Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Muhamed Bešić
U dosta se slucajeva ne slazem sa @Svjevernim Vjetrom, ali ovdje je potpuno u pravu. Polako samo sa Besicem bice on Svjetska klasa, samo da de prilagodi i iskoristo potencijal, a za to treba godina-dvije minimum.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: Muhamed Bešić
Pa upravo je to i poanta onog sto sam napisao. Bivsi Cityijev igrac u kojeg smo vecina sigurni da ce zapoceti utakmicu nema povjerenje nikoga osim Martineza. Besic pocinje skoro svaku utakmicu i etablirao se vec u prvom dijelu prvenstva kao jedan od najboljih Evertonovih igraca. Po ocjenama novinara a boga mi i navijaca. Momak nerijetko doda bez pogreske oko 90 % lopti. Pa skoro kao Pjanic a igra poziciju DM. Razumijem tvoja ocekivanja da bude jos i bolji ali po meni je on vec sada ako gledamo ono sto pruza na terenu nas najbolji igrac. Da ce biti jos i bolji u to ne sumnjam nimalo. Da su bog dao svi kao on gdje bi nam kraj bio.
Ma Martinez radi pravu stvar što se tiče Bešićevog razvoja, u to nema sumnje
Veći problem je što je ostatak ekipe katastrofa, pa nije nemoguće da Roberto dobije nogu. Sreća mu je pa je još u igri u Europskoj ligi.

Veći problem je što je ostatak ekipe katastrofa, pa nije nemoguće da Roberto dobije nogu. Sreća mu je pa je još u igri u Europskoj ligi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mume treba da ide u bolji Premijerligaski klub tek kada oni ponude velike pare 10 miliona + i kada bude imao neke garancije da ce igrati bitnu ulogu odnosnu u trenutku kada nije prevelika konkurencija na njegovoj poziciji u tom timu. ( teza povreda ili ako prodaju nekog igraca na njegovoj poziciji ) Sve do tada njemu je odlicno u Evertonu i bio bi lud ako bi ista mijenjao. On treba prvo da napreduje u Evertonu pa onda dalje. Everton je vise nego solidan klub koje ce se jako brzo vratiti na svoje realno mjesto a to je od 5 do 10 mijesta u Premijeligi. Povrede, evropska liga i neki novi igraci kao ponekad i nesreca su uzrok ovih losijih rezultata. Za Mumeta je idealno da cim duze vremena ostane ovaj trener bar jos ovu i sljedecu sezonu. Poslje toga vise nece biti bitno ko je trener.
Ma Mume treba sjesti na rezervnu klupu(fotelju) Evertona jer kad god igra Everton po pravilu gubi.... kuknjava kuknjava kuknjavaAjax je napisao/la:Mume treba da ide u bolji Premijerligaski klub tek kada oni ponude velike pare 10 miliona + i kada bude imao neke garancije da ce igrati bitnu ulogu odnosnu u trenutku kada nije prevelika konkurencija na njegovoj poziciji u tom timu. ( teza povreda ili ako prodaju nekog igraca na njegovoj poziciji ) Sve do tada njemu je odlicno u Evertonu i bio bi lud ako bi ista mijenjao. On treba prvo da napreduje u Evertonu pa onda dalje. Everton je vise nego solidan klub koje ce se jako brzo vratiti na svoje realno mjesto a to je od 5 do 10 mijesta u Premijeligi. Povrede, evropska liga i neki novi igraci kao ponekad i nesreca su uzrok ovih losijih rezultata. Za Mumeta je idealno da cim duze vremena ostane ovaj trener bar jos ovu i sljedecu sezonu. Poslje toga vise nece biti bitno ko je trener.
Ti trollino nisi na nivou chipanze.mazluminho je napisao/la:Ne znam drug jesmo li gledali istu utakmicu,dečko nije na nivou ni championchipaEdvin_Mg je napisao/la:Besic je bio jucer najbolji igrac Evertona u 1.poluvremenu,odradio je bez greske,Hazarda je najteze cuvat na svijetu sigurno,al opet je promjeno stranu da pobjegne od Besica,bilo mi je zao sto je izaso na poluvremenu al mozda i bolje sad Berija nema 2 il 3 utakmice konacno moze igrat svoju poziciju
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Mume je odlican mladi igrac sa jakim karakterom sto se cijeni i trazi.Ziko je napisao/la:Ma Mume treba sjesti na rezervnu klupu(fotelju) Evertona jer kad god igra Everton po pravilu gubi.... kuknjava kuknjava kuknjava
Još malo o Blue nose.
Ali početak ove rečenice je
Ali početak ove rečenice je

