Sloboda Dita Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

harry_90
Kontakt:

Re: Sloboda Dita Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 04 apr 2010, 19:23

omerbavarac je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sad idemo Bosni,tu cemo izgubit,jer Bosna mora da dobije utakmicu,i onda 2 kuci da dobijemo,ako nekim slucajem iznenadimo i dobijemo Bosnu,i naredne 2 kuci pobjedimo,moglo bi biti svasta .
Ne budu pesimistican. Mozemo mi i Bosnu iznenaditi. ;)
Ma kakvi,sudije ce im navlacit,u to budi 100% siguran,sjecas kad je bilo 30 razlike za nas,pa im sudije pocele navlacit,povrijedis Jovanovica itd.Imamovic sve sredi ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 apr 2010, 19:38

harry_90 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sad idemo Bosni,tu cemo izgubit,jer Bosna mora da dobije utakmicu,i onda 2 kuci da dobijemo,ako nekim slucajem iznenadimo i dobijemo Bosnu,i naredne 2 kuci pobjedimo,moglo bi biti svasta .
Ne budu pesimistican. Mozemo mi i Bosnu iznenaditi. ;)
Ma kakvi,sudije ce im navlacit,u to budi 100% siguran,sjecas kad je bilo 30 razlike za nas,pa im sudije pocele navlacit,povrijedis Jovanovica itd.Imamovic sve sredi ;)
da da....nazalost mi smo sve titule kupili....nemoj da valjas neke neosnovane price molim te...jesmol vas glat dobili u tuzli....i ovu u kupu smo vas dobili tako sto smo kupili sudije......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 apr 2010, 19:43

Ne bih da raspravljam o tome,imas svoje misljenje,ja svoje.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 apr 2010, 19:59

Ne budu pesimistican. Mozemo mi i Bosnu iznenaditi. ;)[/quote]
Ma kakvi,sudije ce im navlacit,u to budi 100% siguran,sjecas kad je bilo 30 razlike za nas,pa im sudije pocele navlacit,povrijedis Jovanovica itd.Imamovic sve sredi ;)[/quote]

da da....nazalost mi smo sve titule kupili....nemoj da valjas neke neosnovane price molim te...jesmol vas glat dobili u tuzli....i ovu u kupu smo vas dobili tako sto smo kupili sudije......[/quote]

Dosao neno da se svadja dosadili mu momci iz Sirokog da se svadja sa njima , pa dosao sa nama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kako te nije sram sjede kose :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A sada malo zbilje i da udjemo u finale zare bi prodao ulaznicu Bosni ili Igokeji pod paskom da nema se para jbga :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 apr 2010, 20:05

TaRgEt_ je napisao/la:Ne budu pesimistican. Mozemo mi i Bosnu iznenaditi. ;)
Ma kakvi,sudije ce im navlacit,u to budi 100% siguran,sjecas kad je bilo 30 razlike za nas,pa im sudije pocele navlacit,povrijedis Jovanovica itd.Imamovic sve sredi ;)[/quote]

da da....nazalost mi smo sve titule kupili....nemoj da valjas neke neosnovane price molim te...jesmol vas glat dobili u tuzli....i ovu u kupu smo vas dobili tako sto smo kupili sudije......[/quote]

Dosao neno da se svadja dosadili mu momci iz Sirokog da se svadja sa njima , pa dosao sa nama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kako te nije sram sjede kose :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A sada malo zbilje i da udjemo u finale zare bi prodao ulaznicu Bosni ili Igokeji pod paskom da nema se para jbga :)[/quote]

opet ti mali.....rekao sam ti vec jednom da cutis, nemoj da se ponavljam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .....mozda i ti mislis da smo sve titule kupilija se ne svadjam sa ljudima iz sirokog, gdje si to vidio....jos si ti usplahireni mladic, dok nakupis iskustva....ima vremena :D :D :D :D :D :D ...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 apr 2010, 21:01

neno#4 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:da da....nazalost mi smo sve titule kupili....nemoj da valjas neke neosnovane price molim te...jesmol vas glat dobili u tuzli....i ovu u kupu smo vas dobili tako sto smo kupili sudije......

