FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 18 feb 2015, 17:52

Taki je pasa ali u nas je Gredic koji ima fakultet a nije vidio Sarajva dok nije doso u Zelju.Nas nevodi niko i niko nizasta ne odgovara.Mrs nesposovni iz naseg Zelje.Umjesto Evropskog Zelje mi postasmo mahalski Zeljo gdje svak radi sta hoce.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 18 feb 2015, 17:54

Svlacionice stvarno super izgledaju.Kad se samo sjetim kakve su bile prije par mjeseci :damn:
Koldzo nadam se da nece tvoja pomoc zavrsiti na ovome sto se tice stadiona.
Interesuje me kad se nasi vracaju iz Medjugorja i hoce li biti ona tekma protiv Bratstva na Grbavici(u petak je bila predvidjena)?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 18 feb 2015, 17:57

Svlacionice stvarno super izgledaju.Kad se samo sjetim kakve su bile prije par mjeseci :damn:
Koldzo nadam se da nece tvoja pomoc zavrsiti na ovome sto se tice stadiona.
Interesuje me kad se nasi vracaju iz Medjugorja i hoce li biti ona tekma protiv Bratstva na Grbavici(u petak je bila predvidjena)?

U petak igramo na Grbavici protiv Bratstva iz Gračanice u 14:30 :)
Brkica

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 feb 2015, 17:58

Taki je pasa ali u nas je Gredic koji ima fakultet a nije vidio Sarajva dok nije doso u Zelju.Nas nevodi niko i niko nizasta ne odgovara.Mrs nesposovni iz naseg Zelje.Umjesto Evropskog Zelje mi postasmo mahalski Zeljo gdje svak radi sta hoce.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 18 feb 2015, 17:58

Alipasino je napisao/la:Taki je pasa ali u nas je Gredic koji ima fakultet a nije vidio Sarajva dok nije doso u Zelju.Nas nevodi niko i niko nizasta ne odgovara.Mrs nesposovni iz naseg Zelje.Umjesto Evropskog Zelje mi postasmo mahalski Zeljo gdje svak radi sta hoce.
Bas tako. Evo i za Tomica, vidi se kakva je uprava. Da su pametni isplatit sve momku, a ne ispljuvat ga pa onda reci isplatit cemn ti sve. Gamad.

Putnik
Kontakt:

Post Postao/la Putnik » 18 feb 2015, 18:01

Ako želimo kao kolektiv, kao firma, poslovati dobro i "zdravo", te imati značajnu ulogu u budućnosti kako u bh. fudbalu, tako i u evropskim takmičenjima, mi se moramo ugledati na komšije, ali i na, primjerice, Dinamo Zagreb ili BATE.

Mi smo svi svjesni da smo u startu imali daleko veći potencijal od npr. Sarajeva, ali imam osjećaj da mi to ne znamo "upakovati" i prezentovati. Komšije su praktično "ništa" upakovali fantastično i sada profitiraju. Pa i ovaj njihov sponzor novi, njega su "nafatali" u Turskoj, vjerujem kako se to finaliziralo dok su bili na pripremama (što nam govori zašto je bolje platiti više, skuplje pripreme i otići u Tursku, a da ne spominjem ozbiljnije pripremne utakmice). Dalje, ugledati se na jedan Dinamo koji fantastično "proizvodi" igrače. Mi imamo jaku školu fudbala, svima je to jasno, ali se mora bolje i efikasnije ulagati u omladinski pogon. Ima bezbroj stvari koje fale, siguran sam da ih svi znaju, ali neke zaiste nisu skupe i moglo bi se nešto riješiti i po tom pitanju. Za generalnog sponzora svi znamo, ali me malo nerviraju potezi ljudi u klubu. Idi negdje, moli, finu prezentaciju napravi, pa jedan od 15 će pristati da ti da novac koji tražiš. A, što se tiče marketinga, svi znamo na kojem je nivou...

Helem, da ne bi bilo da je sve loše - nije. Svaka čast Grediću, zaista me iznenadio koliko je "povukao" otkako je otišao Amar. No, i dalje su u Klubu nehljebovići kojih se trebamo riješiti. Čestitke i za "igru" (tako bih je ja nazvao) oko Koldže. Greda je izašao u javnost i rekao to što je rekao, te je svima bilo jasno šta je i kako je, a ovim smo zadovoljili njegove "potrebe" da nas ne bi "gazio" u budućnosti, samo da nam ne smeta previše, jer svi znamo da nam neće pomoći.