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... se-8654678" onclick="window.open(this.href);return false;Fans’ favourite Besic will hope to play a key role in an important week for the Blues, with their Europa League trip to face Young Boys in Switzerland on Thursday before bidding for a crucial win in the league.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
dvojica ponajbolji igraca evertona ove sezone.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Nije Mume kriv sto u vecini tekmi napad Evertona izgleda ko hrpa dvogodisnjaka koji sami sa sobom neznaju kud bi.Ziko je napisao/la:Ma Mume treba sjesti na rezervnu klupu(fotelju) Evertona jer kad god igra Everton po pravilu gubi.... kuknjava kuknjava kuknjavaAjax je napisao/la:Mume treba da ide u bolji Premijerligaski klub tek kada oni ponude velike pare 10 miliona + i kada bude imao neke garancije da ce igrati bitnu ulogu odnosnu u trenutku kada nije prevelika konkurencija na njegovoj poziciji u tom timu. ( teza povreda ili ako prodaju nekog igraca na njegovoj poziciji ) Sve do tada njemu je odlicno u Evertonu i bio bi lud ako bi ista mijenjao. On treba prvo da napreduje u Evertonu pa onda dalje. Everton je vise nego solidan klub koje ce se jako brzo vratiti na svoje realno mjesto a to je od 5 do 10 mijesta u Premijeligi. Povrede, evropska liga i neki novi igraci kao ponekad i nesreca su uzrok ovih losijih rezultata. Za Mumeta je idealno da cim duze vremena ostane ovaj trener bar jos ovu i sljedecu sezonu. Poslje toga vise nece biti bitno ko je trener.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Principatus
- Kontakt:
Samo za informaciju. Ziko = Jacky
Covjek bez posla i sa umnom bolescu.
Covjek bez posla i sa umnom bolescu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Umjetnik Ziko 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Principatus
- Kontakt:
Neki postovi od klauna Ziki:
Ziko je napisao/la:Dobro došao Mario među miševe,nema ovdje više zmajeva,a ako i ima poneko u manjini su,nisam siguran da si dobro razmislio,ali ubrzo ćeš uvidjeti....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I tako dalje, samo smece od 200 postova, na cast moderaciji, jer je prijavljivan cesce.Ziko je napisao/la:Obzirom da Srbin nije odavno bio selektor reprezentacije BIH,a i o tome treba voditi računa mislim da bi bilo korektno da FS RS predloži svog kandidata.....![]()
![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ziko je zapravo Dragan Okuka. 

Da mi je njegov mozak jedno mjesec dana da se odmorim maloPrincipatus je napisao/la:Neki postovi od klauna Ziki:
Ziko je napisao/la:Dobro došao Mario među miševe,nema ovdje više zmajeva,a ako i ima poneko u manjini su,nisam siguran da si dobro razmislio,ali ubrzo ćeš uvidjeti....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I tako dalje, samo smece od 200 postova, na cast moderaciji, jer je prijavljivan cesce.Ziko je napisao/la:Obzirom da Srbin nije odavno bio selektor reprezentacije BIH,a i o tome treba voditi računa mislim da bi bilo korektno da FS RS predloži svog kandidata.....![]()
![]()

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hehehe, ti k'o da si od jučer. Pa da ga Martinez ostavi dvije utakmice na klupi, šta misliš šta bi se ovdje pisalo? Dodir sa realnošću je ravan nuli, kao i uvijek. Evo Ajax već spominje cifre i klubove, a prije par mjeseci smo slavili minutice koje je dobijao na kapaljku.Goalgetter je napisao/la:U dosta se slucajeva ne slazem sa @Svjevernim Vjetrom, ali ovdje je potpuno u pravu. Polako samo sa Besicem bice on Svjetska klasa, samo da de prilagodi i iskoristo potencijal, a za to treba godina-dvije minimum.
Što se mene tiče, može završiti karijeru u Evertonu. Veliki klub, stabilan, sa jasnim ciljevima. Ponude velikih ako dođu - dobrodošle.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
JastaVirtu4l je napisao/la:Hehehe, ti k'o da si od jučer. Pa da ga Martinez ostavi dvije utakmice na klupi, šta misliš šta bi se ovdje pisalo? Dodir sa realnošću je ravan nuli, kao i uvijek. Evo Ajax već spominje cifre i klubove, a prije par mjeseci smo slavili minutice koje je dobijao na kapaljku.Goalgetter je napisao/la:U dosta se slucajeva ne slazem sa @Svjevernim Vjetrom, ali ovdje je potpuno u pravu. Polako samo sa Besicem bice on Svjetska klasa, samo da de prilagodi i iskoristo potencijal, a za to treba godina-dvije minimum.
Što se mene tiče, može završiti karijeru u Evertonu. Veliki klub, stabilan, sa jasnim ciljevima. Ponude velikih ako dođu - dobrodošle.

Nije on toliko fuliminantan u ovoj sezoni kako se ovdje predstavlja, jos on nije dorastao nivou velikih klubova, momak je tek dosao iz Madjarske. Ali ja evo, svjesno prognoziram za dvije godine potpisuje za neki od 4 najbolja kluba Premiershipa.

http://sportsport.ba/blabla/muhamed-bes ... jem/154089" onclick="window.open(this.href);return false;
Dragi Mume, gdje ćeš babuki ovakvo nešto dati u ruke, čovjek je ionako kamikaza kad popije.
Sad ce se neko javit i reci da ga treba biti sramota sto kupuje ove automobile, a puna Bosna gladnih ljudi.