Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Schneiderlin
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Schneiderlin » 18 feb 2015, 00:36

ne sjećam se kad je panjina francuska driblingom izbacila suparnika i kreirala sebi šansu :lol: uz to još u 1 poluvremenu kreirao šansu ibri s krila :kafa: može cavani za razumnu cijenu,ali ne i za ovih 67 milki koje se spominju,cavani ili onaj mali iz palerma,nemam ništa protiv

Schneiderlin je napisao/la:
There's Only One Arsene Wenger

to objesi voajeru za ona smrznuta jaja :lol: opet mućki lažeš,prije se bi ubio nego to napisao

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 feb 2015, 00:43

Schneiderlin je napisao/la:ne sjećam se kad je panjina francuska driblingom izbacila suparnika i kreirala sebi šansu :lol: uz to još u 1 poluvremenu kreirao šansu ibri s krila :kafa: može cavani za razumnu cijenu,ali ne i za ovih 67 milki koje se spominju,cavani ili onaj mali iz palerma,nemam ništa protiv

to objesi voajeru za ona smrznuta jaja :lol: opet mućki lažeš,prije se bi ubio nego to napisao
Ne sjećaš se ti šta si jutros jeo, realno
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 18 feb 2015, 00:47

topnik1 je napisao/la:
Schneiderlin je napisao/la:ne sjećam se kad je panjina francuska driblingom izbacila suparnika i kreirala sebi šansu :lol: uz to još u 1 poluvremenu kreirao šansu ibri s krila :kafa: može cavani za razumnu cijenu,ali ne i za ovih 67 milki koje se spominju,cavani ili onaj mali iz palerma,nemam ništa protiv

Ne sjećaš se ti šta si jutros jeo, realno

voajerovi dupelisci u akciji :kafa:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 18 feb 2015, 00:51

Ovo je prvi put da se slažem stobom od kako sam se registrovo na forum :D
Zadnja izmjena: anell, dana/u 18 feb 2015, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 feb 2015, 00:52

Anele izdajico.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 18 feb 2015, 01:05

bas danas citam postove kad je paja sam protiv svih branio wengera i arsenal, a gledaj danas situacije mrzi ga vise nego ista, sta wenger uradi paji, malo je reci, al mora se spomenuti da ga opravdano kritikuje :D
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 18 feb 2015, 01:26

topnik1 je napisao/la:Anele izdajico.
Zaslužio sam ban
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 feb 2015, 01:32

anell je napisao/la:
Zaslužio sam ban
:lol:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 18 feb 2015, 01:45

anell je napisao/la:
Zaslužio sam ban
koji Vlada? :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 feb 2015, 01:47

Harun93 je napisao/la:bas danas citam postove kad je paja sam protiv svih branio wengera i arsenal, a gledaj danas situacije mrzi ga vise nego ista, sta wenger uradi paji, malo je reci, al mora se spomenuti da ga opravdano kritikuje :D
Situacija je jasna ko dan. Dedica je potrosio sav kredit koji je dobio onim uspjesnim godinama u Arsenalu, jednostavno u jednom momentu stanes i vidis da nema napretka o kojem se pricalo godinama kad smo prodavali najbolje igrace, kad nismo nista mogli osvojiti. Klub stagnira, iste greske radimo i isto igramo vec godinama unazad, svaka susa zna na pocetku sezone da Arsenal nece osvojiti titulu cak nam i poziciju na tabeli pogode uvijek sto svako ce priznati je porazavajuce za klub Arsenalovog kalibra. Svaka godina je apsolutno ista, nedovodjenje igraca koji nam trebaju, povrede, gubljenje velikih utakmica, pa jedan period uvezemo pobjeda euforija pa odna spustanje na zemlju, pa opet malo povreda, ispadanje iz utrke za titulu (to zavisi nekad kad nam ide ispadnemo u januaru, februaru a nekad u oktobru), ispadanje iz evrope, i na kraju osvojimo top4 trofej i tako svake godine u krug...dosta je vala..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 18 feb 2015, 01:58

QUARTERBACK je napisao/la: koji Vlada? :mrgreen:
Gde ste drugari iz škole. . .srednje? :mrgreen:
A.F.C. Bournemouth!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 18 feb 2015, 02:03

rambo16 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la: koji Vlada? :mrgreen:
Gde ste drugari iz škole. . .srednje? :mrgreen:
A 'de lako matori.. :mrgreen:

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 18 feb 2015, 02:26

slazem se paja da arsenal stagnira i da je wenger za zamjeniti, al hajd reci i ti koju lijepu, pa nije haveru sve tako crno :D
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 feb 2015, 09:33

Treba njih u Barandu na bazicne pripreme. Duleta za presednikaaa
Idemo onu nasu :opaopa:
1946

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 feb 2015, 13:06

Smijesni porediti Cavanija i Girouda, jedan placen sest puta manje, a nudi u golovima skoro isto. Mozda je Cavani bolji, ali u odnosu na cijenu nije isplativiji.

