FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

harinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la harinjo » 04 apr 2010, 23:25

Seyo_TM je napisao/la:Daka je mogao u dvije utakmice 5 puta lazu uposlit (ovaj sam svaki put u petercu) i to nije uradio...
seyo ako možeš iskreno napisati koje si godište :?: ako nije problem :?: pitam čisto informantivno :mrgreen: ja sam 1986

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 04 apr 2010, 23:27

Željovac je napisao/la:Ma još si jednom haman prijetio kad je Seyo rek'o da je za bajram najveći primitivizam u gradu, a ranije kako eto prepisuje od bistrika i možda si čak i koristio izraz imebcilni postovi. Uglavnom, nisi pokazao ni trun poštovanja i evo sad si njega, pa i mene, nazvao levatima. Ti onda baš ne znaš šta znači poštovanje. Može se i mnogo kulturnije ne složiti s nekim.
Nemoj mi molim te nešta pripisivati što nisam rekao.
To što kažeš da sam mu prijetio fkt ti ne vjerujem. Kao prvo to je za mene teški debilizima, nekom prijetiti preko foruma. Vjeruj mi da se ja ne sjećam te prepirke sa njim, a ako je već bila, onda sam siguran da ga nisam vrijeđao, a što se tiče levata, nisam nazvao ni tebe ni njega, već ove koji su jedan za drugim citirali jednu te istu sliku i mislim da nazivanje nekog levatom nije neko vrijeđanje i odraz nečije kulture. Evo vidiš da loše tumačiš stvari, možda si se i oko ovoga gore navedenog zahebao, nemoj me bezveze prozivati, ako nisi 100% siguran. I na kraju krajeva ja se sjećam da sam mu samo rekao to oko prepisivanja, kad sam čini mi se tek došao na ovaj forum, jer sam mislio za njeg da je neki balavac koji non-stop visi po forumu. Kasnije nakon nekog vremena provedenog na ovom forumu sam skontao da je lik stariji nego što sam mislio, da je "visi" na netu, zbog posla i ne znam da sam ikad i šta tom čovjeku rekao poslije toga, jer fkt nema ništa protiv njega. I da, takođe sam ukapirao da su on, Stole i bistrik prijeratni navijači Želje i meni koji ima 20godina ne pada napamet napadati takve ljude od kojih samo mogu naučite kako o životu, tako i o Želji. Eto moje obrazloženje je gotovo i nadam se da si i ti ukapirao i da više nećemo kvariti temu.
Strauss Junior

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 apr 2010, 23:28

harinjo je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Daka je mogao u dvije utakmice 5 puta lazu uposlit (ovaj sam svaki put u petercu) i to nije uradio...
seyo ako možeš iskreno napisati koje si godište :?: ako nije problem :?: pitam čisto informantivno :mrgreen: ja sam 1986
Seyo je 1999! :mrgreen:

haha ispadoh prijeratni navijac :mrgreen: prije onog u Iraku mozda :P
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 04 apr 2010, 23:30

čamac je napisao/la:
To je tačno, to sam i ja primjetio. Jest da si stariji čovjek, ali brate sve primjetiš. Nadam se da je i Amar. Nije mi nikad nešto onaj Rovčanin leg'o, pakaš je frajer i to žešči.
a daj brate..pa znas li ti koliko je puta rovcanin sam donio pobjedu zelji..samo su ga povrede mucile, cak je trebo igrati i za mladu repku ali drzavljanstvo ga muci...sta je vama rovcanin je jedan od ponajboljih igraca zelje...samo pratite njegovu brzinu i prodore...jos kad bude spreman za svih 90 minuta igrat ce u prvoj postavi s obzirom da meša ide u penziju xD moze on biti skrt i sebican, ali je dovoljno samouvjeren...treba mu vremena da se ukopi nakon duge pauze od povrede...
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

elle
Kontakt:

Post Postao/la elle » 04 apr 2010, 23:33

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 04 apr 2010, 23:36

harinjo je napisao/la:
Zar je to godište? Meni to k'o godište neke grupa izgleda :D Gdje ćeš ba starijeg čovjeka tek tako pitati za godište. Reći ću ti samo da je Nijaza čuv'o kad je ovaj bio mali pa ti skontaj kakva je situacija.
JoSe to što govoriš za Rovčanina ma hajd' nije problem da tu vrstu bezobrazluka koristi, ali ovu škrtost nema smisla. Inače frajer samo se sebe gleda ne jeb.e Želju 2%.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 04 apr 2010, 23:39

