Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma Sime je lud skroz! Na poluvremenu protiv Slavije na zagrijavanju skaricama gol dao (centarsut sa desne strane a on iz prve skarice ufatio, ko Rivaldo sestre mi) :ugeek:amertiger je napisao/la:Ima Sehic smisla za humorcuj plazmu dobije
, a asitiro nije Stanic nego Šime, nemojte da vas Šime cuje
:D
golman Šehić, koji je posljednji gol u Premijer ligi BiH primio još u 13. kolunedaTM87 je napisao/la:pa primili smo gol i od Celika i od Zrinjskog o cemu pricaju ti iz San-a??
To su možda mislili na gol iz igre.Željoman je napisao/la:protiv Zrinjskog u gostima je branio Šehić
a da moja greska zaboravio sam ali je u Mostaru branio Seha al je primio gol iz penala mozda se to ne pika?? heheeStole iz Bora je napisao/la:golman Šehić, koji je posljednji gol u Premijer ligi BiH primio još u 13. kolunedaTM87 je napisao/la:pa primili smo gol i od Celika i od Zrinjskog o cemu pricaju ti iz San-a??
Ovo je za PL BiH. U prvenstvu protiv Celika nije branio Seha.
Ma nije da se ne pika al' ga Šeha ne piše u svoju teku jer to ko biva nije do njega bilomirzza je napisao/la:cuj ne pika se gol iz penala, oj drameeee, stvarno cirkus
E vidis i ja se slazem sa tim Ne diraj Bajram i dobro se sjecam ovoga, ali mi ne pada na pamet da se sa nekim natezem oko toga pogotovo ne na forumu, ko slavi nek slavi kome se ne slavi njegov problem...Rovac sigurno gori od zelje da ga zabije i definitivno mogu razumjeti napadaca koji ne zeli da doda loptu nego suta tako se i nabija samopouzdanje a za napadaca je to jako bitno al u takvim situacijama je jako bitno pogoditi sto sa Damirom nije bio slucaj jednostavno je morao dodati nakon toga al nije, vjerovatno sve radi u zelji da dobro iskoristi prilike koje mu Amar pruza al opet mislim da bi vise poena dobio kod Amara da je dodao loptu, uostalom momak se tak vratio i treba mu sigurno jos par utakmica da bi pokazao koliko moze pa ga mozda i ne treba previse kuditi...Željovac je napisao/la:Bluesharks, napisao si tada nešto u stilu "Ne diraj bajram!". Uglavnom, bilo je naređenje, bez ikakvih argumenata, a post ti je obrisan. Neću više o tome.
A koje su to situacije s Rovčaninom? Ja nisam upratio nijednu sebičnost osim one protiv Zrinjskog. A čak i tada mu niko nije mogao nešto zamjeriti jer je maestralno trojicu nanizao, pa se mogao shvatiti i taj šut. Nisam siguran da mu je Lazar bio otvoren sad protiv Travnika. Prije sam siguran da nije. I u dosta ranijih utakmica nijednom nisam zapazio pa čak ni situaciju k'o protiv Zrinjskog. Evo i sad je nakon onog trećeg prodora ubacivao u sredinu, a stoper je skrenuo do Nurkovića.
Hahahaha, čarobni mozakDobra kolumna. Prava poezija.
blablabla je napisao/la:nasao jedva...ali nije kompletna ja mislim
http://www.transfermarkt.de/de/premijer ... _BOS1.html
pogledajte ozbiljnog kluba i naziva stadiona![]()
![]()
![]()
ASIM FERHATOVIC HARE HAHAHAHAHA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.