Champions League 2014/15

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko će biti novi prvak Evrope?

Barcelona
76
45%
Juventus
92
55%

Ukupno glasova: 168

Blue_He4rt
Kontakt:

Re: Champions League 2014/15

Post Postao/la Blue_He4rt » 17 feb 2015, 23:25

Ako su vam falili golovi, sutrasnje dvije tekme ce ih itekako nadoknaditi.
Chelsea F.C.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 feb 2015, 23:27

Ma u revansu na SB cemo siguran sam vidjeti sav taj napadacki potencijal Cheslea, napasce ih ko prosle godine mislim da PSG nema sanse...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 feb 2015, 23:30

Iako će neki reći da je noćas viđeno stvar isključivo taktike i postavke Mourinha, moj dojam je da je PSG potpuno nadigrao (da ne upotrijebim neku težu riječ) Chelsea i jedini razlog zašto nisu pobjedili je manjak koncentracije u završnici te fenomenalni Courtoais.
Taj manjak koncentracije i propuštene prilike bi vrlo lako mogle koštati Paris prolaska dalje (kao i prošle sezone uostalom, kada je Chelsea maksimalno iskoristio svoje šanse, dok oni nisu).

Ali nakon večeras prikazanog, Paris ipak uzimam za blagog favorita u revanšu, jer čini mi se da su napokon sazrili za iskorak u Evropi. Očekujem sličan revanš susret kao prošlogodišnji second leg duel Chelsea i Atletica.

btw. Veratti :tokralju:

Moram priznati da me pošteno nasmijao komentar da je ovo što je Mourinho noćas igrao pobjednički fudbal :rol:
, jer da nije bilo fantastičnog Courtoaisa taj pobjednički fudbal je vrlo lako mogao biti ispraćen petardom. :thumbup:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 17 feb 2015, 23:31

Kad neko kaze da nije bilo ovog,da nije bilo onog :lol: Covjek je branio sve sto je trebao odbranit.Nije to bilo nista fenomenalno.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 feb 2015, 23:35

Ne vjerujem da ce PSG proci :nene: zapravo, vjerujem da ce u revanšu Čelzi napasti kako treba, zabiti par golova i završiti pricu... jer ovo veceras je bilo jako loše i skromno za jedan tako jak klub (prakticno iz jedine šanse su i zabili gol).
A i Blanc je prevelik takticki mentol da nadmudri Jozuna u eliminacionoj fazi.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 17 feb 2015, 23:36

Clutch je napisao/la:Iako će neki reći da je noćas viđeno stvar isključivo taktike i postavke Mourinha, moj dojam je da je PSG potpuno nadigrao (da ne upotrijebim neku težu riječ) Chelsea i jedini razlog zašto nisu pobjedili je manjak koncentracije u završnici te fenomenalni Courtoais.
Taj manjak koncentracije i propuštene prilike bi vrlo lako mogle koštati Paris prolaska dalje (kao i prošle sezone uostalom, kada je Chelsea maksimalno iskoristio svoje šanse, dok oni nisu).

Ali nakon večeras prikazanog, Paris ipak uzimam za blagog favorita u revanšu, jer čini mi se da su napokon sazrili za iskorak u Evropi. Očekujem sličan revanš susret kao prošlogodišnji second leg duel Chelsea i Atletica.

Moram priznati da me pošteno nasmijao komentar da je ovo što je Mourinho noćas igrao pobjednički fudbal :rol:
, jer da nije bilo fantastičnog Courtoaisa taj pobjednički fudbal je vrlo lako mogao biti ispraćen petardom. :thumbup:

Joj ovih komentara tipa ŠBB-KBB.Da nisu dali Ivanovic i Cavani golove, rezultat bi bio 0-0.Svaki trener ima neku svoju viziju igre, i on ce forsirati je dok ima uspjeh.Niko nije lud ciniti ono sto ce mu ici na stetu.
Chelsea F.C.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 feb 2015, 23:41

Blue_He4rt je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Iako će neki reći da je noćas viđeno stvar isključivo taktike i postavke Mourinha, moj dojam je da je PSG potpuno nadigrao (da ne upotrijebim neku težu riječ) Chelsea i jedini razlog zašto nisu pobjedili je manjak koncentracije u završnici te fenomenalni Courtoais.

Joj ovih komentara tipa ŠBB-KBB.Da nisu dali Ivanovic i Cavani golove, rezultat bi bio 0-0.Svaki trener ima neku svoju viziju igre, i on ce forsirati je dok ima uspjeh.Niko nije lud ciniti ono sto ce mu ici na stetu.
Moj komentar nije bio u pravcu ŠBB-KBB nego se prije svega odnosio na to da je Chelsea nadigran i to što su izvukli dobar ishod pred revanš nije rezultat taktike (bunkera), nego propuštenih prilika, jer uprkos toj taktici PSG je stvorio pregršt odličnih gol šansi.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 17 feb 2015, 23:51

Čudim se svo vrijeme što toliko dižu ovaj Chelsea :hmmmmm: zaboravih da igraju u krš ligi pa im prolazi ovaj krš od igre i da im 90% navijača blage veze nema što se i vidi na ovoj temi (malo previše -i- ali tako je kako je :D )

Nadam se da će proći dalje pa da vidimo dokle ta sreća traje.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 17 feb 2015, 23:55

upamtite da ce jozov chelsea igrati finale
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 feb 2015, 00:03