ChelseaFann11 je napisao/la:
čamac je napisao/la:
To je tačno, to sam i ja primjetio. Jest da si stariji čovjek, ali brate sve primjetiš. Nadam se da je i Amar. Nije mi nikad nešto onaj Rovčanin leg'o, pakaš je frajer i to žešči.
a daj brate..pa znas li ti koliko je puta rovcanin sam donio pobjedu zelji..samo su ga povrede mucile, cak je trebo igrati i za mladu repku ali drzavljanstvo ga muci...sta je vama rovcanin je jedan od ponajboljih igraca zelje...samo pratite njegovu brzinu i prodore...jos kad bude spreman za svih 90 minuta igrat ce u prvoj postavi s obzirom da meša ide u penziju xD moze on biti skrt i sebican, ali je dovoljno samouvjeren...treba mu vremena da se ukopi nakon duge pauze od povrede...
Mora on puno pure jest :mrgreen: ne da bi bio najbolji nego da bi medju 11 usao.Nadam se da cemu Amar skrenut paznju na sebicnost jer u redu jednom,ali on vise puta nije dodo loptu.Protiv Zrinjskog u kupu dva igraca mu stoje na 10 metara od gola potpuno sama(Lazar i jos jedan) on sutira i lopta od igraca zavrsi u korneru.Rovcanin samo sebe gleda ;)
AMAR OSIM!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 apr 2010, 23:43

dama neotkriva svoje godine :mrgreen:
_____
Pogledajte na onom videu razliku izmedju nas i olimpika sto se tice marketinga (reklame)...dobro buki radi :mrgreen:
Niko ne osporava Dakin talenat, radi toga je i doveden u Zelju, ali mora igrat za ekipu...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 04 apr 2010, 23:44

Seyo_TM je napisao/la:dama neotkriva svoje godine :mrgreen:
_____
Pogledajte na onom videu razliku izmedju nas i olimpika sto se tice marketinga (reklame)...dobro buki radi :mrgreen:
Niko ne osporava Dakin talenat, radi toga je i doveden u Zelju, ali mora igrat za ekipu...
Dama :?: onda bi trebao biti Seyada :P
× Plava krv ispod koze ×

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 apr 2010, 23:45

a tebi MalaBukva :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 apr 2010, 23:49

elle je napisao/la:[youtube][/youtube]
Hvala.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 apr 2010, 23:49

Samo je Dule moćniji od Nijaza ni Chuki mu ne može ništa :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 apr 2010, 23:51

elle je napisao/la:
hvala
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 apr 2010, 00:02

Kolumna: Država Željo
http://www.fkzeljeznicar.com/kolumna/ko ... -zeljo.php

Poceli smo i sa ovim...(bez kritika molim :mrgreen: )

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 apr 2010, 00:05

Bluesharks, napisao si tada nešto u stilu "Ne diraj bajram!". Uglavnom, bilo je naređenje, bez ikakvih argumenata, a post ti je obrisan. Neću više o tome.
A koje su to situacije s Rovčaninom? Ja nisam upratio nijednu sebičnost osim one protiv Zrinjskog. A čak i tada mu niko nije mogao nešto zamjeriti jer je maestralno trojicu nanizao, pa se mogao shvatiti i taj šut. Nisam siguran da mu je Lazar bio otvoren sad protiv Travnika. Prije sam siguran da nije. I u dosta ranijih utakmica nijednom nisam zapazio pa čak ni situaciju k'o protiv Zrinjskog. Evo i sad je nakon onog trećeg prodora ubacivao u sredinu, a stoper je skrenuo do Nurkovića.

Hahahaha, čarobni mozak :mrgreen: Dobra kolumna. Prava poezija.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 05 apr 2010, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 apr 2010, 00:06

Nije loše za prvu kolumnu, dobar zonfa sa EU :D , samo je prekratko. Sve pohvale momcima koji održavaju sajt.
Edit: nisam vidio ni ovaj intervju sa Bogičevićem, kickass!! :D
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 05 apr 2010, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 05 apr 2010, 00:08

A Rovcanin jest malo sebican, sad je odigro odlicno imo odlicnih prodora ali se i napromasivao ne moze mu niko zamjeriti jer je imao cistu priliku za sut jbg vuce ga gol ipak je on napadac valjda ce sa vremenom doci i iskustvo a sa njim i osjecaj kad treba osutati a kad dodati nekom ko je u boljoj situaciji :D

p.s. kalimero da slucajno ne igrs plemena .net
Mes Que Un Club

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 05 apr 2010, 00:13

amertiger je napisao/la:A Rovcanin jest malo sebican, sad je odigro odlicno imo odlicnih prodora ali se i napromasivao ne moze mu niko zamjeriti jer je imao cistu priliku za sut jbg vuce ga gol ipak je on napadac valjda ce sa vremenom doci i iskustvo a sa njim i osjecaj kad treba osutati a kad dodati nekom ko je u boljoj situaciji :D

p.s. kalimero da slucajno ne igrs plemena .net
ne igram ;)
AMAR OSIM!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 apr 2010, 01:12

Seyo_TM je napisao/la:Kolumna: Država Željo
http://www.fkzeljeznicar.com/kolumna/ko ... -zeljo.php

Poceli smo i sa ovim...(bez kritika molim :mrgreen: )
Da nije malo teksta brate dragi za jednu kolumnu?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 05 apr 2010, 01:33

ChelseaFann11 je napisao/la:
čamac je napisao/la:
svaka cast to, ali nikad ti nemozes biti neki igrac, ako ne igras srce za klub... frajer je pitar obicni, i samo gleda kako ces prodati, nebi taj asistirao, nema sanse... ali ako amar misli da je dobar, svaka cast, neka ga... da se ja pita(a ne pita) igrao bi on meni otoci na igralistu dok ne nauci da dodaje... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], elSaik i 25 gostiju.