Ekipa meni izgleda sasvim ok. Drago mi je što se sve riješilo oko Tome, jer će mali Amir dobiti više prostora i on će, sigurno, kroz godinu postati bolji igrač nego što je sad Tomo. Dado Sadiković napreduje, ako uporedimo neke prve nastupe i zadnje, to je drastična razlika. O Bajiću i Memiji ne treba trošiti riječi. Pojačanja, prinove su mi, također, ok. Imat ćemo neku širinu, pogotovo kad se Stanić vrati. I da, naravno, vjerujem kako će uprava pružiti priliku još nekim mlađim igračima, jer su ti momci oni u koje se svi uzdamo. Znamo da je odbrana bila kritična, ali uz Antolovića od kojeg očekujem daleko bolje partije, vjerujem kako će i oni napredovati.

Pozdrav moji Željovci :salut:

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 18 feb 2015, 18:02

MuhamedTM je napisao/la:
mukitmovac je napisao/la:E cuj Koldzo obisao stadion, pa jel ga stid? Mozda opet ulozi 10 milja da napravimo stadion :oops: ccc
Taj covjek vise steti Zelji nego sto donese dobra. Ne znam ko ga samo reklamira preko naseg kluba :oops:
Jos ovi nasi objave uspjesna saradnja Opstine i Zeljeznicara, e stvarno nam pomaze Opstina, svaka joj cast, kad mu jos vidim sal oko vrata, najezim se. Ova nas uprava **** u zdrav mozak
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 18 feb 2015, 18:10

Citate li vi posljednje stranice.Momak vam je fino pojasnio koja je bila uloga opstine u renoviranju svlacionica.....
Bez ucesca lokalne zajednice nebi bilo ni renoviranja svlacionica.To je bio Uefin uslov.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 18 feb 2015, 18:18

zeljovolim je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Taki je pasa ali u nas je Gredic koji ima fakultet a nije vidio Sarajva dok nije doso u Zelju.Nas nevodi niko i niko nizasta ne odgovara.Mrs nesposovni iz naseg Zelje.Umjesto Evropskog Zelje mi postasmo mahalski Zeljo gdje svak radi sta hoce.
Bas tako. Evo i za Tomica, vidi se kakva je uprava. Da su pametni isplatit sve momku, a ne ispljuvat ga pa onda reci isplatit cemn ti sve. Gamad.
ti itomić ste mi na vrh glave ,ja sam tebe nešto nedavno pitao nisi mi odgovorio,prestani pljuvati po upravi kako te nije stid više izgleda obraza nemaš guzici se nebojiš

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 18 feb 2015, 18:21

Tomica na lomacu

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 feb 2015, 18:35

pa svi tražite nekoga na lomaču.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 18 feb 2015, 18:42

Ja mislim da bi tebi trebalo puci ban jer zaobilazis pravila.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 18 feb 2015, 18:45

ChWilla je napisao/la:pa svi tražite nekoga na lomaču.
Samo Tomica

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 feb 2015, 18:48

neko tomića, neko gredića, neko šiljka, neko i amara...

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 18 feb 2015, 18:54

ChWilla je napisao/la:neko tomića, neko gredića, neko šiljka, neko i amara...
ja jarane nikog ne tražim na lomaču ali ako si upratio ovog lika on il je tomić lično il mu je menadžer il mu je neki rod,stalno pljuje po klubu

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 feb 2015, 19:16

dragi ljudi, da sad klub ima milijardu na raspolaganju načelnik mora izdati dozvole za bilo kakvu gradnju. čak i za bezvezne bilborde na pomoćnom. a ako se konta nešto raditi na mjestu pomoćnog mora tražiti izmjene regulacionog plana, što je dva puta odbio da uradi iako su bili investitori koji bi obnovili stadion u zamjenu za to da na mjestu pomoćnog grade šta hoće što će ostati njima.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 18 feb 2015, 19:18

E sada malo repliciranja ovima mojima. Prosto je nevjerovatno kako smo ko društvo pali pod uticaj raznih spinovanja informacija i stvaranja nezdrave atmosfere. Nije mi jasno ćemu napadi na ovu trenutnu rukovodeću strukturu u klubu. Pa ljudima ne dozvoljavate barem da pokušaju uraditi kakav dobar posao za klub. Ako ima problema u klubu (a ima ih) oni su velikim dijelom nasljeđeni. Mnogi ovdje spomiju sposobnost komšijske uprave da dovede Turkiš airlines a mi ne možemo nikoga . Po meni to je manji problem po nas, a mnogo veći problem je taj što oni za Cimirota i možda još neke mogu uzeti milion i preko milion maraka, a mi ne možemo ni 200.000-300.000 KM za svoje. Za ovo nije kriv ni Gredić ni Šiljak, nego mi svi konstantnim spinovanjem, a velikim dijelom kriv je i Amar jer mu menađerski-marketinški poslovi očito nisu bili jača strana, jer da jesu što onda on nije izvukao kakvu jaču lovu za Svraku, Adilovića i ostale kada su oni bili na vrhuncu karijere. Rezime: da bi se počele dešavati pozitivne stvari po klub treba stvarati što pozitivniju atmosferu oko kluba, a ne dijeliti se na one koji su za Gredića i protiv, na Šiljka i protiv, nego im dati podršku do dajnjeg, i ne gledati stalno preko taraba kakva je situacija kod komšije.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 feb 2015, 19:28

