Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mislim da je Giroud vise golova dao u Engleskoj, nego on u Francuskoj.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
A ne spominjete šta je Cavani promašio večeras, za ono bi Girouda objesili ovdje.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ono sto je napravio prije tog promasaja je bilo vrhunski. Sam sebe je doveo u onako izglednu poziciju. Kavani je igracina, nema tu puno rasprave. Kompletniji igrac od Zirua.anell je napisao/la:A ne spominjete šta je Cavani promašio večeras, za ono bi Girouda objesili ovdje.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Nisam ni rekao da je bolji Giroud od njeg, ali meni je taj Cavani precjenjen igrač.bega_afc je napisao/la:Ono sto je napravio prije tog promasaja je bilo vrhunski. Sam sebe je doveo u onako izglednu poziciju. Kavani je igracina, nema tu puno rasprave. Kompletniji igrac od Zirua.anell je napisao/la:A ne spominjete šta je Cavani promašio večeras, za ono bi Girouda objesili ovdje.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
A koji to igrac danas nije precijenjen. Na prste se mogu izbrojat igraci za koje vrijedi dat masnu lovu. Ovo ostalo je cisto preseravanje i komercijala. Al ako onaj David Luiz vrijedi 50 miliona, vrijedi i ovakav Kavani.anell je napisao/la: Nisam ni rekao da je bolji Giroud od njeg, ali meni je taj Cavani precjenjen igrač.
-
- Kontakt:
Pa vecina igraca je precijenjeno, npr. i Giroud realno vrijedi pola od one vrijednosti koju je placen...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Koliko je Giroud plačen ?
Nije Sančezbega_afc je napisao/la:A koji to igrac danas nije precijenjen. Na prste se mogu izbrojat igraci za koje vrijedi dat masnu lovu. Ovo ostalo je cisto preseravanje i komercijala. Al ako onaj David Luiz vrijedi 50 miliona, vrijedi i ovakav Kavani.anell je napisao/la: Nisam ni rekao da je bolji Giroud od njeg, ali meni je taj Cavani precjenjen igrač.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
10 milona funti po wikipediji ali ja mislim da je realna cifra negdje do 15 miliona eura, mozda je to po sadasnjem kursu i tacna cijena ne znam kako ide sad funta-euro.
Ako je 10 mil funti onda je to ok, šta bi mi htjeli dobiti prvog strijelca francuske lige za 2 miliona
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jedan od tih malobrojnih, sigurno. Spomenuo bih i ostale, al eto odma padobranaca...anell je napisao/la: Nije Sančez
EDIT: Pa slicnog takvog smo ne tako davno dobili za Dž.

Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 17 feb 2015, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Onda nemojbega_afc je napisao/la:Jedan od tih malobrojnih, sigurno. Spomenuo bih i ostale, al eto odma padobranaca...anell je napisao/la: Nije Sančez

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Imal mjesta za Lorda, hajde kazi...topnik1 je napisao/la:Onda nemojbega_afc je napisao/la:Jedan od tih malobrojnih, sigurno. Spomenuo bih i ostale, al eto odma padobranaca...anell je napisao/la: Nije Sančez

Ljudi pokusavaju ubijediti siroke narodne mase da je mlijeko crno ili ti da je Giroud aka panj bolji igrac od Cavanija, aka Matadora. 

1946
-
- Kontakt:
Ali fazon je sto je to upakovano u primjer da je Cavani precijenjen, a fala bogu mi u Arsenalu nemamo precijenjenih igraca, za sabranu platu Walcota i Artete haman mozes placati Messija ili Ronalda. Ili sto npr. Wenger ima platu ko Simeone, Klop i Koeman skupa...
Hajd ako ti nije šta nađi postove gdje je neko napisao da je Giroud bolji od Cavanija.Head je napisao/la:Ljudi pokusavaju ubijediti siroke narodne mase da je mlijeko crno ili ti da je Giroud aka panj bolji igrac od Cavanija, aka Matadora.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Hajd ako ti nije šta nađi postove gdje je neko napisao da je Giroud bolji od Cavanija.Head je napisao/la:Ljudi pokusavaju ubijediti siroke narodne mase da je mlijeko crno ili ti da je Giroud aka panj bolji igrac od Cavanija, aka Matadora.
anell je napisao/la: Cavani je precijenjen. Giroud vrijedi vise.
bega_afc je napisao/la:anell je napisao/la:Hajd ako ti nije šta nađi postove gdje je neko napisao da je Giroud bolji od Cavanija.Head je napisao/la:Ljudi pokusavaju ubijediti siroke narodne mase da je mlijeko crno ili ti da je Giroud aka panj bolji igrac od Cavanija, aka Matadora.anell je napisao/la: Cavani je precijenjen. Giroud vrijedi vise.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.