Dosao neno da se svadja dosadili mu momci iz Sirokog da se svadja sa njima , pa dosao sa nama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kako te nije sram sjede kose :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A sada malo zbilje i da udjemo u finale zare bi prodao ulaznicu Bosni ili Igokeji pod paskom da nema se para jbga :)
opet ti mali.....rekao sam ti vec jednom da cutis, nemoj da se ponavljam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .....mozda i ti mislis da smo sve titule kupilija se ne svadjam sa ljudima iz sirokog, gdje si to vidio....jos si ti usplahireni mladic, dok nakupis iskustva....ima vremena :D :D :D :D :D :D ...[/quote]

Ma jeste kako da niste :) a dosao si ovdje da frku pravis :D :D :D :D ma bice znas ono dodje iz guzice u glavu :) pa tako i meni :) a samo da ti kazem spremi se nemoj da se svadjas :) imas ti godina bice ti nesto stara si ti garda :) a ovako ocekujem da ce sudije navuci Bosni u Sarajevu i onda Capljinu da dobijemo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 apr 2010, 21:15

Haj ba boli me briga za KK Bosna,ljudi vas u NLB ligi pustali da dobijate zadnjih par tekmi,u ligi vas Siroki nabije 30 razlike,nemate ni 2 igraca iz domace skole,sve stranci neki vam igraju,pa opet nista,nasa djeca barem igraju,i vidi dokle su dosli,a Bosnina djeca ne bi ni do finala kupa dosla,a kamoli raznijet Igokeu.Zato psst :)

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 05 apr 2010, 05:43

harry_90 je napisao/la:Haj ba boli me briga za KK Bosna,ljudi vas u NLB ligi pustali da dobijate zadnjih par tekmi,u ligi vas Siroki nabije 30 razlike,nemate ni 2 igraca iz domace skole,sve stranci neki vam igraju,pa opet nista,nasa djeca barem igraju,i vidi dokle su dosli,a Bosnina djeca ne bi ni do finala kupa dosla,a kamoli raznijet Igokeu.Zato psst :)

I kakve vi to koristi imate od svoje djece , hajde malo statisticki mi pokazi kakve to koristi imate, koliko imate to titula prvenstva ili kupa osvojenih u zadnjih 10 godina, koliko?Sta ste se diglki dobijete Igokeu i odmah mislite da ste neko i nesto , tako ste se slicno digli i prosle sezone i onda uvjek na kraju pognute glave napustite teren , bar kad s bosnom igrate. :lol: Onda ide ona stara tipicna tuzlanska prica, bicde bolje iduce godine nas cilj i jeste bio liga 6 , polufinale je iznad ocekivanja , ipak nam je mnogo manji budzet od ostalih timova zato smo dobro i dogurali i tao to ide vec godinama iz godine u godinu, zar ne?Dobro je pa smo uzeli igoeku kuci il jos bilo kog drugog, izgubili smo od sokog samo 15 razlike dok je bosna 30 , iako nema veze sto smo opet ispali u polufinalu al eto pruzili smo jak otpor sa nasom djecom.Eto sve je to vasa prica, dosadili ste s njom i bogu i narodu.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 05 apr 2010, 07:58

dudlas74 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Haj ba boli me briga za KK Bosna,ljudi vas u NLB ligi pustali da dobijate zadnjih par tekmi,u ligi vas Siroki nabije 30 razlike,nemate ni 2 igraca iz domace skole,sve stranci neki vam igraju,pa opet nista,nasa djeca barem igraju,i vidi dokle su dosli,a Bosnina djeca ne bi ni do finala kupa dosla,a kamoli raznijet Igokeu.Zato psst :)

