FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 18 feb 2015, 12:04

To su jako vazna tri boda tako da je pobjeda pod moranje, gostovanja Sirokom, Zrinjskom, Sarajevu, Velezu su odlucujuce utakmice.

Sto se tice utakmica kod kuce ne treba ni napominjati da tu ne smijemo ni boda prosuti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 18 feb 2015, 12:26

Ova tekma sa Olimpicom će odredit dalji tok sezone, to je najbitnija utakmica u polusezoni ako ih dobijemo vice sve lakše, bićemo samouvjereniji, bodove kod Širokog i Zrinjskog teško možemo dobiti, protiv Sarajeva je derbi pa eto ko ne zna se. Sve ostalo će biti lakše.
Al mi imamo problemcinu sa igrackim kadrom, naš najbolji vezni je dijete, ne znam imal mali Amir 19 godina. Sadikovic definitivno ne može igrati sa Hasanovicem, to će biti samoubistvo ako se desi.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 18 feb 2015, 12:26

Kako stvari stoje mi se ovo proljece moramo nadati jedino da napad bude duplo efikasniji nego sto odbrane bude neefikasna.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 18 feb 2015, 12:30

Neznam malo sam pricao sa ljudima koji su gledali ove naše pripremne, krenuvsi od goška pa do ove zadnje sa Travnikom. Najviše zamjerki je na odbrani pa i donekle vezni red pogotovo poslije odlaska tomica,i nedovođenja adekvatne zamjene na njegovo mjesto sad to ide jos teže neznam nikako mi neuljevaju povjerenje da mozemo izboriti europu al eto da nezkljucujemo prerano sve ce se vidjeti u prvih 5,6 kola gdje smo i sta smo.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 18 feb 2015, 12:30

Krucijalna stvar je statut, prioritet prioriteta. Zelji treba lova sad i odmah, ako se nastavi ovo zivotarenje nece nas bog dragi spasiti u narednih ko zna koliko godina

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 18 feb 2015, 12:34

Koliko god se mi trudili da našu upravu sa Šiljkom i Gredom pretstavimo kao dobru, istina je da oni nisu ništa bolji od prethodnih koje smo kategorisali kao nesposobne. Npr. Sarajevo našlo generalnog sponzora za veliku cifru (avio kompaniju), pored jos nekih manjih koje su privukli u zadnje vrijeme. Uz lovu ulozenu od strane Tana njihova uprava i dalje marketinski radi odlican posao i pronalazi nove izvore primanja. Takvu mi upravu ne mozemo ni sanjati. Nasi ne mogu 2km da privuku u klub, a da ne govorimo o pronalasku generalnog sponzora kojeg nemamo vec bruku vremena. Sve vise sam razocaram smjerom u kojem idemo, vise me nimalo ne moze smiriti ni njihova suplja o vracanju dugova i ostalim glupostima.
Volim te Zeljo!!!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 18 feb 2015, 12:39

perodeformero je napisao/la:Krucijalna stvar je statut, prioritet prioriteta. Zelji treba lova sad i odmah, ako se nastavi ovo zivotarenje nece nas bog dragi spasiti u narednih ko zna koliko godina
Upravo sam to pošao napisati da je ovaj sad statut krucijalna stvar za daljni rad i buducnost klub,a pogotovo ako se zna da su ljudi iz istocnog svijeta vec spremni uloziti sretstva a ja kako sam nacuo da bi moglo biti i opstrukcija oko donošenja statua .zato je jako bitno da se na skupstini pojave i predstavnici navijaca naseg kluba uslucaju da statut neprođe da se fino izađe sa imenima ako dođe do toga koja su bila protiv novog statua koji ce klub dici na zdrave noge i vrattit putevima stare slave .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 feb 2015, 12:41

Nadam se da su svi svjesni ovoga, pogotovo gospoda u upravi !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 feb 2015, 12:45

Kad je ta sjednica u vezi statuta cini mi se pocetkom marta ?

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 18 feb 2015, 12:48

Sve vise sam razocaram smjerom u kojem idemo, vise me nimalo ne moze smiriti ni njihova suplja o vracanju dugova i ostalim glupostima.
Ja sam vec govorio o ovome, plan koji su oni iznijeli je brutalni atak na zdrav razum. Ko ti u drustvu pocne ovu pricu prosipati slobodno se okreni i produzi dalje, ne postoji kolektiv pogotovo sportski koji je isplivao iz gofana na ovaj nacin, ne postoji. Nece ni Zeljo vjeruj mi. Samo statut i naci pod hitno frisku lovu, nikakvo drugo rjesenje ne postoji

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 18 feb 2015, 12:53

perodeformero je napisao/la:
Sve vise sam razocaram smjerom u kojem idemo, vise me nimalo ne moze smiriti ni njihova suplja o vracanju dugova i ostalim glupostima.
Ja sam vec govorio o ovome, plan koji su oni iznijeli je brutalni atak na zdrav razum. Ko ti u drustvu pocne ovu pricu prosipati slobodno se okreni i produzi dalje, ne postoji kolektiv pogotovo sportski koji je isplivao iz gofana na ovaj nacin, ne postoji. Nece ni Zeljo vjeruj mi. Samo statut i naci pod hitno frisku lovu, nikakvo drugo rjesenje ne postoji
Slazem se u potpunosti.
Volim te Zeljo!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 feb 2015, 12:53

