Bihac, Juventa prodavnica se zove, 129kmChapman je napisao/la:gdje i koliko, dobre pravo
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Imam ovakve. Nike znak sa strane bijel, a onaj na jeziku pinkQUARESMA 18<<< je napisao/la:ponovio se juce s patikama, nike sweeper textile, i jos neke nako patike malo dublje, na taj fazon, ne volim takve ali jednostavno, udobnost i koza unutra
Sent from my Nokia 909
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Gdje se u Tuzli ima uzeti ovakva jakna ili slična?
Pobjeda je bolja od orgazma!
gdje ima u Tuzli kupiti neku finu proljetnuu jaknu do jedno 120km ? 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
hvala, valjda bude i u tuzli u juventiQUARESMA 18<<< je napisao/la:Bihac, Juventa prodavnica se zove, 129kmChapman je napisao/la:gdje i koliko, dobre pravo
- Cautinho
- Kontakt:
Zna li netko nesto o FSBN jaknama,znači velikim bundama,koliko koštaju,kakva je marka i gdje ima kupit/naručit?
Keep walking.
NewYorker jakne, cijena zavisi od toga je li snizenje ili nije, a mozes skontati gdje ih mozes uzeti kad znas cije su 
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Cautinho
- Kontakt:
Aha,a ima li negdje ponuda takvih jakni,samo da vidim kako se kreću cijene,ne vidim nista na NewYorker stranicama.anonimni je napisao/la:NewYorker jakne, cijena zavisi od toga je li snizenje ili nije, a mozes skontati gdje ih mozes uzeti kad znas cije su
Keep walking.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Danas prvi put nakon nekih 10 mjeseci korišten brijač kod brijanja
Naravno , nije se smjelo ostati bez dlaka na licu pa su ostali brkovi , šta je muškarac bez brkova 
Ti si lud, nisi treb'o ono skidati, baš ti gotivno.bavarian_bk je napisao/la:Danas prvi put nakon nekih 10 mjeseci korišten brijač kod brijanjaNaravno , nije se smjelo ostati bez dlaka na licu pa su ostali brkovi , šta je muškarac bez brkova
- Donnie Darko
- Kontakt:
ADIDAS X KANYE

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih se ja usudio ostaviti samo brkove.bavarian_bk je napisao/la:Danas prvi put nakon nekih 10 mjeseci korišten brijač kod brijanjaNaravno , nije se smjelo ostati bez dlaka na licu pa su ostali brkovi , šta je muškarac bez brkova
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Donnie Darko je napisao/la:ADIDAS X KANYE
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
meni ovo vise lici na pokucnice nego na patike 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Lično niđe veze al' haj.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma narašće brate , nije belaj to nikakoBelminM23 je napisao/la:Ti si lud, nisi treb'o ono skidati, baš ti gotivno.bavarian_bk je napisao/la:Danas prvi put nakon nekih 10 mjeseci korišten brijač kod brijanjaNaravno , nije se smjelo ostati bez dlaka na licu pa su ostali brkovi , šta je muškarac bez brkova
Je malo čudno prvih par sati , ali onda je normala , isto tako su i reakcije drugih bile ... Prva je ono : " Daj jesi normalan , hajde obrij to ! " , a onda : " Pa vidiš nije ti to loše , dobro ti stoji . "Monolog je napisao/la: Ne bih se ja usudio ostaviti samo brkove.Malo mi je to "kripi".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pusti druge sta pricaju, ja sam jedno vrijeme furao brkove i evo par zadnjih dana opet razmisljam o tome
Brkovi su autoritet 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
http://pngsneakerstuff.cachefly.net/en/ ... 1/zoom.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo sto je kod nas sve u qurcu, sto cu lakse naci kokain i methamphetamine nego ove tene u Sarajevu.
Samo sto je kod nas sve u qurcu, sto cu lakse naci kokain i methamphetamine nego ove tene u Sarajevu.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.