FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Orton
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Orton » 17 feb 2015, 12:44

To je opet drugi par cipela.
Valjda znas ko donosi zakon na kantonalnom nivou.
Zakon je takav kakav jeste,los i nepovoljan po sportake kolektive i dok je takav ne preostaje nista nego ih placat.
Za nadati se da se sta uradi ali sumnjam da ce oprostiti ukupno skoro milion duga

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 feb 2015, 12:49

Orton je napisao/la:To je opet drugi par cipela.
Valjda znas ko donosi zakon na kantonalnom nivou.
Zakon je takav kakav jeste,los i nepovoljan po sportake kolektive i dok je takav ne preostaje nista nego ih placat.
Za nadati se da se sta uradi ali sumnjam da ce oprostiti ukupno skoro milion duga

Niko se nece odreci 1 miliona km,u to budi siguran.
Jedini nacin je da KS ono sto daje/donira para klubovima prebaci MUP-u,a ostatak da isplate klubovi po dogovoru sa MUP-om.
A onda sjesti i sa KS dogovriti neki normalan cijenovnik, i tako riješiti problem.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 17 feb 2015, 12:50

Pa i jesam siguran,narocito kad se zna u kakvoj dubiozi se nalazi kanton

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 17 feb 2015, 12:53

Vidim gore se spominje blokiranje računa, neće nam dati licencu itd.
Greška, e upravo je jedan od razloga zašto uprava dovela amidžu, da imamo nekog ko će nam davati iz vlastitog đepa pare, a da nsimo ovisni od države. Mi sad recimo ne moramo platit račun ovaj ako nećemo, mogu ti blokirat račun, al ima amidža svoj, preko kojeg nam novac dolazi u klub i to da ne ide preko našeg računa, poslovanje je uredno, uplačuje se dalje i ne mogu ti zabranit licnecu. Recimo željo mora platit, jer nema drugog izvora, ovisan je od kantona i opštine. Al ostaje i dalje račun. Meni recimo ovdje sve više liči na to da su namirisali pare od Tana, pa preko kazni i računa žele da se dokopaju para, e sad je na upravi kako će to riješit.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 17 feb 2015, 12:53

Pa opet to nije do MUP-a nego do kluba jer je pristao na te cijene :facepalm:

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 17 feb 2015, 12:56

Nemas sta pristajati ili ne.Jednostavno moras.
@iceman uozbilji se

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 17 feb 2015, 12:56

Naravno da je pristo, kad nemože drugačije, nema tu hoću neću, moraš....

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 17 feb 2015, 12:57

Sto su se kerovi pomamili.
1946

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 17 feb 2015, 13:10

Ovo bi bilo previse cak i da rade posao kako treba a ne ovako kad ne rade nista! Stavise u 60% slucajeva gdje je belaj oni ga isprovociraju.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 feb 2015, 13:24

Ortone da si okusio kako nasa policija dijeli pravdu kao neki od nas ovdje ne bi ih branio ovako. I ja sam siguran da radis u policiji jer ih branis ko najmilije. Svakom navijacu se gade, gadili su nam se i prije ovoga i gadit ce i u buduce!
Bahati, bahati Željkan!
1946

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 17 feb 2015, 13:28

DrustveniParazit je napisao/la:
Orton je napisao/la:Nije MUP napravio cjenovnik.

Jesi ti drot? Šta ih braniš više?! :facepalm:
Pa sta i da jest drot,svi ste face ispod tih nickova,pa kunete ljude i sta ja znam. Zamisli derbi bez drotova?? Tu se ne bi znalo ko koga yebe. Nije bilo murije protiv sirokog pa mal ne pade mrtva glava

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 17 feb 2015, 13:32

joker90 je napisao/la:Ortone da si okusio kako nasa policija dijeli pravdu kao neki od nas ovdje ne bi ih branio ovako. I ja sam siguran da radis u policiji jer ih branis ko najmilije. Svakom navijacu se gade, gadili su nam se i prije ovoga i gadit ce i u buduce!
Budi ti siguran u sta god zelis prijatelju,ne mogu ti zabraniti da mislis.
I ja ne branim policiju ja pricam o tome da je bijes upucen na pogrensu adresu.

MUP nije odredio cijene njihovih "usluga"
MUP nije donio zakon o tome da se naplucuje to

Zakone donosi zakonodavna vlast a MUP je izvrsna vlast.
Sef kaze pisaj i ti ides da pisas.
Da su cifre ogromne i nerealne jesu,ali klub ne moze sa mupom nista rijesiti.Klub mora vidjeti sa kantonalnom vladom sta da se uradi po pitanju duga,ali ne samo duga nego i daljnjeg razvoja situacije.

