektiva, kratkorocno i dugorocno. Ne treba se zavaravati, trenutno gledamo u ledja najmanje 3 ekipe, a komsijama ponajvise, s teznjom da se oni odmicu sve vise i vise. I vjerujem da i oni ovo citaju i uzivaju, ali to je tako i nek uzivaju. Mi se moramo trgnuti da bi ostali koliko-toliko konkurentni za vrh.
Predugo pauza traje razumi ihennis je napisao/la:Sta vas trese![]()
![]()

@lazar vecinu stvari si upravu.Ja hocu samo da kazem da ne treba povecavati negativnu atmosferu oko kluba koje ima i previse. Jednostavno imam osjecaj da ce ova tekma protiv Olimpika biti kao tempirana bomba, a vecina raje jedva ceka da je aktivira
" onclick="window.open(this.href);return false; .
Tebe volim tebi pjevam !!

Brkica
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Za jedan gollllChoks je napisao/la: .

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
zbog tebe sam rodjen i za tebe navijam
godine zivota svoga tebi dao sam

Udjem na pdf,kontam pogrijesio,kao da citam temu nekog federalnog ligasa. Odjednom nam ove titule ponisti Turkish airlines, sta je ono onda u vitrinama,sta je ba ono,nesto imaginarno,ne postoji vise...Yebo vas pitari i njihova suplja,ako im ovo para do sad nije bilo dosta da se prosetaju ligom nece ni ovo od sad. Nego pamet u glavu, pojavite se 28. u Dolini, i vjerujte Odinim ratnicima, potucemo se sa svima bez obzira koliko smo jaki jer mi smo Željo.terabajt je napisao/la:Predugo pauza traje razumi ihennis je napisao/la:Sta vas trese![]()
![]()
Izvini @terabajt

SLOBODA NAVIJAČIMA
ennis je napisao/la:Udjem na pdf,kontam pogrijesio,kao da citam temu nekog federalnog ligasa. Odjednom nam ove titule ponisti Turkish airlines, sta je ono onda u vitrinama,sta je ba ono,nesto imaginarno,ne postoji vise...Yebo vas pitari i njihova suplja,ako im ovo para do sad nije bilo dosta da se prosetaju ligom nece ni ovo od sad. Nego pamet u glavu, pojavite se 28. u Dolini, i vjerujte Odinim ratnicima, potucemo se sa svima bez obzira koliko smo jaki jer mi smo Željo.terabajt je napisao/la:Predugo pauza traje razumi ihennis je napisao/la:Sta vas trese![]()
![]()
Izvini @terabajtnaravno ovo se na tebe nije odnosilo nego na ove crnjake s prethodnih stranica

Kroz historiju i nismo imali neke prevelike pare ali nas to nije sprijecilo u osvajanju trofeja tako da nece ni sada.
I ja neke ne razumijem, dovoljan je jedan negativan post i odma se na temu navuce neki crnjak

Da ovi turci *urci palci nisu dosli kod komsija polovini ovog foruma bi puco *urac za sve, kad se zavrsi sezona vidjecemo sta ce biti, ako budu bolji cestitaj, fudbal je to ebem mu znanje ne mozes uvijek ni biti najbolji(mada jesmo navikli
)
Vecina ih mlati "pritisak na mladima, nema veznjaka..."
Pa brate lijepi ako im je pritisak TI im ga pokusaj skinuti, sta palamudis samo, dodji na utakmicu i klepeci rukama dok ti ne otpadnu...
Sto se tice veznjaka, evo svakom po 3KM nek ide neka kupi sebi da ima 10 dana da jede, kupice al u qrcu. Ako nema para, onda nema boze moj, bice. Mozda nam i ne treba taj veznjak. Kod gospodina Adzema je trebao, kod gospodina Odovica mozda nece trebati, svi smo sretni bili kad je izabran, pa pusti ga onda da radi.
Pozdravio bih vas sviju, pogotovo ove sto mene i mnoge od nas mozda i drze na ovoj temi, bokaco, fkz1921 itd da ne nabrajam, hvala vam za svaki kvalitetan tekst i svaku kvalitetnu informaciju. Pozz

Vecina ih mlati "pritisak na mladima, nema veznjaka..."
Pa brate lijepi ako im je pritisak TI im ga pokusaj skinuti, sta palamudis samo, dodji na utakmicu i klepeci rukama dok ti ne otpadnu...
Sto se tice veznjaka, evo svakom po 3KM nek ide neka kupi sebi da ima 10 dana da jede, kupice al u qrcu. Ako nema para, onda nema boze moj, bice. Mozda nam i ne treba taj veznjak. Kod gospodina Adzema je trebao, kod gospodina Odovica mozda nece trebati, svi smo sretni bili kad je izabran, pa pusti ga onda da radi.
Pozdravio bih vas sviju, pogotovo ove sto mene i mnoge od nas mozda i drze na ovoj temi, bokaco, fkz1921 itd da ne nabrajam, hvala vam za svaki kvalitetan tekst i svaku kvalitetnu informaciju. Pozz

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, sebalos, Zeko87 i 72 gosta.