Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Champions League 2014/15
Jel' ovo Shakhtar ne mogu dobit 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JamesJoyce
- Kontakt:
Xabi Realov disident medju Bavarcima. 

https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
kad je zadnji put Bayern crveni dobio ? 

Skoro, u grupnoj fazijohnnyyK je napisao/la:kad je zadnji put Bayern crveni dobio ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prije dvije sedmice protiv Šalkea.johnnyyK je napisao/la:kad je zadnji put Bayern crveni dobio ?
e moj Cavani to se moralo zabiti
promašaj za ispadanja

promašaj za ispadanja
PSG puno bolji u drugom poluvremenu, Chelsea nevidljiv skroz.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Koja osica je ovaj Verati. Čovjek dominira sredinom
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nikad se ovaj portugalski firgoš nece promjeniti....gledaj ti njemu igre sa timom vrijednim 500 miliona
ni pokušao nije napasti.

Zašto da napada, on je ostvario svoj cilj za večeras.let3 je napisao/la:Nikad se ovaj portugalski firgoš nece promjeniti....gledaj ti njemu igre sa timom vrijednim 500 milionani pokušao nije napasti.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- themaniaks
- Kontakt:
kako je ovaj fudbal otisao u **** to sve taktiziranje i **** igre,ne zna se koja je dosadnija utakmica
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
4 komada su bila prije 4-5 godina ali u mreži svemirskih, kosmičkih kraljeva... ukupno 5:0...let3 je napisao/la:jel to Real izvikan samo zato što je isprskao Liverpool sa 4 komada u njihovoj avlijiOtelo je napisao/la:Em je Shakhtar neugodan, em je Bayern izvikana ekipa za koje navijam samo protiv jos vise izvikanih Reala i BarceloneFaraonTM je napisao/la:Au ja dosadne tekme, al' ništa se drugo nije ni očekivalo. Chlesea u stilu svog trenera vodi 1-0 a nisu 3 puta centar prešli![]()
A šta je sa Bayernom, vidim igraju bez klasičnog napadača, jel' do taktike ili je Shakhtar tako neugodan?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A mogao je bar pokušati napasti ponekad, ali jok....bolje kurvanjsku taktiku (u kojoj briljira golman) i kasnije kukati Por que.Garfield je napisao/la:Zašto da napada, on je ostvario svoj cilj za večeras.let3 je napisao/la:Nikad se ovaj portugalski firgoš nece promjeniti....gledaj ti njemu igre sa timom vrijednim 500 milionani pokušao nije napasti.
Ne znam kakav mu je ovo cilj, ali valjda ce morati igrati fudbala u revanšu.
Evo zamalo da Zlatan zabije gol na kraju, da mu ostvari taj cilj.
Mourinho uradio ono što je htio, Chelsea je večeras zaslužio da izgubi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
PSG u drugom poluvremenu apsolutno dominirao igrom, bilo je i prilika, mogu biti zadovoljni gosti zavrsenim rezultatom, mislim da su oni svoj cilj i ostvarili.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- JamesJoyce
- Kontakt:
Daleko od toga da sam ja na Jozinoj strani, al mene je uvijek fascinirala cinjenica da je navijacima Barce u vakat smetao stil igre protivnika. Jos ne mogu vjerovat da nekome smeta stil igre najtrofenijegtrenera svijeta.let3 je napisao/la:Nikad se ovaj portugalski firgoš nece promjeniti....gledaj ti njemu igre sa timom vrijednim 500 milionani pokušao nije napasti.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Veratti je fenomenomenalan !
Chelsea je bio kao treba poslije gledanja 50 nijansi sive. PSG je bio glupi muskarac koji nije uspio iskoristiti rasirene noge.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
eh na šta smo spali da gledamo
Kad se sjetim kako sam prije čekao utakmice LP, a sad se moram natjerat da 2. poluvrijeme pogledam

Kad se sjetim kako sam prije čekao utakmice LP, a sad se moram natjerat da 2. poluvrijeme pogledam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.