Najidealnije bi bilo da se ovo odradi na rate,a na narednoj kantonalnoj skupstini da se uvrsti na tacku dnevnog reda i ova stavka

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 17 feb 2015, 13:42

"Vrlo sam zadovoljan ekipom, popunili smo je kvalitetno. Ulazimo kompetitivni u takmičarsku sezonu. Očekujem zaista puno od proljetnog dijela prvenstva. Bit će nezgodno, ali očekujem da potvrdimo naš kvalitet na terenu. Sarajevo je meta i motivacija svima, moramo se pripremiti za to. Prije svega, važno je da dobijemo psihološku bitku", rekao je trener FK Sarajevo. :thumbup: :wave: :thumbup:

Ovo je upravo ono što mi pričamo i na šta skrećemo pažnju, samo ako se ovako pristupi rezultat neće izostati, svi se nalože na bas pa ne kose travu ili natapaju teren ( provjereni sistem) ali ako psihički posložiš stvari biće trajlalallllaaa :njanjanja: :zviz: :njanjanja:
Mosa RajvoSa

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 feb 2015, 13:48

Neka uzimaju koliko i prosjecni gradjanin koji radi,svakako nista ne rade i opet dodatne kazne zbog svega placamo,to je realno a ne ovo..kada prosjecni gradjanin bude imao 15 KM na sat e onda i njima dati a sve dok imamo 3-4KM maximalno nista od ovoga...koja sprdancija
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 17 feb 2015, 13:51

Ma lože se i na Real,Barsu pa kakve im fajde,kad su ljudi kvalitetniji.Mi smo igracki najjaci daleko.Imamo jako širok i kvalitetan igracki kadar.Odrađene su pripreme na vrhunskom nivou i ocekujem na mišice da uzimamo utakmice.Tu je dobar trener koji je sve to lijepo slozio.
Ja ne vidim ko Bordo diva može zaustaviti. ;)

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 17 feb 2015, 13:51

drago mi za Gojka malo je rec

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 feb 2015, 13:54

Ljudi, zna li se definitivno sta je sa Kouadijom? Jel ide negdje na posudbu, ima li pravo nastupa... :o
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 17 feb 2015, 13:57

belosevic28 je napisao/la:Ljudi, zna li se definitivno sta je sa Kouadijom? Jel ide negdje na posudbu, ima li pravo nastupa... :o

Kažu da je vec 3 sedmice u Bosni Visoko na posudbi
U INAT SVIMA 1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 feb 2015, 14:01

BoskoAntic je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ljudi, zna li se definitivno sta je sa Kouadijom? Jel ide negdje na posudbu, ima li pravo nastupa... :o

Kažu da je vec 3 sedmice u Bosni Visoko na posudbi
Hvala @bosko, bas cu provjeriti danas kod Bosnasa :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 17 feb 2015, 14:05

Iceman100 je napisao/la:Vidim gore se spominje blokiranje računa, neće nam dati licencu itd.
Greška, e upravo je jedan od razloga zašto uprava dovela amidžu, da imamo nekog ko će nam davati iz vlastitog đepa pare, a da nsimo ovisni od države. Mi sad recimo ne moramo platit račun ovaj ako nećemo, mogu ti blokirat račun, al ima amidža svoj, preko kojeg nam novac dolazi u klub i to da ne ide preko našeg računa, poslovanje je uredno, uplačuje se dalje i ne mogu ti zabranit licnecu. Recimo željo mora platit, jer nema drugog izvora, ovisan je od kantona i opštine. Al ostaje i dalje račun. Meni recimo ovdje sve više liči na to da su namirisali pare od Tana, pa preko kazni i računa žele da se dokopaju para, e sad je na upravi kako će to riješit.
Ova ti prica ne pije vodu,i ne treba svasta pricati ako se nije dovoljno upuceno u odredjenu problematiku.
Jedini poreski obveznik i pravno lice kao i svaka druga firma na teritoriji FBIH je FKS. Dakle nikakve amidze i tome slicno ne mogu ucestvovati u unutrasnjem platnom prometu. Osim toga tuzen je FKS,i nije tehnicki izvodljivo da neko uplati fakturu,tuzbu,i sl. sa svog transakcijskog racuna za neko pravno lice u drugoj zemlji..da sad ne objasnjavam zasto,kako,ko je upucen jasno mu je o cemu pricam....

I ne blokira se racun samo tako,postoji vrijeme za zalbu od 30 dana od dana prijema tuzbe,zatim se zakazuje rociste na kojem se moze a i ne mora rijesiti slucaj,itd,itd...uglavnom moze se to otegnuti jako dugo
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], galia95, Google [Bot], Hajdeee, simurgh i 25 gostiju.