seyo ako možeš iskreno napisati koje si godišteSeyo_TM je napisao/la:Daka je mogao u dvije utakmice 5 puta lazu uposlit (ovaj sam svaki put u petercu) i to nije uradio...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
seyo ako možeš iskreno napisati koje si godišteSeyo_TM je napisao/la:Daka je mogao u dvije utakmice 5 puta lazu uposlit (ovaj sam svaki put u petercu) i to nije uradio...
Nemoj mi molim te nešta pripisivati što nisam rekao.Željovac je napisao/la:Ma još si jednom haman prijetio kad je Seyo rek'o da je za bajram najveći primitivizam u gradu, a ranije kako eto prepisuje od bistrika i možda si čak i koristio izraz imebcilni postovi. Uglavnom, nisi pokazao ni trun poštovanja i evo sad si njega, pa i mene, nazvao levatima. Ti onda baš ne znaš šta znači poštovanje. Može se i mnogo kulturnije ne složiti s nekim.
Seyo je 1999!harinjo je napisao/la:seyo ako možeš iskreno napisati koje si godišteSeyo_TM je napisao/la:Daka je mogao u dvije utakmice 5 puta lazu uposlit (ovaj sam svaki put u petercu) i to nije uradio...ako nije problem
pitam čisto informantivno
ja sam 1986
a daj brate..pa znas li ti koliko je puta rovcanin sam donio pobjedu zelji..samo su ga povrede mucile, cak je trebo igrati i za mladu repku ali drzavljanstvo ga muci...sta je vama rovcanin je jedan od ponajboljih igraca zelje...samo pratite njegovu brzinu i prodore...jos kad bude spreman za svih 90 minuta igrat ce u prvoj postavi s obzirom da meša ide u penziju xD moze on biti skrt i sebican, ali je dovoljno samouvjeren...treba mu vremena da se ukopi nakon duge pauze od povrede...čamac je napisao/la:To je tačno, to sam i ja primjetio. Jest da si stariji čovjek, ali brate sve primjetiš. Nadam se da je i Amar. Nije mi nikad nešto onaj Rovčanin leg'o, pakaš je frajer i to žešči.Seyo_TM je napisao/la:Daka je mogao u dvije utakmice 5 puta lazu uposlit (ovaj sam svaki put u petercu) i to nije uradio...
Zar je to godište? Meni to k'o godište neke grupa izgledaharinjo je napisao/la:seyo ako možeš iskreno napisati koje si godišteSeyo_TM je napisao/la:Daka je mogao u dvije utakmice 5 puta lazu uposlit (ovaj sam svaki put u petercu) i to nije uradio...ako nije problem
pitam čisto informantivno
ja sam 1986
Mora on puno pure jestChelseaFann11 je napisao/la:a daj brate..pa znas li ti koliko je puta rovcanin sam donio pobjedu zelji..samo su ga povrede mucile, cak je trebo igrati i za mladu repku ali drzavljanstvo ga muci...sta je vama rovcanin je jedan od ponajboljih igraca zelje...samo pratite njegovu brzinu i prodore...jos kad bude spreman za svih 90 minuta igrat ce u prvoj postavi s obzirom da meša ide u penziju xD moze on biti skrt i sebican, ali je dovoljno samouvjeren...treba mu vremena da se ukopi nakon duge pauze od povrede...čamac je napisao/la:To je tačno, to sam i ja primjetio. Jest da si stariji čovjek, ali brate sve primjetiš. Nadam se da je i Amar. Nije mi nikad nešto onaj Rovčanin leg'o, pakaš je frajer i to žešči.Seyo_TM je napisao/la:Daka je mogao u dvije utakmice 5 puta lazu uposlit (ovaj sam svaki put u petercu) i to nije uradio...
DamaSeyo_TM je napisao/la:dama neotkriva svoje godine![]()
_____
Pogledajte na onom videu razliku izmedju nas i olimpika sto se tice marketinga (reklame)...dobro buki radi![]()
Niko ne osporava Dakin talenat, radi toga je i doveden u Zelju, ali mora igrat za ekipu...
Hvala.elle je napisao/la:[youtube][/youtube]
hvalaelle je napisao/la:
ne igramamertiger je napisao/la:A Rovcanin jest malo sebican, sad je odigro odlicno imo odlicnih prodora ali se i napromasivao ne moze mu niko zamjeriti jer je imao cistu priliku za sut jbg vuce ga gol ipak je on napadac valjda ce sa vremenom doci i iskustvo a sa njim i osjecaj kad treba osutati a kad dodati nekom ko je u boljoj situaciji
p.s. kalimero da slucajno ne igrs plemena .net
Da nije malo teksta brate dragi za jednu kolumnu?Seyo_TM je napisao/la:Kolumna: Država Željo
http://www.fkzeljeznicar.com/kolumna/ko ... -zeljo.php
Poceli smo i sa ovim...(bez kritika molim)
svaka cast to, ali nikad ti nemozes biti neki igrac, ako ne igras srce za klub... frajer je pitar obicni, i samo gleda kako ces prodati, nebi taj asistirao, nema sanse... ali ako amar misli da je dobar, svaka cast, neka ga... da se ja pita(a ne pita) igrao bi on meni otoci na igralistu dok ne nauci da dodaje...ChelseaFann11 je napisao/la:a daj brate..pa znas li ti koliko je puta rovcanin sam donio pobjedu zelji..samo su ga povrede mucile, cak je trebo igrati i za mladu repku ali drzavljanstvo ga muci...sta je vama rovcanin je jedan od ponajboljih igraca zelje...samo pratite njegovu brzinu i prodore...jos kad bude spreman za svih 90 minuta igrat ce u prvoj postavi s obzirom da meša ide u penziju xD moze on biti skrt i sebican, ali je dovoljno samouvjeren...treba mu vremena da se ukopi nakon duge pauze od povrede...čamac je napisao/la:To je tačno, to sam i ja primjetio. Jest da si stariji čovjek, ali brate sve primjetiš. Nadam se da je i Amar. Nije mi nikad nešto onaj Rovčanin leg'o, pakaš je frajer i to žešči.Seyo_TM je napisao/la:Daka je mogao u dvije utakmice 5 puta lazu uposlit (ovaj sam svaki put u petercu) i to nije uradio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.