Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Nije jak u igri jedan na jedan a to se vidi protiv jakih protivnika. On je dobar protiv ovih losijih ili podjednakih koji su vec razbijeni u sredini terena pa da on na svijezinu i brzinu nesto uradi.
Misljenja sam da moze pomoci npr. kad se ganja rezultat u nekoj 3-5-2 formaciji, ili jos ofanzivnijoj, moze pokriti cijelu stranu, ima brzinu, prema naprijed je solidan, vraca se nazad i ima borbenost i zelju za dokazivanjem u reprezentaciji. U svakom slucaju mislim da je igrac sa klupe koji moze dosta pomoci, naravno ne protiv top reprezentacija.Ajax je napisao/la:Nije jak u igri jedan na jedan a to se vidi protiv jakih protivnika. On je dobar protiv ovih losijih ili podjednakih koji su vec razbijeni u sredini terena pa da on na svijezinu i brzinu nesto uradi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Danas na klupi u kup utakmici protiv Burse u gostima. Ne znam zasto ako je vec u dobroj formi. 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Zato sto za 3 dana igraju vrlo vaznu utakmicu sa Trabzonsporom ko im je direktan konkurent za Evropu. Trenutno je Basakasehir peti a Trabzonspor sesti i dijeli ih samo 2 boda. A peto mjesto vodi u Evropu.Effenberg je napisao/la:Danas na klupi u kup utakmici protiv Burse u gostima. Ne znam zasto ako je vec u dobroj formi.
Ali Visca je usao u igru i sjajno asistirao za gol. Daleko je najbolji u svom timu od kako je usao. Trenutno u produzetcima.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Trenutno 1 - 1 na penalima. Visca svoj majstorski zabio.
EDIT. ispali na penalima 3-2
EDIT. ispali na penalima 3-2
Gol protiv Trabzona 

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Bravo. Trenutno nase najbolje krilo. Nisam u stanju gledati, pa bi zamolio da neko gol postavi ovdje.beka23 je napisao/la:Gol protiv Trabzona
Evo gola
" onclick="window.open(this.href);return false;

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
beka23 je napisao/la:Evo gola![]()

- povratakotpisanih
- Kontakt:
Ako ćemo pošteno on treba u prvu postavu i to na desno krilo kao što igra u klubu sad protiv Austrije i Andore jer koliko se ja sjećam on u repci nikada nije ni dobio pravu šansu. Evo na primjer teleća glava je protiv Izraela poćela sa kvazi igračem Kvržićem a Visču je ostavio na klupi.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Bravo. Trenutno nase najbolje krilo. Nisam u stanju gledati, pa bi zamolio da neko gol postavi ovdje.beka23 je napisao/la:Gol protiv Trabzona
Bravo momcinoooo!!! 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Aferim Visca, trenutno najbolji Edin.
Ako ovako nastavi mozemo konacno ocekivat transfer u veci klub na ljeto.

Ako ovako nastavi mozemo konacno ocekivat transfer u veci klub na ljeto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Eto na šta smo spali zadnja dva vikenda naslovna strana gol postigao Edin Visca
Uh ovo nisam upratio. Svaka cast momciluko!
Bojim se da ovi nece uci u Evropu, jer se steli Trabzonu, isto ko sto se i liga steli Galati ili Feneru, samo je pitanje kola i nacina kad ce neko zabiberit ovim "manjim" ekipama. To je vise od pola namjesteno tamo kod Turaka, steta pa zaboravio na taj mec, smio sam glavu na panj da ce izgubiti, ali dobro je radi gola.
Nek se on fata na ljeto strafte iz ove lige, ako za Boga zna ili bar nek predje u neku istambulsku trojku.

Bojim se da ovi nece uci u Evropu, jer se steli Trabzonu, isto ko sto se i liga steli Galati ili Feneru, samo je pitanje kola i nacina kad ce neko zabiberit ovim "manjim" ekipama. To je vise od pola namjesteno tamo kod Turaka, steta pa zaboravio na taj mec, smio sam glavu na panj da ce izgubiti, ali dobro je radi gola.
Nek se on fata na ljeto strafte iz ove lige, ako za Boga zna ili bar nek predje u neku istambulsku trojku.
Coronados de gloria vivamos,
kaže da ima kvalitet da bude standardan u repki 

Stvarno bih volio da Edin pređe u neki klub iz liga petice,bio bi to veliki napredak za njega (od banovicke Budućnosti do nekog kluba u ligi petice) trenutno je jedan od rijetkih naših momaka koji su standardni.Ja kod njega posebno cijenim borbenost na terenu kada je u reprezentacija u pitanju, ruku na srce i ne pratim ga nešto u klubu ali vidim da je u posljednje vrijeme u baš dobroj formi sto svakako raduje.Po meni on svakako zaslužuje poziv u reprezentaciju, pogotovo sad kad je Hajrovic u izuzetno slaboj formi.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Pa vjerujem da bi za 39 utakmica napravio vise od onog panja iz tvog kluba.Chinaglia je napisao/la:kaže da ima kvalitet da bude standardan u repki

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"