FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloga - Sloboda
" onclick="window.open(this.href);return false;
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Tomicu ima li nas go ?Rdje94 je napisao/la:Sloga - Sloboda
samo Sloboda
-
- Moderator
- Kontakt:
A ništa bolje nije ni protiv Sarajeva ono "zubato" što mi ne da uopšte da gledamGorki je napisao/la:nesvrstani je napisao/la:
celik i siroki zlo zla... kad tad nisam umro necu nikad
Tad sam pocrnio više,nego za cijelu sezonu na Panonskom

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
da smo doveli ova pojacanja na pocetku sezone,i husrefa,garantujem da bi imali 6 do 8 bodova vise...i borili se za gornji dio tabele,da nekazem evropu..ali jbg,ranije nije moglo...
velez 2
zeljo minimum 1
zvijezda 2
drina 2
siroki minimum bod
moglo se nabrati jos tih bodova,ali eto..
valjda sta naucimo iz ovoga svega i u sledecu sezonu krenemo jako,vise nego ikada..
velez 2
zeljo minimum 1
zvijezda 2
drina 2
siroki minimum bod
moglo se nabrati jos tih bodova,ali eto..
valjda sta naucimo iz ovoga svega i u sledecu sezonu krenemo jako,vise nego ikada..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma nikad necu halaliti Obarsku i Zvijezdu. To je sigurnih 6 bodova moralo biti. 

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Chinaglia je napisao/la:Husref je sam rekao da rezultati na pripremnim mečevima nisu u prvom planu, te da svaka tekma nešto otkrije! prema tome, dobili smo Čapljinu 6-0, a s Ljubuškim odigrali 1-1, tako da rezultat u pripremnim tekmama ništa ne znači i ne oslikava pravo stanje!
glavno da Husref uigra ekipu koliko je to moguće, da iznese neke svoje zamisli, ideje, a pravo stanje će se vidjet' kad krene PL, već od prvog meča na Tušnju protiv Travnika, jer tu nema kalkulacija, eksperimentisanja, itdjedva čekam nastavak sezone
Žderu, znaci ima u tebi ipak crveno-crne krvi

Kad cemo na Tušanj da bodrimo zajedno

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma Obarsku manje - vise, ja ne mogu da prezalim Drinu i Zvijezdu nikako.. Kad se sjetim Mujicevog zicera u Zvorniku, svi je vidjosmo u golu a ona 2 centa prodje od stativeBatva je napisao/la:Ma nikad necu halaliti Obarsku i Zvijezdu. To je sigurnih 6 bodova moralo biti.

075
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Uvijek cu ga postovati i cijeniti, i kao covjeka i kao trenera.NYKnicks Fan je napisao/la:![]()
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Mogu svi po njemu pljuvati ali čovjek je preuzeo Slobodu kad su svi digli ruke od nje !!Skver je napisao/la:Uvijek cu ga postovati i cijeniti, i kao covjeka i kao trenera.NYKnicks Fan je napisao/la:![]()
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- Slatinash_7
- Kontakt:
Igrao dvicu na SloboduTzBulevar87 je napisao/la:Ma Obarsku manje - vise, ja ne mogu da prezalim Drinu i Zvijezdu nikako.. Kad se sjetim Mujicevog zicera u Zvorniku, svi je vidjosmo u golu a ona 2 centa prodje od stativeBatva je napisao/la:Ma nikad necu halaliti Obarsku i Zvijezdu. To je sigurnih 6 bodova moralo biti.. Ni predsjednikovu reakciju nakon tog zicera necu nikad zaboravit. Covjek skoci sa stolice, uhvati se za glavu, nabi stolicu pored sebe od silne nervoze, ko je bio zna o cemu pisem
. I kad neki jazavci pocnu o tome ne moze on volit' Slobodu kao mi, kineska kladionica bla-bla

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Gledaj pitara i sponzora im novog
Ima li kakvih noviteta kod nas?

