Schneiderlin je napisao/la:
There's Only One Arsene Wenger
to objesi voajeru za ona smrznuta jaja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ne sjećaš se ti šta si jutros jeo, realnoSchneiderlin je napisao/la:ne sjećam se kad je panjina francuska driblingom izbacila suparnika i kreirala sebi šansuuz to još u 1 poluvremenu kreirao šansu ibri s krila
može cavani za razumnu cijenu,ali ne i za ovih 67 milki koje se spominju,cavani ili onaj mali iz palerma,nemam ništa protiv
to objesi voajeru za ona smrznuta jajaopet mućki lažeš,prije se bi ubio nego to napisao
topnik1 je napisao/la:Ne sjećaš se ti šta si jutros jeo, realnoSchneiderlin je napisao/la:ne sjećam se kad je panjina francuska driblingom izbacila suparnika i kreirala sebi šansuuz to još u 1 poluvremenu kreirao šansu ibri s krila
može cavani za razumnu cijenu,ali ne i za ovih 67 milki koje se spominju,cavani ili onaj mali iz palerma,nemam ništa protiv
to objesi voajeru za ona smrznuta jajaopet mućki lažeš,prije se bi ubio nego to napisao
Ovo je prvi put da se slažem stobom od kako sam se registrovo na forumSchneiderlin je napisao/la:ne sjećam se kad je panjina francuska driblingom izbacila suparnika i kreirala sebi šansuuz to još u 1 poluvremenu kreirao šansu ibri s krila
anell je napisao/la:Zaslužio sam bantopnik1 je napisao/la:Anele izdajico.
koji Vlada?anell je napisao/la:Zaslužio sam bantopnik1 je napisao/la:Anele izdajico.
Situacija je jasna ko dan. Dedica je potrosio sav kredit koji je dobio onim uspjesnim godinama u Arsenalu, jednostavno u jednom momentu stanes i vidis da nema napretka o kojem se pricalo godinama kad smo prodavali najbolje igrace, kad nismo nista mogli osvojiti. Klub stagnira, iste greske radimo i isto igramo vec godinama unazad, svaka susa zna na pocetku sezone da Arsenal nece osvojiti titulu cak nam i poziciju na tabeli pogode uvijek sto svako ce priznati je porazavajuce za klub Arsenalovog kalibra. Svaka godina je apsolutno ista, nedovodjenje igraca koji nam trebaju, povrede, gubljenje velikih utakmica, pa jedan period uvezemo pobjeda euforija pa odna spustanje na zemlju, pa opet malo povreda, ispadanje iz utrke za titulu (to zavisi nekad kad nam ide ispadnemo u januaru, februaru a nekad u oktobru), ispadanje iz evrope, i na kraju osvojimo top4 trofej i tako svake godine u krug...dosta je vala..Harun93 je napisao/la:bas danas citam postove kad je paja sam protiv svih branio wengera i arsenal, a gledaj danas situacije mrzi ga vise nego ista, sta wenger uradi paji, malo je reci, al mora se spomenuti da ga opravdano kritikuje
Gde ste drugari iz škole. . .srednje?QUARTERBACK je napisao/la: koji Vlada?
A 'de lako matori..rambo16 je napisao/la:Gde ste drugari iz škole. . .srednje?QUARTERBACK je napisao/la: koji Vlada?
Alexis nije spic. Mozda po albumu jest, ali u stvarnosti je najslabiji na toj poziciji. I on ne mora dati 20 golova, on je odlican igrac mimo toga, pruziti ce to u asistencijama i borbi.BigBigBang je napisao/la:
Ko je garantovao i ko garantuje da ce Sanchez zabiti 20 golova u ligi?
Pa Vlada Divac jbteQUARTERBACK je napisao/la:koji Vlada?anell je napisao/la:Zaslužio sam bantopnik1 je napisao/la:Anele izdajico.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.