Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
merak je napisao/la:pp ljubim te ko brata posalji
mlad perepektivan i sto je najbitnije vise godina ce biti nasCoraco je napisao/la:Ispoštujte i mene sa pp![]()
Vjerovatno nije neko mega giga pojačanje, digli bi mi veću prašinu
Pa dobro, ne kaže se džabe para vrti gdje burgija neće. Što se tiče potencijalnog igrača, dobro je da se okrenemo tom pravcu tj. mlađim perspektivnijim igračima, da ne bude samo zakrpi sa igračem koji ima 31-32 godine.fukaratz je napisao/la:mlad perepektivan i sto je najbitnije vise godina ce biti nasCoraco je napisao/la:Ispoštujte i mene sa pp![]()
Vjerovatno nije neko mega giga pojačanje, digli bi mi veću prašinuvjeruj kad sam cu ko nam se sve nudi sjeo sam na paksu
para vrti sve
Možel i meni na PP HVALAfukaratz je napisao/la:doveli smo novog stopera! Azmir dogovorio saradnju na 3 godine (sto je presedan kad je nas klub u pitanju) ali tek od ljeta pocinje teci ugovor jer je jos pola godine pod ugovorom s trenutnim klubom! ne bih da iznosim ime na forum da sta ne zajebemo ali vec smo pricali o njemu na ovoj temikoga interesuje nek posalje PP ali nemojte iznositi nista na forum da momak ne bi grijao klubu do kraja sezone u trenutnom klubu
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], antisisoja1919, legendarnadruga, mirsonetz, mirza24, Nane17 i 58 gostiju.