zlatandr je napisao/la:Koliko god se mi trudili da našu upravu sa Šiljkom i Gredom pretstavimo kao dobru, istina je da oni nisu ništa bolji od prethodnih koje smo kategorisali kao nesposobne. Npr. Sarajevo našlo generalnog sponzora za veliku cifru (avio kompaniju), pored jos nekih manjih koje su privukli u zadnje vrijeme. Uz lovu ulozenu od strane Tana njihova uprava i dalje marketinski radi odlican posao i pronalazi nove izvore primanja. Takvu mi upravu ne mozemo ni sanjati. Nasi ne mogu 2km da privuku u klub, a da ne govorimo o pronalasku generalnog sponzora kojeg nemamo vec bruku vremena. Sve vise sam razocaram smjerom u kojem idemo, vise me nimalo ne moze smiriti ni njihova suplja o vracanju dugova i ostalim glupostima.
Uzeo si pogrešne ljude za poređenje, šta misliš da su ljudi iz Sarajeva čisto na svoju sposobnost privukli Turkish airlines? Do prije dolaska Tana ta uprava je bila gora nego naša a sada gle čuda ljudi postali pametni :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 feb 2015, 12:55

Ako se sjecate par mjeseci unazad prica kako vec postoje zainteresovani investitori među njima i ovaj slovenac Izet Rastode, kao i mnogi drugi tj. da se veliki kapital unese u klub. Pa ako je to i djelimicno istina sta cekaju ovi nasi, neka se prime posla.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 18 feb 2015, 12:58

šta misliš da su ljudi iz Sarajeva čisto na svoju sposobnost privukli Turkish airlines?
Domino efekat jarane, bitno je samo stvari poredati kako treba onda sve ide samo od sebe, jedan dobar potez povlaci drugi. Pregrizi se za jezik i cestitaj ljudima, ja sam to odavno uradio jer mi je bilo jasno kuda idu oni, a kuda mi. Sreca u nesreci je da se kod nas pocelo nesto raditi konkretno, nije kasno

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 18 feb 2015, 12:59

FaraonTM je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Koliko god se mi trudili da našu upravu sa Šiljkom i Gredom pretstavimo kao dobru, istina je da oni nisu ništa bolji od prethodnih koje smo kategorisali kao nesposobne. Npr. Sarajevo našlo generalnog sponzora za veliku cifru (avio kompaniju), pored jos nekih manjih koje su privukli u zadnje vrijeme. Uz lovu ulozenu od strane Tana njihova uprava i dalje marketinski radi odlican posao i pronalazi nove izvore primanja. Takvu mi upravu ne mozemo ni sanjati. Nasi ne mogu 2km da privuku u klub, a da ne govorimo o pronalasku generalnog sponzora kojeg nemamo vec bruku vremena. Sve vise sam razocaram smjerom u kojem idemo, vise me nimalo ne moze smiriti ni njihova suplja o vracanju dugova i ostalim glupostima.
Uzeo si pogrešne ljude za poređenje, šta misliš da su ljudi iz Sarajeva čisto na svoju sposobnost privukli Turkish airlines? Do prije dolaska Tana ta uprava je bila gora nego naša a sada gle čuda ljudi postali pametni :kafa:
Ja a ko je Tana doveo u klub? Covjek se sam javio ? i vjeruj mi da nije samo zbog Tana dosao Turkish i rekao eh sad cemo vam biti generlani sponzori zbog Tana. Ljudi rade kvalitetan posao, imaju dobar strateski i marketinski plan i samo guraju naprijed. A nama za sicu Brajlovici sponzori i slicne firme.
Volim te Zeljo!!!

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 18 feb 2015, 13:02

Sta ste se prepali ,turkish airlines i zvjezda iz gradacca ima jakog sponzora godinama "zot" pa ih ipak redovno tamburamo

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 18 feb 2015, 13:03

"terabajt"Kad je ta sjednica u vezi statuta cini mi se pocetkom marta ?

04.03.
Brkica

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 feb 2015, 13:09

zlatandr je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Ja a ko je Tana doveo u klub? Covjek se sam javio ? i vjeruj mi da nije samo zbog Tana dosao Turkish i rekao eh sad cemo vam biti generlani sponzori zbog Tana. Ljudi rade kvalitetan posao, imaju dobar strateski i marketinski plan i samo guraju naprijed. A nama za sicu Brajlovici sponzori i slicne firme.
Ma znam ja to, al' čekaj oni su imali valjda statut usvojen a mi nemamo? To u startu znači da je naša uprava nemoćna zar ne?

I ne branim ja našu upravu niti kudim komšijsku, nego samo kažem kada bi ovi naši iz uprave imali kakvu podlogu možda bi i uradili kakav kvalitetan posao.

A što se tiče TA pa nije došao isključivo radi Tana al' je došao u jednu zdravu sredinu (valjda) čiji je uzrok upravo taj Tan, da Sarajevo nema ovog vlasnika misliš da bi mogli privući jedan Turkish airlines da im bude sponzor?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 18 feb 2015, 13:19

Ma znam ja to, al' čekaj oni su imali valjda statut usvojen a mi nemamo? To u startu znači da je naša uprava nemoćna zar ne?
Gredic se sprdao sa tim njihovim statutom, nemoj to da zaboravljas. I ne samo on, svi su mislili da je to ubleha zesca. E sad ti ja postavljam pitanje zasto ga mi nismo usvojili prije njih? Zasto kod nas niko to pitanje nije ni spomenuo dok ovi nisu poceli da ga mijenjaju?

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 18 feb 2015, 13:21

Jah eto izglasas promjenu statuta i eto para.......jest al u qrcu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.