FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne mogu da vjerujem šta čitam...čuj porediti Delača i Deju...i reći kako 'nema velike razlike između njih dvojice' ...strašno!!!
Milan Borjan do kraja sezone u Radnickom iz Nisa...
Slazem se to za Dejana, ali mislim da grijesis sto se tice Dinama. Ne kazem da su nas mnogo jaci, ali oni bih nas sigurno dobili na iskustvu. Nama trenutno je najvaznija titula i kup! A sto se tice eUrope, ja jedino vidim dva nacina kako uci u grupu. Prvo ova trenutna ekipa mora zadrzati kostur u naredne 2 godine da bih se bar nadali EL ili LP. Drugo, treba nam mnogo iskustva i najvise srece u izvljacenju protivnika! + 3-4 dobar pojacanja!Pitar6785 je napisao/la:Gledo Sam juce utakmicu GNK dinamo vs zadar...nebi se slozio da bi nas dinamo razvalijo (imali bi vise sanse radi iskustva da produ al vjeruj te mi da bi to bili 1:0 0:0 ili tako nesto tjesno.) .vise bi volijo dinamo nego maribor.
Al prvo da je kako uzet titulu +kup pa bi onda trebali razmisljat kako dalje..
Ovde Svi nesto gotive delaca Meni on nije nista bolji od Bandovica (mislim da je ion rupa) sa mladim markom I delacovom sutnjom imali bi vise problema nego sa dejom on ce bar galamit.
Btw; meni je Tim izgledo sigurni sa dejom nego Delacom ( sad neznam da ga nije psihicki sjebalo Ono u zenici)
Ostrakovic (dobar golman)
Mi imamo planove i projekte, mislim kod svih je glavno "Grupna faza"! Zamislite, kad smo zadnji put pod nekom drugom upravom imali neki projekat/plan na duzi period? Nikad! Uopste ga nismo ni imali. Sve sami problemi, kako preziviti do sledece utakmice. Ko ce nam ostati, hocemo li se ugasiti, svi znate dalje pricu. Drugi npr. su trenutno u ovom stanju (sve se vraca, sve se placa). Znaci ovo je prvi put nakon rata, da imamo neki plan i projekat, a ne sve nazor. Nikad ne zaboravite gdje smo juce bili.
Prvi put da se tokom pauze "svadjam" koje bolji igrac u timu/dresovi. To sve govori o nasem klubu. Nikad bolje u mojoj dusi. Dovoljan vam dokaz i ovaj forum, novi clanovi nam dolaze ovde kao gljive posle kise. Svi zele biti tamo gdje se nesta desava. Ovaj projekat moze trajati vise od 3-5 godina, ali kad tad ce nam se sve isplatiti. No ipak ne trebamo uopste o ovome trenutno pricati, najbolje da idemo utakmicu po utakmicu, jer ovde zaista ima pojedinaca koji traze previse i misle se jos prosetati ligom. Zato drago braco, svi mi znamo da ce mo biti najjaci i postici nase ciljeve. Ali ne odmah sve! Budimo strpljivi i hladne glave, jer to nam je trenutno najvaznije!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Znaci po tebi bi islo.Pitar6785 je napisao/la:Gledo Sam juce utakmicu GNK dinamo vs zadar...nebi se slozio da bi nas dinamo razvalijo (imali bi vise sanse radi iskustva da produ al vjeruj te mi da bi to bili 1:0 0:0 ili tako nesto tjesno.) .vise bi volijo dinamo nego maribor.
Ovde Svi nesto gotive delaca Meni on nije nista bolji od Bandovica (mislim da je ion rupa) sa mladim markom I delacovom sutnjom imali bi vise problema nego sa dejom on ce bar galamit.
Btw; meni je Tim izgledo sigurni sa dejom nego Delacom ( sad neznam da ga nije psihicki sjebalo Ono u zenici)
1. Oštrakovic, 2. Bandovic, 3. Delac