I kakve vi to koristi imate od svoje djece , hajde malo statisticki mi pokazi kakve to koristi imate, koliko imate to titula prvenstva ili kupa osvojenih u zadnjih 10 godina, koliko?Sta ste se diglki dobijete Igokeu i odmah mislite da ste neko i nesto , tako ste se slicno digli i prosle sezone i onda uvjek na kraju pognute glave napustite teren , bar kad s bosnom igrate. :lol: Onda ide ona stara tipicna tuzlanska prica, bicde bolje iduce godine nas cilj i jeste bio liga 6 , polufinale je iznad ocekivanja , ipak nam je mnogo manji budzet od ostalih timova zato smo dobro i dogurali i tao to ide vec godinama iz godine u godinu, zar ne?Dobro je pa smo uzeli igoeku kuci il jos bilo kog drugog, izgubili smo od sokog samo 15 razlike dok je bosna 30 , iako nema veze sto smo opet ispali u polufinalu al eto pruzili smo jak otpor sa nasom djecom.Eto sve je to vasa prica, dosadili ste s njom i bogu i narodu.

Jedno su kupovina igrača i osvajanje titule a drugo rad sa mladima i stvaranje jakog igrača, koliko je igrača stvorila Bosna ili široki a koliko je igrača stvorila sloboda. Ja sam ponosan na slobodine igrače i ne moraju nikad ništa osvojit. Volim otići na utakmicu i gledati kako momci od 18 godina igraju protiv nekih od 30. i još pri tome ih deru :mrgreen: :mrgreen:

Faris
Kontakt:

Post Postao/la Faris » 05 apr 2010, 08:05

dudlas74 je napisao/la:

nema nista draze nego vidjeti kada djeca koja su ponikla u jednom klubu poderu jednu Igokeu, i dobro se drze u ligi. To je jedan ponos, skole kosarke u Tuzli i tu se vidi kako se igra srcem za svoj klub. Tim momcima svaka cast, pa iako bude medju prve 4 ekipe to je jedan veliki uspjeh za njih, i samo mogu u buducnosti napredovati.

Ali hajde ti malo statisticki, kakve vi koristi imate od svoje djece...nikakve...kakve vi imate koristi od ulaganja u strance i polovne igrace....nikakve.....statisticki, gdje bi bili bez "stranaca" i "igraca koji nisu ponikli u Bosni"....nigdje.....u zadnjih 10 godina koliko igraca iz Bosne igra za repku......statisticki, dvojica i to je maximum....a sloboda ? i to kakvih igraca....statisticki, bez sponzora ste "nula"........da Vam predsjednik nije i predsjednik KS BiH i tu bi imali problema pa cak i sa budzetom kojim imate....u NLB ligi vas deru na sve strane.....sramota, nemate trenera iz svog kluba, nego neke polovne igrace, koji nemogu nigdje proci, a toliku istoriju imate i titule kao sto kazes!....a dosta je vise i Bosnine price....evropski prvak poslije drugog svjetskog rata, pa da Vam nije bilo tuzlaka nebi ni to bili........pa i Jedinstvo Aida je bila prvak Evropa pa ne forsira to, nego opet krece i ulaze u nove generacije jer su samo one garancija uspjeha.......Vi samo imate reci respekt Slobodi i Tuzli kao gradu kosarke i koja je napravila najvece sportiste BiH, a oboje su bili kosarkasi.

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 05 apr 2010, 09:10

Faris je napisao/la:
dudlas74 je napisao/la:

nema nista draze nego vidjeti kada djeca koja su ponikla u jednom klubu poderu jednu Igokeu, i dobro se drze u ligi. To je jedan ponos, skole kosarke u Tuzli i tu se vidi kako se igra srcem za svoj klub. Tim momcima svaka cast, pa iako bude medju prve 4 ekipe to je jedan veliki uspjeh za njih, i samo mogu u buducnosti napredovati.

