Phoenix Suns
Re: Phoenix Suns
Sramotno je koliko se omalovazava najbolji igrac tima. Ko da Adriana slusam o LeBronu. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ti za svaku ekipu imas "najboljeg igraca tim". S tim da taj nikom drugom nije najbolji igrac tog timaGreivis je napisao/la:Sramotno je koliko se omalovazava najbolji igrac tima. Ko da Adriana slusam o LeBronu.

Ovo sa Phoenixom treba rasformirat kako god, muka mi kad vidim njihovu rotaciju

no shit Sherlock
Phoenix Suns GM McDonough: 'Our roster balance is a little off'
http://arizonasports.com/41/1806908/Pho ... little-off
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovi haman stvarno zainteresovani za Amarea 

- BlueBosnian
- Kontakt:
Jah..Donnie Darko je napisao/la:Ovi haman stvarno zainteresovani za Amarea
Ništa od toga, nadam se. Iako sam zbog njega zavolio Sunse..

Plumlee+Tucker = D.Cousins

Ah jbg, zaboravih da imamo Lena. Budućeg superstara..
Tucker+Thomas = T.Harris
Dragić+Green+Twins = C.Anthony
Len
Goodwin
Harris
Anthony
Bledsoe
Warren, Wright, Ennis, Bullock, Bogdanović, + pickEvi..
Gledaj i uči McD..

Šalim se.. Ne valja ovo ništa..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ne znam sta vi imate protiv Amarea,ako bi dosao i prakticno igrao za minimalac nakon buyouta!?Imate najbolji medicinski tim,pa bi bio relativno zdrav,a jos uvijek je dovoljno dobar da moze pruziti vise od Plumleea i Wrighta koji su vam sad tu...
- BlueBosnian
- Kontakt:
Iskreno, meni ne smeta..
Uživao sam gledajući njega i Nasha..
Uvijek sam pronalazi neke sličnosti između Nash-Amare i Del Piero-Trezeguet..
Ali sad, Juve je bez oba, Sunsi isto. Neka tako i ostane..
Uživao sam gledajući njega i Nasha..
Uvijek sam pronalazi neke sličnosti između Nash-Amare i Del Piero-Trezeguet..
Ali sad, Juve je bez oba, Sunsi isto. Neka tako i ostane..

I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma nisam ja protiv Amarea, čovjek je legenda Sunsa, ali nije potreban u ovom trenutku, ni najmanje. Nije rješenje za probleme koje imaju. Jbg to je realnost, Sunsima treba odbrana i skokovi.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne znam sta vi imate protiv Amarea,ako bi dosao i prakticno igrao za minimalac nakon buyouta!?Imate najbolji medicinski tim,pa bi bio relativno zdrav,a jos uvijek je dovoljno dobar da moze pruziti vise od Plumleea i Wrighta koji su vam sad tu...
A to da igra centra, na to neću ni da pomišljam. Bio sam protiv toga kad je bio u prajmu kamoli sada. Sve što Amare može u ovom trenutku, Markieff može bolje.
Ustvari nek i dovedu Amarea, ali nek to urade poslije dovođenja kvalitetnog visokog koji bi unaprijedio odbranu, recimo Gibsona. U tom slučaju ne bih imao ništa protiv.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ne mozes me ubijediti da nije u stanju odigrati kvalitetnih 15-20min kao back up Markieffu,a da vam se tada svi poeni druge postave na svode na vanjske igrace...Cak je sposoban i skakati i igrati neku odbranu protiv protivnickih drugih petorki...Donnie Darko je napisao/la:Ma nisam ja protiv Amarea, čovjek je legenda Sunsa, ali nije potreban u ovom trenutku, ni najmanje. Nije rješenje za probleme koje imaju. Jbg to je realnost, Sunsima treba odbrana i skokovi.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne znam sta vi imate protiv Amarea,ako bi dosao i prakticno igrao za minimalac nakon buyouta!?Imate najbolji medicinski tim,pa bi bio relativno zdrav,a jos uvijek je dovoljno dobar da moze pruziti vise od Plumleea i Wrighta koji su vam sad tu...
A to da igra centra, na to neću ni da pomišljam. Bio sam protiv toga kad je bio u prajmu kamoli sada. Sve što Amare može u ovom trenutku, Markieff može bolje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Razgovaraju sa Heatom.
Hassan + pik za Thomasa
Ali ozbiljno, ne vidim ništa na njihovom rosteru da bi unaprijedilo Sunse. Dobro mislim osim Bosha, Hassana i Denga ovi se očigledno neće odreći ni jednog od njih jer planiraju u playoff. Možda se umješa neki treći tim.
Hassan + pik za Thomasa

