Bolje bi im bilo da batale Ligu prvaka, ionako nema šanse daje osvoje, a ako ispadnu iz lige, na*ebali su od navijača k'o žuti.Policeman je napisao/la:NEBlue_He4rt je napisao/la:Je li samo ja imam osjecaj da ce Dortmund izbaciti Staru damu ?Dortmund ce biti potpuno drugi tim u CL
Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2014/15
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
tesko da ce da ispadnu prekvalitetni su a ako osvoje CL dal mogu igrati iduce g. kakva su sad pravilajose je napisao/la:Bolje bi im bilo da batale Ligu prvaka, ionako nema šanse daje osvoje, a ako ispadnu iz lige, na*ebali su od navijača k'o žuti.Policeman je napisao/la:NEBlue_He4rt je napisao/la:Je li samo ja imam osjecaj da ce Dortmund izbaciti Staru damu ?Dortmund ce biti potpuno drugi tim u CL
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Vazda je bilo da pobjedniku lige prvaka se mora pruziti sansa da brani trofej. eh sad kolike su sanse da BVB osvoji CL, isto kao i Bundes ligu haman 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ako osvoje, hipotetički, onda će Njemačka imati 4 direktna učesnika Lige prvaka plus jednog u posljednjem kolu kvalifikacija.
Tako je Liverpool nastupao kao osvajac lige prvaka 2005, a u prvenstvu je bio 5,6 ja msm !
Ma ja, ali tad je napravljen izuzetak. Inače je do ove sezone bilo pravilo da nijedna zemlja ne smije imati više od 4 predstavnika u Ligi prvaka (primjer je sezona 2011/12 kad je Tottenham osvojio 4. mjesto, ali nije išao u kvalifikacije za Ligu prvaka jer je Chelsea osvojio Ligu prvaka, te išao direktno naredne sezone, iako je u prvenstvu bio tek šesti).KpbKaka22 je napisao/la:Tako je Liverpool nastupao kao osvajac lige prvaka 2005, a u prvenstvu je bio 5,6 ja msm !
Od ove sezone nema ograničenja u broju učesnika iz jedne zemlje.
Teoretski, može se desiti da recimo Njemačka ima 6 predstavnika, ako neki njemački klub, koji ne završi među prva 4 tima u ligi, osvoji Ligu Evrope (pored Borussie, koja "će osvojiti" Ligu prvaka

- Consigliere
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
sutra
PSG : Chelsea 3:1
Sahtjor: Bayern Munchen 0:2
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
PSG : Chelsea 0-0PEP je napisao/la:sutra
Sahtjor: Bayern Munchen 1-2

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Policeman je napisao/la:PSG : Chelsea 0-0PEP je napisao/la:sutra
Sahtjor: Bayern Munchen 1-2

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Psg-Chelsea 1-2 Paris preloš...ovaj glupan blanc na klupi nije za njih ni malo i prošle godine je Chelsea prošla kad je bila u lošijoj formi a paris u boljoj
psg - chelsea 1-1
shakhtar - bayern 0-2
shakhtar - bayern 0-2
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ko večeras izostaje u PSG-a?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pitanje je da li ce Rabiot dobiti priliku pored Motte (koji je takodjer upitanLucas, Marquinhos, Cabaye & Aurier will all miss Chelsea clash. Matuidi a doubt.

- Ed Woodward for Prime Minister !
Mourinho će izboriti povoljan rezultat večeras sigurno... remi ili poraz s jednim golom razlike uz dati gol će biti dosta Londončanima za prolaz... Psg se mući i u prvenstvu tako da se nebi ćudio da Chelsea i pobjedi danas... a u drugoj tekmi Bayern će proći već večeras
PSG - Chelsea 1: 3
Shakhtar - Bayern 0:3
Shakhtar - Bayern 0:3
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Našao sam već al' hvala ti u svakom slučaju. Mislim da su Motta i Veratti ipak iskusniji od Rabiota i da će oni zaigrati, naravno to je samo moje mišljenje.OnlyUnited je napisao/la:Pitanje je da li ce Rabiot dobiti priliku pored Motte (koji je takodjer upitanLucas, Marquinhos, Cabaye & Aurier will all miss Chelsea clash. Matuidi a doubt.) i Veratija u slucaju izostanka Matuidija.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ovo kao sve povrede ?OnlyUnited je napisao/la:Pitanje je da li ce Rabiot dobiti priliku pored Motte (koji je takodjer upitanLucas, Marquinhos, Cabaye & Aurier will all miss Chelsea clash. Matuidi a doubt.) i Veratija u slucaju izostanka Matuidija.
Šteta, ovo su sve odlični igrači. Mada koliko sam ja upratio onaj kloc Blanc svakako igra bez ovih. Po imenima su vjerujem jaci od Chelsea ali kad vidis s jedne strane Mourinho a s druge Laurent rtrd Blanc sve je jasno. Predvidjam 1-1.
Ovamo bi Bayern mogao imati problema jer je Shaktar odlicna ekipa, trkacki jako mocni, jaki u kontri i polukontri.
1-2
Eto vam dojava
Uplatite keš u najbližoj kladionici i obogatite se

- OnlyUnited
- Kontakt:
@FaraonTM Da, al' u slucaju izostanka Matuidija (Cabaye sigurno odsutan), Rabiot bi mogao upasti kao treci vezni, jer znamo da Blanc forsira 433.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Kako li je to PSG po imenima jaci od Celzija
Klub kojemu je vec cetvrtu godinu zaredom jedina taktika sutnuti loptu na Ibrahimovica.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.