Ali hajde ti malo statisticki, kakve vi koristi imate od svoje djece...nikakve...kakve vi imate koristi od ulaganja u strance i polovne igrace....nikakve.....statisticki, gdje bi bili bez "stranaca" i "igraca koji nisu ponikli u Bosni"....nigdje.....u zadnjih 10 godina koliko igraca iz Bosne igra za repku......statisticki, dvojica i to je maximum....a sloboda ? i to kakvih igraca....statisticki, bez sponzora ste "nula"........da Vam predsjednik nije i predsjednik KS BiH i tu bi imali problema pa cak i sa budzetom kojim imate....u NLB ligi vas deru na sve strane.....sramota, nemate trenera iz svog kluba, nego neke polovne igrace, koji nemogu nigdje proci, a toliku istoriju imate i titule kao sto kazes!....a dosta je vise i Bosnine price....evropski prvak poslije drugog svjetskog rata, pa da Vam nije bilo tuzlaka nebi ni to bili........pa i Jedinstvo Aida je bila prvak Evropa pa ne forsira to, nego opet krece i ulaze u nove generacije jer su samo one garancija uspjeha.......Vi samo imate reci respekt Slobodi i Tuzli kao gradu kosarke i koja je napravila najvece sportiste BiH, a oboje su bili kosarkasi.

Daj Farise bolan sta lupas, ma koja je to igracina i kosarkska velicina ponikla iz tuzle u zadnjih 10 godina iako se falite vasom djecom.Daj mi ime i prezime bolan.Ne lupaj dzaba pa tuzla nece nikad imati niti stvoriti igraca kojeg je bosna stvorila poput Markovica Nenada , pitas se koje je bosna stvorila u zadnjih 10 godina jel treba da ti nabrojim tu generaciju markovica, alihodzica, beciragica,firica gordana i samira avdica sve sami rprezentativci godinama bili da nenabrjam prije njih bilalovica pa primorca il su i to bila slobodina djeca.Mora Farise da si i ti dijete cim ovako lupas.

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 05 apr 2010, 09:14

djulba je napisao/la:
dudlas74 je napisao/la:

Jedno su kupovina igrača i osvajanje titule a drugo rad sa mladima i stvaranje jakog igrača, koliko je igrača stvorila Bosna ili široki a koliko je igrača stvorila sloboda. Ja sam ponosan na slobodine igrače i ne moraju nikad ništa osvojit. Volim otići na utakmicu i gledati kako momci od 18 godina igraju protiv nekih od 30. i još pri tome ih deru :mrgreen: :mrgreen:

Djulbo draga i ti lupas ko Faris.Pa kojeg je to dobrog igraca stvorila TRuzla neracunajuci Delibasica jos zna se kada.U zadnje vrijeme vrjedan pomena je samo hukic a i on vala za repku obicna nula bio.Ko jos to de nabrojim jelk mozda Kikaknovic igracina ili ko??????????Sinanovic? :P Ma smjesni ste i vi i vasa slobodina djeca.Ako vam je vrhunac svake godine u jednoj sezoni dobiti 1 ili 2 utakmice protiv jaceg proptivnika to jest favorita onda ste bas dobri svaka cast. :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 apr 2010, 09:40

@dudlas74
Nisi upoznat koji su sve kosarkasi nastali u Tuzli. Asovi!
Osim Delibasica su Damir Mrsic, Damir Mulaomerovic, Jasmin Hukic, Mirza Teletović, Elmedin Kikanovic...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 05 apr 2010, 09:47

Probisvjet je napisao/la:@dudlas74
Nisi upoznat koji su sve kosarkasi nastali u Tuzli. Asovi!
Osim Delibasica su Damir Mrsic, Damir Mulaomerovic, Jasmin Hukic, Mirza Teletović, Elmedin Kikanovic...
Zaboravio si Asima Parsa i on je bio u Diti kada i Damir Mulaomerović, neka me ispravi neko ako griješim.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 05 apr 2010, 09:52

Nikad se ne zna, ako budemo imali barem solidno suđenje, svašta se može desiti. Realno gledajući, nama bi i poraz sa do 10 koševa razlike, relativno odgovarao.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2010, 09:58