Ali ozbiljno, ne vidim ništa na njihovom rosteru da bi unaprijedilo Sunse. Dobro mislim osim Bosha, Hassana i Denga ovi se očigledno neće odreći ni jednog od njih jer planiraju u playoff. Možda se umješa neki treći tim.
Kazu imaju u Miamiu nekog Wadea, mozda bi vam on pomogao 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislio sam da je jasno zašto Wadea nisam naveo 

Pa dobro, al bi pomogao sto jest jest 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Nakon fantastičnog posla prošle sezone, McD i Hornacek ove sezone rade UŽASAN posao. Tokom cijele sezone. I ono malo što je McD dobro uradio (Wright), Hornacek ga je poništio u potpunosti.
Jedini način na poprave situaciju je da nagovore Lakerse da skinu protekciju sa pika u zamjenu az Dragića, a nažalost niko nije toliko glup.
Doveli su se u situaciju da All NBA igrača za manje od godinu dana izgube za ništa
Jer niko ozbiljan neće dati ništa veliko jer jednostavno ne moraju.
Indiana im je prije početka sezone nudila Hibberta, a sada mogu biti sretni da Hilla dobiju zauzvrat
Jedini način na poprave situaciju je da nagovore Lakerse da skinu protekciju sa pika u zamjenu az Dragića, a nažalost niko nije toliko glup.
Doveli su se u situaciju da All NBA igrača za manje od godinu dana izgube za ništa

Indiana im je prije početka sezone nudila Hibberta, a sada mogu biti sretni da Hilla dobiju zauzvrat

- Slatinash_7
- Kontakt:
Sta ce im Hibbert,nije to igra koju forsira trener..Thomas je bio dobra akvizicija kad vec nisu imali povjerenja u ovo sto su draftali..Sad sto to neki nius mogli da prihvate je neka druga stvar..Hornacek ima svoju viziju igre,igra sa dva playa,prosle sezone nije imao zamjenu za njih,sad je nasao veoma povoljno a Dragic radi toga cmizdri,hoce svoju ekipu itd..Uostalom McD ga uvijek moze tusnuti nekome za 20+ pick prve runde i tako sebi osigurati jos jednu sezonu,jer ono,imas assete za trejd,mozes draftati za buducnost,rebilding i sve ostalo sto prolazi kod naivnih vlasnika koje ionako ne zanima nista,imat ce milijarde od novih tv prava,milione od ulaznica,sponzori i ostale stvari,tu je bitno samo prodati pricu a ne i rezultatDonnie Darko je napisao/la:Nakon fantastičnog posla prošle sezone, McD i Hornacek ove sezone rade UŽASAN posao. Tokom cijele sezone. I ono malo što je McD dobro uradio (Wright), Hornacek ga je poništio u potpunosti.
Doveli su se u situaciju da All NBA igrača za manje od godinu dana izgube za ništaJer niko ozbiljan neće dati ništa veliko jer jednostavno ne moraju.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hornacek ni sam ne zna šta radi ove sezone. Sve i jednu tjesnu utakmicu su izgubili zbog njega. Apsolutno sve i jednu. Školski primjer je zadnja utakmica protiv Houstona, ključni napad, minut i nešto do kraja gube par razlike, Plumlee uzima poluhorok sa linije slobodnih bacanja. To ozbiljan trener sebi ne smije dozvoliti. Dok Wright, superioran igrač u svakom pogledu sjedi na klupi. Da ne spominjem forsiranje postave sa tri playmakera
Što se Thomasa tiče. Sjećam se par navijača Sacramenta na realgm-u kako su uvjeravali navijače Sunsa da je ovaj veliki indijanac i rak ekipe. Sad kad se sjetim, ni u čemu nisu pogriješili, sve i jednu stvar su tačno predvidjeli. Ipak je postojao razlog zašto su ga se Kingsi riješili što su prije mogli, za šta god su mogli, i to na zahtjev Cousinsa. Prošle sezone je imao 20 poena i 6 asistencija (isto kao Dragić), na 45% šuta što je sasvim dobro, i opet su ga se ljudi riješili što su prije mogli. Sunsi su nažalost bili ti koji su nasjeli. Uostalom, nisu ga doveli jer nisu imali povjerenaj u ono šta su draftovali, već su ga doveli jer nisu bili sigurni da li će se Bledsoe vratiti u Phoenix.
Thomas je najveća prevara od igrača trenutno u ligi. Statistički mu se ne može naći mana. Čak izgleda i kao strašno koristan igrač kad se pogleda statistika. Ali čovjek jednostavno šteti ekipi. Nadam se da će ga otkantati pa makar za pik druge runde u Houston.
Što se Hibberta tiče, ne želim ga u ekipi, samo sam navodio primjer lošeg posla McD ove sezone. Odbili su Hibberta, a sad mogu biti sretni ako ovi ponude Copelanda i neki bezvezni pik.

