Srecno im...Ionako mi je dosadila prica sa Mikicem i ponasanje Stakica. Stigli su neki novi momci. Zna li se ko ce biti taj napadac?skelar je napisao/la:Stakic i Mikic potpisali za Podgrmec . Sjajno

Srecno im...Ionako mi je dosadila prica sa Mikicem i ponasanje Stakica. Stigli su neki novi momci. Zna li se ko ce biti taj napadac?skelar je napisao/la:Stakic i Mikic potpisali za Podgrmec . Sjajno
Samo ako mu glavu razbistre bice pravo pojacanje.djoleprijedor je napisao/la:Došao je Filip Arežina,bivši igrač Zrinjskog i mladi reprezentativac BIH.
Tesko da ce se nesto uprava zadati da se posto poto udje u PL. Kako stvari stoje jedino Rudar i Leotar pretenduju da udju. Nasi cekaju da stignu razna dugovanja na naplatu sto im naravno ne ide na ruku. Ako bude prilika kao i onda kad smo usli(kad svi odustanu) onda ce ovi nasi potegnuti. Tako bar ja vidim razvoj situacije.djoleprijedor je napisao/la:Ukoliko uprava ima ambicije za PL,to neće biti previše težak poduhvat. 2 boda manje od prvoplasiranog Leotara,a u Prijedor dolaze i Leotar i Kozara.E sad...pitanje je koliko ima volje i ambicije da se Rudar Prijedor vrati nakon jedne sezone u PL
Dortmund ga htio, al eto vi bili brži i izdašnijiFanVitez je napisao/la:Vedran Kantar vas kapiten,moze li nesto vise informacija o njemu kao igracu?
Imas smisla za humorSarcofagoVenom je napisao/la:Dortmund ga htio, al eto vi bili brži i izdašnijiFanVitez je napisao/la:Vedran Kantar vas kapiten,moze li nesto vise informacija o njemu kao igracu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.