Uglavnom sva sustina ove analize je "Da nije bilo golmana bio bi gol" :lol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 18 feb 2015, 00:05

Nekom ko ne želi da shvati vjerovatno i jeste.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 feb 2015, 00:10

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 feb 2015, 00:31

BigBigBang je napisao/la:
let3 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Najjace je sto su kriticari Mourinha uglavnom likovi koji onanisu i drkaju na igru Pepa Guardiole :lol: :lol: ili oni kojima je Santi Cazorla majstor. Pa ako cemo spominjati stil igre taj lik je sinonim za antifudbal u samo godinu dana je uspio da unisti mozda i najveci stroj od ekipe koji je imao vjerovanto najdominantniju sezonu ikad...Pretvorio ih je u dosadnu ekipu koja drka loptu 90. minuta bez da ista napravi (naravno osim ako ne igraju protiv nekih raspalih Njemackih ekipa koje natrpaju), ucinio da im nekakvo smece iz Barcelone Alcantara bude nosilac igre, protiv Reala im se prosel godine posrao na sve sto su uradili godinu prije, Mourinhove utakmice su prava poslastica u odnosu na Bayern Munchen i Barcelonu koju je ovaj vodio, to je karneval antifudbala, negativna reklama za fudbal, da ljude odvrati od gledanja utakmica.
Ma mogao je veceras napasti koji put, nece ga grom opaliti ako krene :mrgreen: ha ja...a zabio bi garant gol, jer je PSG krenuo grlom u jagode, a vamo pukla livada iza leđa....ali nema on cojonese za tako nešto.
Šteta onakvih igraca....jbt Hazard i Costa mu glume duple bekove citavo drugo poluvrijeme.
Uzdaj se u golmana i kasnije opšta onanija na portugalskog genijalca.
Jbg, stil igre koji je dao rezultat veceras, prosle godine bi isto ovako izbacili Atletica da im je na golu umjesto raspalog Svarcera bio Cech. Ok, ja nikad necu tvrditi da uzivam u ljepoti igre Mourinhovih ekipa ali kad ih gledam vidim tu brzinu vidim tempo, borbu i to se cijeni to bi volio vidjeti do ekipe za koju navijam, sto ce napadati PSG kad ima 1-1? PSG je ekipa koja ove tri godine u LP nema poraza kuci, Barcelonu su natrpali ove sezone u kojoj ne briljiraju (mada ni katalonci tu nisu bili u najboljoj formi) bas oni su ekstra jaka ekipa mislim da bi svako tamo uzeo remi sa datim golom objerucke.
ma dobili bi oni atletiko samo da nisu bili potentni ko mlitava ćuna...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 18 feb 2015, 00:51

Consigliere je napisao/la::facepalm: :facepalm: :facepalm:

slika
Nmg vj da su stavili u isti termin te 2 utakmice, a sutra npr. Basel-Porto, Schalke - Real. :facepalm:
Don't believe the hype.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 feb 2015, 00:57

akisarajevo92 je napisao/la:
Consigliere je napisao/la::facepalm: :facepalm: :facepalm:

slika
Nmg vj da su stavili u isti termin te 2 utakmice, a sutra npr. Basel-Porto, Schalke - Real. :facepalm:
Šta je posebno u ovim tekmama? Bezvezni engleski klub će biti natrpan od strane Barce, kao što će i Schalke biti natrpan od strane Madrida. Ovaj drugi par nudi dvije solidne ekipe, od kojih obje mogu biti sretne što nisu nekog drugog dobile, baš kao u duelu Porta i Basela. Usudim se reći da je Porto ozbiljnija ekipa od Juvea i BVBa trenutno.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 feb 2015, 01:16

Kawhi je napisao/la: Šta je posebno u ovim tekmama? Bezvezni engleski klub će biti natrpan od strane Barce, kao što će i Schalke biti natrpan od strane Madrida. Ovaj drugi par nudi dvije solidne ekipe, od kojih obje mogu biti sretne što nisu nekog drugog dobile, baš kao u duelu Porta i Basela. Usudim se reći da je Porto ozbiljnija ekipa od Juvea i BVBa trenutno.
:wtf:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 18 feb 2015, 01:33

@Kawhi

Porto apsolutno nije ozbiljnija ekipa od Juventusa i Borusije. Ali dobro ako već konstatuješ takvo nešto barem nam reci zašto.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 feb 2015, 01:38

A morale su se potrefiti ovako dobre dvije tekme u istom terminu, to je neizbježno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 feb 2015, 01:51

Consigliere je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Šta je posebno u ovim tekmama? Bezvezni engleski klub će biti natrpan od strane Barce, kao što će i Schalke biti natrpan od strane Madrida. Ovaj drugi par nudi dvije solidne ekipe, od kojih obje mogu biti sretne što nisu nekog drugog dobile, baš kao u duelu Porta i Basela. Usudim se reći da je Porto ozbiljnija ekipa od Juvea i BVBa trenutno.
:wtf:
ma pusti ga, navijač Bajerna, svako zna da Porto nije jači od Borusije :urnebes:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 18 feb 2015, 03:09

Porto se lakoćom prošetao skupinom smrti :rol: možda je zato bolji od Bvb-a i Juvea :clap:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.