uprava je u tom procesu. može se reći upravo da pokušaj traje, a hoće li uspjeti znaćemo dosta brzo. i pisanje po forumima, lijepo i ružno, neće u tom procesu promijeniti ništa, ni nabolje ni nagore.

i realna vrijednost bajića, sadikovića i memije, sutra malog amira, je dosta veća i biće još veća. na početku ove sezone je za sadikovića i memiju odbijeno po 300.000 eur od plzena, prije nego što je memija uopšte počeo igrati u PL. oni imaju duge ugovore i otići će za dobre pare, samo polako. igrač ili vrijedi ili ne vrijedi, ljudi u inostranstvu koji žive od toga i čiji poslovi ovise od toga znaju bolje nego da slušaju spinove. naravno zahebu se i oni, ali ne na osnovu foruma i mahalskih. nema odavde prodavanje igrača "na vrhuncu" za dobre pare, samo vrlo mladih igrača, jer liga katastrofalno kotira.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 18 feb 2015, 19:50

struja je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:neko tomića, neko gredića, neko šiljka, neko i amara...
ja jarane nikog ne tražim na lomaču ali ako si upratio ovog lika on il je tomić lično il mu je menadžer il mu je neki rod,stalno pljuje po klubu
Ja sam navijac kao i ti. Al Tomica cijenim. On i Stanic su mi daleko najdrazi.

Iturraspe
Kontakt:

Post Postao/la Iturraspe » 18 feb 2015, 19:53

Vozdra braćo plava.Ja sam novi,haj rekoh da i ja koju prohaberim ovdje :D Mislim da vise ne bi trebali vazit oko Tomica,misljenja ce se uvijek razlikovat,dok ga mi ovdje kunemo,hvalimo,itd,njega boli neka stvar,hocu reci da je uvijek bilo takvih igraca,normalna stvar,covjek se osjetio,konta da ima slifa za jace lige,hoce para,hoce angazman bolji i to je to.Mislim da je neophodno u borbi za evropu da dovedemo nekog umjesto njega,zadnji vezni je prerizicna pozicija da bi je nasa djeca pokrila.Ima itekako potencijala u njima,to svi znamo,al jednostavno treba neko iskusan tu,jak,mu.do.nja kome nije frka u startu utakmice protivnika skrsit i dat mu do znanja sta ga ceka u narednih 90 minuta.Sto se tice finansijske situacije,ja se oslanjam na sjednicu i usvajanje statuta,onda SBF valjda ce nas neko odozgo pogledat,jer realno bez inostranog kapitala necemo moci odskocit previse od ekipa kao sto su borac,velez i sl.Jos pogotovo na svoju ruku opstajati u ovakvoj drzavi je prerizicno.Ovu sezonu sam uvjeren da mozemo nesto veliko ostvarit,pitarima itekako mozemo pomrsit racune,al vec od sljedece sezone ce to bit teze,oni se vremenom dizu u svakom smislu sve vise,a od nas se ocekuje da budemo tu u korak s njima.Haj nije mi zbog nekog njihovog pr.ca.nja pitarskog,vazda cemo im imat kao argument nase titule,njihovu prasinu i tarantule po vitrinama,podstanarstvo itd,al gledajuci Zelju,za neki veci uspjeh,rekonstrukciju stadiona,finansijsku stabilnost,cvrste noge neophodan je takav korak ko sto su oni ucinili. :P

p.s. moramo se i mi na tribini malo probudit,polusezona hajd fino je prosla,al mora to i moze bolje,ostali smo duzni,nemojte gledat kakva je igra,kakva je situacija,mi smo im jako oruzje za dalju borbu,skoro niko iz lige se ne moze pohvalit s takvim navijacima.Nezz za vas,ja sam nalozen na tekme i Zelju vise nego prije,sad kad znam da im je vise nego ikad potrebna nasa podrska.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.