Espoo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Paire bi trebao riješiti, Metju nije igrač koji stiže rezultatLloriS je napisao/la:Treba mi jos Berlocq - Carreno Busta 1 i Paire - Mathieu 1 (2-0) vodi za sad, ima li sanse da uzmu, ovi sto se razumiju malo bolje u tenis ako mogu odg
Imam ga i ja i evo ludimConvicts1988 je napisao/la:I sad me Mayer malo raka, poslije ovih današnjih idiota, sad i on se.e![]()
Ne možeš ni jedan par da pogodiš lagano, majke mu ga nabijem ..
Hvala drug, 50KM je dobitak pa cu vidjeti sta cu uraditiForster je napisao/la:Paire bi trebao riješiti, Metju nije igrač koji stiže rezultatLloriS je napisao/la:Treba mi jos Berlocq - Carreno Busta 1 i Paire - Mathieu 1 (2-0) vodi za sad, ima li sanse da uzmu, ovi sto se razumiju malo bolje u tenis ako mogu odg![]()
Berlocq, ja bi branio, bolji je on igrač, al' nije to stari Warlocq, a Carreno nije igrač za podcijeniti.
Mater mu jbm, na kraju će i izgubiti od ovog u.sranog slovencajopaa7 je napisao/la:Imam ga i ja i evo ludimConvicts1988 je napisao/la:I sad me Mayer malo raka, poslije ovih današnjih idiota, sad i on se.e![]()
Ne možeš ni jedan par da pogodiš lagano, majke mu ga nabijem ..
Mayer ce nas fino sve povalit,imo je priliku da zavrsi u drugom setu,3 set ide slovencujohnnyyK je napisao/la:Ajde Mayer![]()
sreca nasaConvicts1988 je napisao/la:Hahaha, preda debilcina mrtva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.