Što se Thomasa tiče. Sjećam se par navijača Sacramenta na realgm-u kako su uvjeravali navijače Sunsa da je ovaj veliki indijanac i rak ekipe. Sad kad se sjetim, ni u čemu nisu pogriješili, sve i jednu stvar su tačno predvidjeli. Ipak je postojao razlog zašto su ga se Kingsi riješili što su prije mogli, za šta god su mogli, i to na zahtjev Cousinsa. Prošle sezone je imao 20 poena i 6 asistencija (isto kao Dragić), na 45% šuta što je sasvim dobro, i opet su ga se ljudi riješili što su prije mogli. Sunsi su nažalost bili ti koji su nasjeli. Uostalom, nisu ga doveli jer nisu imali povjerenaj u ono šta su draftovali, već su ga doveli jer nisu bili sigurni da li će se Bledsoe vratiti u Phoenix.
Thomas je najveća prevara od igrača trenutno u ligi. Statistički mu se ne može naći mana. Čak izgleda i kao strašno koristan igrač kad se pogleda statistika. Ali čovjek jednostavno šteti ekipi. Nadam se da će ga otkantati pa makar za pik druge runde u Houston.
Što se Hibberta tiče, ne želim ga u ekipi, samo sam navodio primjer lošeg posla McD ove sezone. Odbili su Hibberta, a sad mogu biti sretni ako ovi ponude Copelanda i neki bezvezni pik.
kako vrijeme prolazi ovaj McD sve vise vuce na Ainge-a
hrpa nekih asseta od kojih izgleda nikakve koristi
o disbalansu u rosteru necu ni da pricam
bas me zanima sta ce napraviti sutra, ako ostavi ono Drvo pod kosem i divljaka Greena ja sam zavrsio s njima za ovu sezonu

hrpa nekih asseta od kojih izgleda nikakve koristi
o disbalansu u rosteru necu ni da pricam
bas me zanima sta ce napraviti sutra, ako ostavi ono Drvo pod kosem i divljaka Greena ja sam zavrsio s njima za ovu sezonu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gledam malo rezultate iz ove sezone.
- Omjer protiv non-playoff ekipa: 18-8
Od tih 18 pobjeda, 9 je protiv najgore 4 ekipe u ligi (LAL, NYK, PHI, MIN). Protiv njih bez poraza.
- Omjer protiv playoff ekipa: 11-17
Od tih 11 pobjeda, 6 je protiv ekipa sa istoka. Protiv istih imaju 3 poraza. Znači imaju poražavajućih 5-14 protiv zapadnih playoff ekipa.
Ali apsolutno dno ove sezone, je sljedeća činjenica. U utakmicama koje su završene sa manje od 5 poena razlike, odnosno u tijesnim utakmicama, imaju omjer 3-11. A i te tri pobjede su protiv buranije sa istoka (Boston, Detroit sa Smithom) i najgore ekipe u ligi, Minnesote.
Kad ovo vidim ne znam zašto sam se i u jednom trenutku nadao playoffu tokom ove sezone.
- Omjer protiv non-playoff ekipa: 18-8
Od tih 18 pobjeda, 9 je protiv najgore 4 ekipe u ligi (LAL, NYK, PHI, MIN). Protiv njih bez poraza.
- Omjer protiv playoff ekipa: 11-17
Od tih 11 pobjeda, 6 je protiv ekipa sa istoka. Protiv istih imaju 3 poraza. Znači imaju poražavajućih 5-14 protiv zapadnih playoff ekipa.
Ali apsolutno dno ove sezone, je sljedeća činjenica. U utakmicama koje su završene sa manje od 5 poena razlike, odnosno u tijesnim utakmicama, imaju omjer 3-11. A i te tri pobjede su protiv buranije sa istoka (Boston, Detroit sa Smithom) i najgore ekipe u ligi, Minnesote.
Kad ovo vidim ne znam zašto sam se i u jednom trenutku nadao playoffu tokom ove sezone.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gambo kaže da su i Bledsoe i Thomas nezadovoljni sa 3 PG sistemom. Ode sve u ****. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.