Nego da ispromovišem malo tim i kolege...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Nemojte se posvadjati za loptuNKMramor je napisao/la:Odigrat ću večeras sa TS-om pa da vidimo kako će to izgledati onda.![]()
Nego da ispromovišem malo tim i kolege...
Mi dolazimo sa maksimalnim UDP-om plus 3 zamjene ne klupi,a oni nek se spremeOtelo je napisao/la:Ma nemate sanse sa onakvom igrom protiv Jadrana nikakve. Otrest ce vas sa duplo manjim UDP-om![]()
Nafurani jesu ali nimalo nisu losi.
Napraviš igrača i onda igraš sa njim utakmice. A utakmice se igraju 2 puta sedmično u tačno određeno vrijeme. Npr. ako dođeš u Jadransku ligu - utakmice se igraju srijedom i nedjeljom od 21:10 do 22:25 - da, 75 realnih minuta traje meč. Ali, to brzo prođe jer je dinamično... em igrač sa živim ljuvima em igraš protiv živih ljudi (ljudi koji upravljaju protivničkim igračima, kao ti sa svojim).franklampard8 je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kako se ovo igra ? Rado bih se prikljucio.
Javio sam ti se na čet na FIDu. Ali si izgleda odma "pobjegao"franklampard8 je napisao/la:Napravio sam igraca, CD-a.
Potpisao.bosko2602 je napisao/la:Javio sam ti se na čet na FIDu. Ali si izgleda odma "pobjegao"franklampard8 je napisao/la:Napravio sam igraca, CD-a.![]()
Kad uđeš na igrača, trebalo bi da iskoči neki pop-up gdje ti nudi da potpišeš probni ugovor sa nekim timom.
Ako hoćeš, izaberi Breaking Bad B - pa ću ti tražiti tim - a možda možeš ostati i u mom...
NeceNKMramor je napisao/la:U kupu sa Genijalcima.Bit' će gusto...
Otelo je napisao/la:NeceNKMramor je napisao/la: Bit' će gusto...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.