FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Minjore
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Minjore » 17 feb 2015, 18:50

Nekad i omladina zna dobro igrati, kada ima uz sebe par dobrih iskusnijih igraca. Tu je naravno najbitnija podrska navijaca. Nisu pare najbitnije. Evo primjer Lyona u Francuskoj i PSV-a u Holandiji.
P.S. Zna li iko oce li biti te utakmice 20.og protiv Bratstva ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 17 feb 2015, 18:56

Naša veza je kriminalna, svaka ozbiljnija ekipa ce nas rasturiti kroz sredinu. Mi nemamo trkaca i razbijaca u vezi, ako Oda misli da sa ovim veznim redom može nešto napraviti onda je mnogo hrabar. Nemojte da vas zavara ova pobjeda od 2:0 protiv Travnika, ljudi su fulali 3-4 mrtve šanse, što ce ozbiljnije ekipe iskoristiti, i nije mi jasno šta Benjo Colic i dalje radi u Želji, svom suigracu psuje mater na utakmici, dno dna :puke:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 17 feb 2015, 19:07

Najveća šega je bilo kad se pričalo ako neki klubovi traže Čolića, meni su oba Čolića bila mrska, valjda je do prezimena.

Izgleda da smo se mi uzdali u nekvalitet lige, al mi imamo užasan raspored u nastavku, svima idemo sem Borcu, dabogda da donesemo koji bod sa strane.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 17 feb 2015, 19:22

To oko rasporeda se slazem, vidim da neki trljaju ruke. Ja se ne sjecam kada je Zeljo imao gori raspored na proljece

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 17 feb 2015, 19:30

lisander je napisao/la:Najveća šega je bilo kad se pričalo ako neki klubovi traže Čolića, meni su oba Čolića bila mrska, valjda je do prezimena.

Izgleda da smo se mi uzdali u nekvalitet lige, al mi imamo užasan raspored u nastavku, svima idemo sem Borcu, dabogda da donesemo koji bod sa strane.
tri sa koševa, ostalo kako bude :mrgreen: :wave:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 feb 2015, 19:32

A u vakat sam mislio da je Benjo Čolić materijal za reprezentaciju.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 17 feb 2015, 19:39

FaraonTM je napisao/la:A u vakat sam mislio da je Benjo Čolić materijal za reprezentaciju.
Bio je vrlo blizu da dobije sansu, jedan od mnogih mladih igraca kojima je povreda unistila karijeru, mislim sad i definitivno

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 17 feb 2015, 19:41

FaraonTM je napisao/la:A u vakat sam mislio da je Benjo Čolić materijal za reprezentaciju.
Ma ne treba dusu grijesiti jer je Cola do one nesretne povrede protiv Plzena bio za nase uslove dosta dobar igrac.Bio je nezamjenjiv nakon sto su otisli Bucan i Simic koji su pokrivali tu poziciju.Koliko znam da je on tada trebao i da potpise za neki klub iz Svicarske nakon evropskih tekmi.E izgleda da je ta povreda ostavila veliki trag u njegovoj daljoj karijeri.NAkon toga vise nije bio isti. A brate bio je zapustio guzove da bi mu i Kim Kardashian pozavidjela na njima
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 feb 2015, 19:46

u vakat je i bio dobar. bolji je bio kad ga je amar gurnuo sa 18 godina nego što je sad. ali kada grohneš u ovoj mjeri, to je stvarno do tebe. ne može te niko natjerati kad ti nećeš, a on je očito totalno izgubio volju.

a raspored nema veze s tim što nemamo veznog reda, da ne miješamo te dvije stvari, raspored k'o raspored.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 feb 2015, 19:49

Schwarz je napisao/la:
Ma ne treba dusu grijesiti jer je Cola do one nesretne povrede protiv Plzena bio za nase uslove dosta dobar igrac.Bio je nezamjenjiv nakon sto su otisli Bucan i Simic koji su pokrivali tu poziciju.Koliko znam da je on tada trebao i da potpise za neki klub iz Svicarske nakon evropskih tekmi.E izgleda da je ta povreda ostavila veliki trag u njegovoj daljoj karijeri.NAkon toga vise nije bio isti. A brate bio je zapustio guzove da bi mu i Kim Kardashian pozavidjela na njima
Trebao je potpisati za Zurich ali povreda ga je spriječila. Fakat je bio dobar igrač za naše uslove, šteta što se zapustio nakon povrede. Teško da će se više ikada vratiti na onaj nivo a kamo li na šta više...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 feb 2015, 19:50

SarajlijaTM je napisao/la:Ja predlazem ako u ove policijske usluge spada i zastitna ograda,da ubuduce samo to uzimamo za tekme,em najjeftinije dodje,em iste pameti ko i murga koji gricka kospe pored lokomotive.