I glupo pricati kad bi Giroud to uradio, pa on nije takav igrac, covjek moze reci sa Giroud mozda nije za Arsenal, igrac koji zavisi od igraca, ali nije ni los.

Ko garantuje da bi Cavani dao 25+ golova u ligi? A bez toga i nije nesto bolje pojacanje. Jos kad znas da ne bi bio ispod 40 miliona, da li se isplati?
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 feb 2015, 13:16

Cavani zadnje 4 sezone u ligi , golovi (26, 23, 30, 16), Girodu (12, 21, 11, 16) skoro isto...cak ni po glupoj statistici Giroud nije ni blizu Cavanija a da ne pricamo o drugim nekim stvarima...

Ko je garantovao i ko garantuje da ce Sanchez zabiti 20 golova u ligi?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 18 feb 2015, 13:23

Ko sto jednom napisah, Cavani za mene ne vrijedi 60+ M. Dobar je on igrac, bolji je od svih koje mi imamo na toj poziciji, ali mi sa tim parama mozemo dobro pokriti 3 pozicije sigurno. Da mu je cijena ko Alexisu, 30ak M onda bi ga pazario. Doduse ja ionako ne prihvatam da igraci vrijede 100 M.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 feb 2015, 14:20

BigBigBang je napisao/la:
Ko je garantovao i ko garantuje da ce Sanchez zabiti 20 golova u ligi?
Alexis nije spic. Mozda po albumu jest, ali u stvarnosti je najslabiji na toj poziciji. I on ne mora dati 20 golova, on je odlican igrac mimo toga, pruziti ce to u asistencijama i borbi.

Uz to Sanchez je mnogo jeftiniji igrac. Kao sto rekoh kad bi PSG i prodavao Cavanija bilo bi to MINIMALNO 40, a to ne znaci da bi bilo toliko, vrlo je moguce da bi bilo mnogo vise. Cavani jest bolji, nije 50 miliona bolji.

Igre u Italiji necu ni komentarisati. Smijesna liga.

p.s. prije nego se pocne koristiti "ne igra svoju poziciju", da kazem da je odigrao 11 utakmica na svojoj poziciji, dao 6 golova. Zanimljivo, Giroud odigrao 14 i dao 7. Da li je to bolje sto nama treba? I to za 50+ miliona?
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 18 feb 2015, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 feb 2015, 14:22

Meni je uvijek bilo cudno sto se navijaci i simpatizeri nekih klubova toliko brinu o parama.
Problem je jasan, Arsenal nije ambiciozan vec godinama i nije konkurentan za one prave trofeje. Znaci, Giroud i ostali nisu dovoljno dobri. Mozda je bas ta razlika dovoljna. Dobar napadac moze puno. Imali smo primjer prosle godine u Liverpoolu.

Da je u pitanju klub koji osvaja trofeje pa da neko kaze, moglo je i jeftinije, ja bi shvatio. Npr. kao City, vrlo vjerovatno da su mogli i sa manje ulaganja doci do trofeja koje su osvojili.

Pricati o Arsenalu i o parama kako je moglo jeftinije je znak da si zadovoljan sa ovim tradicionalnim mjestom koje vodi u Ligu Prvaka i parama koje se zarade. Ja nisam zadovoljan ovom komedijom.

Nedavno smo spominjali Walcotta i njegovih 9 godina u prvom timu Arsenala. Nek mi neko sabere koliko je kostao a koliko je valjao Arsenalu u tih devet godina. I onda nek se to uporedi sa SKUPIM Alexisom ili Ozilom.
I ne zaboravite, Ozila i Alexisa uvijek mozes dobro prodati, mozda cak i za vise para nego sto su kupljeni. Cak na kraju mozes i zaraditi na takvim igracima. Dok na ovim koji su NAVODNO dobri, dovoljno dobri, neces nikad nista zaraditi, samo te kostaju par desetina miliona a nisu vrijedni tolikih para.

Ciganluk i polovnjaci su doveli Arsenal u ovu smijesnu poziciju. Krecem se po vise zemalja i sve je manje djece u dresovima Arsenala. Ova baza navijaca je pretezno starija i lagano izumire a to je znak da Arsenal prestaje biti veliki evropski klub.
I onda neko kaze ne isplati se dovesti Cavanija jer je eto samo malo bolji od Girouda? Bolje pokriti druge tri pozicije? Da, mogu se pokriti druge tri pozicije, ja se slazem, ali sa igracima kao sto su Monreal, Flamini, Mert i slicno. Mozes pokriti mozda i 5 pozicija, ali sta imas od takvih igraca? A platu ces im morati dati i to godinama. Nece oni maknuti nigdje dok im ugovor ne istekne jer nigdje drugo nece dobiti vise.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 feb 2015, 14:24

QUARTERBACK je napisao/la:
anell je napisao/la:
Zaslužio sam ban
koji Vlada? :mrgreen:
Pa Vlada Divac jbte :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.