Ja ne znam zasto se raspravljate sa ovim navijacem bosne,tim koga busi svako ko stigne,pustaju ih u zadnjim kolima NLB lige da dobijaju,imaju Jovanovica,Milosevica,Kojadinovica,Pasalica pa ih Široki nabi 30 razlike :lol: sve same igracine,Jovanovic im nevalja,Milosevica dizali nakon jedne tekme,a sad ga tjeraju iz kluba,a nigdje djece iz skole Bosne,koliko ja vidim,ti ne bi zavrsnici kupa prisli,a kamoli proci u TOP 4,zato ne udaraj neku pricu,mi sa svojom djecom,i budzetom kakvim imamo,treneutno smo miljama ispred vas,a vas samo izvalci Imamovic,koji je predsjednik KS BIH.Cuj to Sloboda nikog nije proizvela iz svoje skola,de majketi umij se,prosetaj malo,osramotio si se ovim postom,da vam nije Delibasica,ne bi ni vidjela Evrope,pa Mrsica,Hukica,Teletovica,Kikanovica,evo sad i Halilovica,koji na ljeto ja mislim ode u Fener,a koga je to Bosnina skola izbacila u zadnje 2-3 godine,da nije slucajno amerikance :lol:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 05 apr 2010, 11:15

ne s-e-r-i-t-e vise...manite se zaretove demagogije...ako svi volite toliko Slobodinu djecu sto je 500 gledalaca na utakmici..sto to ne dodze 5-6 hiljada...zato sto je raji pun k.u.r.a.c. gledanja mrkonjica,viteza i capljina...raja hoce velike timove u mejdanu a to sa slobodinom djecom u 21.vijeku NIKAD ZA NIKAD necete gledat...da igras NLB ligu moras bit stabilan financijski i imat JAK igracki kadar sa najmanje 1-2 AMERIKACA KOJA ZNAJU IGRAT..i zato ne uzmajte Bosnu u usta jer je ona najbolji pokazatelj gdje smo mi trenutno..onako jadna ce nas u Mejdanu pred 5 hiljada uzet kolko joj treba 10,20,30 razlike..to opet ponavljam pokazuje kolko smo mi jadni i losi..ja licno ne prihvatam da je neki veliki uspijeh to sto smo dobili igokeu kuci jer ako se budemo zadovoljavali sa par pobjeda kuci protiv tih finasijski jacih klubova bit cemo donji jos 100 godina
zato...DONT DREAM DREAM :evil:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 05 apr 2010, 12:36

ne želim da prisjedam na muku, ali meni ta priča o talentima slobode uopšte nije jasna. kako se time zadovoljavate?
pa zar nije čitav smisao uprave nekog kluba na obezbjedi lovu za kvalitetnu ekipu, a tek onda da tom lovom kupi ekipu ili je izgradi od svojih mladih igrača?

pa ne igra se juniorsko prvenstvo, pa da pričamo samo o talentima. sloboda tavori, ne vidim da je išta para u klub ušlo od prodaje tih velikih talenata (u džepove, možda), rezultati godinama mrtvi prosjek domaće lige, nikad ni trunke nade da se može napraviti iskorak u regionalnu ligu i vi kao ponosni. sloboda je veliko ime, zašto je priča o tome da može razguliti bosnine juniore bila dovoljna navijačima ovog kluba? ko da su bosnini juniori neko mjerilo kvalitete za tim koji želi biti u vrhu bh. košarke.

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 05 apr 2010, 14:55

slani grad je napisao/la:
remistarmo je napisao/la:Zrinski_Sloboda 103: 14

(15:21 ; 22:22 ; 22:10 ; 16:22)

Susret je zavrsio 75:75.Prvi produzetak smo izjednacili tricom Adamovica.Rezultat je tada glasio 89:89.Drugi produzetak Zrinski je bolje otvorio utakmicu ,ali zlatna ruka Adamovica-zamsilite sad ovo: tri sekunde do kraja sa devet metara pogadja za tri poena i donosi nam radost.Dvorana je utihnula
:o :o :shock: :shock: ..jel se z.a.j.e.b.a.j.e.s da je frajer pogodio sa 9 metara :shock: :D
imas na FB-grupa KK Sloboda pa pogledaj isjecak iz dnevnog avaza i izjavu trenera Senada Muminovica.I on je potvrdio da je adamovic dao sa devet metara trojku.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2010, 14:58

Jel istina da je Sloboda dobila novog sponzora ???

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: MElloo i 6 gostiju.