500m zastitne ograde ce biti dovoljno * 5km = 2500km i to je to,a mozemo i svoju ogradu kupiti,samo sapke poredati po stubovima i to je to :lol: :lol: :lol:

Koji deb.ilizam jbt,da mi je ko prije par dana pricao da murija ima cjenovnik,rekao bi mu da nije normalan.

p.s.-cime hrane onog murgu sa cukom ili cuku s murgom,svejedno je? pa ovaj moj pujdo mjesec dana zivi od 30km,a ova dvojica spiskaju za sat vremena :mrgreen:

p.p.s.-trebamo mi njih tuziti u iznosu svih kazni koje smo ikad platili za losu organizaciju utakmice,pa se ganjati tako s bagrom lopovskom
:rol: :rol: :rol: :lol: :lol:
Nikako ne mogu da shvatim kako su do ovog trenutka čekali da pronađu zamjenu za Tomu. Kao što neko reče, čim su primjetili da se dvoumi, odma kreni tražit zamjenu jbt pa nije Zidane da je njegov izostanak toliko teško nadoknadit. Koliko u sebi, i pored svega što je vezano za ekipu a i pored toga što ulazimo bez ijednog kreativca i normalnog destruktivca, čovjek ima nade da će ovi igrači bljesnut i plasirat se na poziciju koju niko od nas nije ni očekivao..

Obliše me suze na onaj post za sreću, neraspoložene protivnike i sumnjive penale :lol:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 17 feb 2015, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 feb 2015, 19:52

ChWilla je napisao/la:u vakat je i bio dobar. bolji je bio kad ga je amar gurnuo sa 18 godina nego što je sad. ali kada grohneš u ovoj mjeri, to je stvarno do tebe. ne može te niko natjerati kad ti nećeš, a on je očito totalno izgubio volju.

a raspored nema veze s tim što nemamo veznog reda, da ne miješamo te dvije stvari, raspored k'o raspored.
Slažem se i sa jednim i sa drugim.Vjeruj mi danas kad je pile napisao da neće više nikog dovodit,samo mi je ta naša veza u glavi.Dado i Amir mladi i neiskusni,Eldar nije konstantan,drugi sadiković nedorečen.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 feb 2015, 20:36

Sta je bilo halo hocete para jeli nehljebovici.Hocete od Zelje para na guzovace.Nas Zeljo dok je igro po Evropi vi ste krave cuvali a sad bi guzovace malo para.E nemoze.Nedamo nikad ne dosli na stadion.sami cemo organizovat da nebude belaja vi nam netrebate.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 17 feb 2015, 21:39

slika

Greda u društvu velikih.

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 17 feb 2015, 21:50

Uspješna saradnja FK Željezničar i Općine Novo Sarajevo

http://fkzeljeznicar.ba/uspjesna-saradn ... evo/13364/" onclick="window.open(this.href);return false;

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 feb 2015, 22:07

šta ti je na vrijeme početi kampanju, a ne kao uprava sa veznjakom...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 feb 2015, 22:08

Ipee je napisao/la:Uspješna saradnja FK Željezničar i Općine Novo Sarajevo

http://fkzeljeznicar.ba/uspjesna-saradn ... evo/13364/" onclick="window.open(this.href);return false;
I ovo je fuj. Izlazi se sa izjavama kako se slabo pomaze sport, kako od opstine nemamo nista, kako nas je nacelnik kostao gradnje stadiona opstruiranjem ili nepomaganjem svejedno, i onda na ovim "sitnim" projektima dopustimo hinjavim politicarima da nam se pribleze, i da minimalnim prilozima i crkavicama upisu plus. Otjeraj djubre javno, proglasis ga nepozeljnin i zdravo. Nek hebu mater, njihovih 100 milja u 10 godina nam nista ne znaci....A natovari ti drotove da te pocijepaju, cjenovnik ko da u Afganistanu utakmice obezbjedjuju, smrde jedne, sjeme vam se zatrlo parazitsko...
Ovo mi se stvarno gadi, glavu bi nekome odvrno za ovo, hebo vas on a vi njega, i opstinu, i grad, i kanton, i drzavu, sve zajedno...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 feb 2015, 22:11

doduše dok god je on tu rekonstrukcije nema bez njega, pa makar neko sve iskeširao. to se mora pametno balansirati, po mogućnosti iza zatvorenih vrata, a ne ovako.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 feb 2015, 22:12

Evo baš sam isto htio da napišem. Do juče maćehinski odnos prema klubu sad odjednom nekakav sega-mega odnos i plus opet neka priča o Mercedes areni. Ko koga ovdje više pravi budalom?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 feb 2015, 22:32

možda misle da može na centralnog veznog uletiti?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.