Pobjeda je bolja od orgazma!
- TzBulevar87
- Kontakt:
I keca protiv Zrinjskog kuci, ljudi pogadjaju dvije precke i 3 stative, od tog dvije u 90+ gdje se lopta odbija unutra u peterac od stativu. Kakva logika o namjestanju jbt., tacno da ne povjerujesSlatinash_7 je napisao/la:Igrao dvicu na SloboduTzBulevar87 je napisao/la:Ma Obarsku manje - vise, ja ne mogu da prezalim Drinu i Zvijezdu nikako.. Kad se sjetim Mujicevog zicera u Zvorniku, svi je vidjosmo u golu a ona 2 centa prodje od stativeBatva je napisao/la:Ma nikad necu halaliti Obarsku i Zvijezdu. To je sigurnih 6 bodova moralo biti.. Ni predsjednikovu reakciju nakon tog zicera necu nikad zaboravit. Covjek skoci sa stolice, uhvati se za glavu, nabi stolicu pored sebe od silne nervoze, ko je bio zna o cemu pisem
. I kad neki jazavci pocnu o tome ne moze on volit' Slobodu kao mi, kineska kladionica bla-bla

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma mi prvo moramo elementarne stvari oko marketinga zavrsiti..vidis kako idu clanci na ss.ba: clanak, pa 2 o sarajevu, clanak, pa sta je rucao treci golman sarajeva...jbg kao takav normalno da ces postati atraktivan i sponzorima..Gorki je napisao/la:Gledaj pitara i sponzora im novog![]()
nije preko noci dosao turkish airlines, prvo su dosli medijski pokrovitelji tipa ss.ba, odlicna sluzbena stranica, bordo tv i jos 101 akcija koju su odradili...mi moramo proci sve te baby korake koje su oni prolazili zadnjih par sezona pa onda idu veliki ugovori..
nazalost nasim to ne treba, oni bi odmah turkish airlines preko noci bez ikakve pripreme...ali eto poslat im je vrlo kvalitetan marketing plan za duzi period koji bi pokrio sve ovo sto je recimo Sarajevo uradilo , vidjet cemo sta ce misliti o istom i da li ce biti odbijen
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
doveli smo novog stopera! Azmir dogovorio saradnju na 3 godine (sto je presedan kad je nas klub u pitanju) ali tek od ljeta pocinje teci ugovor jer je jos pola godine pod ugovorom s trenutnim klubom! ne bih da iznosim ime na forum da sta ne zajebemo ali vec smo pricali o njemu na ovoj temi
koga interesuje nek posalje PP ali nemojte iznositi nista na forum da momak ne bi grijao klubu do kraja sezone u trenutnom klubu 

Sloboda Tuzla
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Moze li u pp? Hvalafukaratz je napisao/la:doveli smo novog stopera! Azmir dogovorio saradnju na 3 godine (sto je presedan kad je nas klub u pitanju) ali tek od ljeta pocinje teci ugovor jer je jos pola godine pod ugovorom s trenutnim klubom! ne bih da iznosim ime na forum da sta ne zajebemo ali vec smo pricali o njemu na ovoj temikoga interesuje nek posalje PP ali nemojte iznositi nista na forum da momak ne bi grijao klubu do kraja sezone u trenutnom klubu
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Salji nam pp 

i meni takodje? Hvala unaprijedPasha_car_aga je napisao/la:Moze li u pp? Hvalafukaratz je napisao/la:doveli smo novog stopera! Azmir dogovorio saradnju na 3 godine (sto je presedan kad je nas klub u pitanju) ali tek od ljeta pocinje teci ugovor jer je jos pola godine pod ugovorom s trenutnim klubom! ne bih da iznosim ime na forum da sta ne zajebemo ali vec smo pricali o njemu na ovoj temikoga interesuje nek posalje PP ali nemojte iznositi nista na forum da momak ne bi grijao klubu do kraja sezone u trenutnom klubu

Ajde pp
.

Trenutno korisnika/ca: PitaKupusnjacaTZ, Skojevska, strujasamo i 37 gostiju.