Ne mogu da vjerujem, lik koji ima ugovor sa Celzijem, prvom najveci uspjeh Olimpik, drugom Sarajevo sa 30 godina, dok treci je clan i trenira upravo sa Čehom i Kurtom je zaista smijesno poredjenje do bola.
Da je Delac los golman rijesili bi se njega odmah iz Celzija, e cuj Oštrakovic i Bandovic bolji

- franklampard8
- Kontakt:
Zar to fkt postoji mogucnost da se Delac vrati, il je noko bombu bacio??
- thenaturalone
- Kontakt:
Nekad galama donese i nepotrebnu nervozu, svi koji su igrali fudbal (pa bilo i rekreativno) su se nekad doveli u situaciju da im galama i konstantno sugerisanje saigrača samo stvori nervozu pa se još više griješi.Pitar6785 je napisao/la:Gledo Sam juce utakmicu GNK dinamo vs zadar...nebi se slozio da bi nas dinamo razvalijo (imali bi vise sanse radi iskustva da produ al vjeruj te mi da bi to bili 1:0 0:0 ili tako nesto tjesno.) .vise bi volijo dinamo nego maribor.
Kako god, mislim da nam je Dejo dobar za lige i da sa njim bez problema možemo pregurati ovaj drugi dio, a onda zaganjati dobrog golmana za evrope i na duže staze.
- franklampard8
- Kontakt:
Nije bomba.Zip je napisao/la:Zar to fkt postoji mogucnost da se Delac vrati, il je noko bombu bacio??
1946
Predsjednik Kusturica danas u Avazu izjavio:"Ko je platio policiju da cuva Nele Karajlic?".
Bravo predsjednice!
Bravo predsjednice!
- franklampard8
- Kontakt:
Svaka mu cast, smrt kerovima !kinosvra je napisao/la:Predsjednik Kusturica danas u Avazu izjavio:"Ko je platio policiju da cuva Nele Karajlic?".
Bravo predsjednice!
1946
ZVANICNO: FKS I TA 24. februara potpisuju ugovoro u hotelu bristol!
Samo da kažem da je @sekac neku noc, na pravu adresu uputio psovke i kletve.
Das Ist Walter
- franklampard8
- Kontakt:
Svaka cast upravi !Buba00 je napisao/la:ZVANICNO: FKS I TA 24. februara potpisuju ugovoro u hotelu bristol!
1946
Re: Odg: FK Sarajevo
I ja takodje. Av av kerovimiden je napisao/la:Samo da kažem da je @sekac neku noc, na pravu adresu uputio psovke i kletve.
Btw bravo uprava za TA.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
http://****.com/zvanicno-fk-sarajev ... ju-ugovor/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala Allahu !!!
Hvala Allahu !!!

Ovaj ugovor sa TA je samo jos jedan dokaz da smo se koliko, toliko digli iz ove zabokrecine domaceg fudbala.
Velika stvar za nas klub.
Sve cetitke upravi, rade lavovski posao.
Sutra da odu iz Sarajeva, dosadasnji rad im je najbolja refeneca da mogu naci posao u bilo kojoj jacoj firmi kod nas bez ikakvih problema. Svaka firma bi rado imala ovako sposobne ljude.
Velika stvar za nas klub.
Sve cetitke upravi, rade lavovski posao.
Sutra da odu iz Sarajeva, dosadasnji rad im je najbolja refeneca da mogu naci posao u bilo kojoj jacoj firmi kod nas bez ikakvih problema. Svaka firma bi rado imala ovako sposobne ljude.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
@sekac je imao malu raspravu s nekim oko toga, pa sam prvenstveno na njega mislio. Svaka psovka i kletva upucena na doticnu adresu je opravdana.amorovski je napisao/la:I ja takodje. Av av kerovimiden je napisao/la:Samo da kažem da je @sekac neku noc, na pravu adresu uputio psovke i kletve.
Btw bravo uprava za TA.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da neki nisu ni svjesni, koliko klubu i samoj ligi znaci znaci ovaj troipogodišnji ugovor, koji ce se potpisati 24 februara. Dobro je neko nedavno napisao, da je ovo posle Tana najveca vijest. Golemo brate, golemo!
Das Ist Walter
Taman ide ljeto pa sa dresom Sarajeva u Tursku ili na carsiju na kafu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.