FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
+ na ova dva svjeze ponudjena igraca im smeta sto bi tek mogli od 5 kola igrati,brate dovedi ih pa taman kad se zakuha mogu ti valjati i imat ces igrace za ljeto spremne
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ma vise covjek ne moze biti pametan, gresku koju vidim jeste kada Tomo nije htio da potpise trerbala se dovesti adekvatna zamjena na njegovo mjesto, tu je ucinjena greska od strane kluba.super je napisao/la:+ na ova dva svjeze ponudjena igraca im smeta sto bi tek mogli od 5 kola igrati,brate dovedi ih pa taman kad se zakuha mogu ti valjati i imat ces igrace za ljeto spremne
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Po meni je kasno da se dovodi neko.Jednostavno ako ih nisu dosad doveli, ne moraju ni sad. Svi znamo da nam treba zadnji vezni, a oni nesto razvlace hoce nece.E jbg sad... Dati sansu Amiru i jos nekom junioru koji igra sredinu i gotovo.super je napisao/la:+ na ova dva svjeze ponudjena igraca im smeta sto bi tek mogli od 5 kola igrati,brate dovedi ih pa taman kad se zakuha mogu ti valjati i imat ces igrace za ljeto spremne
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
@ChWilla fala za stickere 
Ako jos neko ko koji mu ne trebaju, da bi poklonio ili prodao neka se javi

Ako jos neko ko koji mu ne trebaju, da bi poklonio ili prodao neka se javi

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Moje viđenje, ukoliko niko ne dođe onda bi ja Kosorića prebacio na tog zadnjeg veznog u nekim jačim utakmicama jer koliko se sječam da je u mladoj reprezentaciji igrao tu poziciju, a Uzelca ne njegovo mjesto. Ali opet on nije neko rjesenje koje ce povezati odbranu sa veznom linijom, on moze doprinijeti presingu napada. Uglavnom jedva čekam da vidim prvu tekmu kako ce to da izgleda, sve ukupno, još 11 dana.Schwarz je napisao/la:Po meni je kasno da se dovodi neko.Jednostavno ako ih nisu dosad doveli, ne moraju ni sad. Svi znamo da nam treba zadnji vezni, a oni nesto razvlace hoce nece.E jbg sad... Dati sansu Amiru i jos nekom junioru koji igra sredinu i gotovo.super je napisao/la:+ na ova dva svjeze ponudjena igraca im smeta sto bi tek mogli od 5 kola igrati,brate dovedi ih pa taman kad se zakuha mogu ti valjati i imat ces igrace za ljeto spremne
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
+ dodas da smo ostali bez glavnog veznjaka ekipe samim tim imamo i losi igracki kadar nego sto smo imali u prosloj polusezoni.Ja sam vec rekao najbolje bi bilo kada bi neko dosao dzaba da igra ili mozda da plati a pod uslovom da je dobar igrac.Davno su ljudi rekli ne znati ili nemati isto ti dodje.super je napisao/la:+ na ova dva svjeze ponudjena igraca im smeta sto bi tek mogli od 5 kola igrati,brate dovedi ih pa taman kad se zakuha mogu ti valjati i imat ces igrace za ljeto spremne
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma ko da biraju miss svijeta a ne igraca bog te jos je sitno ostalo a oni jos sute.pile87 je napisao/la:+ dodas da smo ostali bez glavnog veznjaka ekipe samim tim imamo i losi igracki kadar nego sto smo imali u prosloj polusezoni.Ja sam vec rekao najbolje bi bilo kada bi neko dosao dzaba da igra ili mozda da plati a pod uslovom da je dobar igrac.Davno su ljudi rekli ne znati ili nemati isto ti dodje.super je napisao/la:+ na ova dva svjeze ponudjena igraca im smeta sto bi tek mogli od 5 kola igrati,brate dovedi ih pa taman kad se zakuha mogu ti valjati i imat ces igrace za ljeto spremne
51%--------49%
rodom s Mejtaša je napisao/la:Ja sam šokiran ovom cifrom za MUP. Fakat ne mogu da vjerujem. Što reče Reks nama se ne isplati igrati utakmice na kojima će biti prisutni navijači. 13 milja za utakmicu sa ČelikomPa kakav je to cjenovnik, kako se to određuje. Hej 13 milja. Grad je posto leglo svake vrste kriminala gdje ta ista policija snosi ogroman dio krivice, pa što im se ne odbije od plata. Policija se još samo bavi navijačima i učesnicima u saobraćaju i to bira na koga će udariti. Mene frajer u 8 naveče hladno zaustavi na Dobrinji na glavnoj džadi jer sam vozio 57,a ogranićenje je 40 zbog škole (koje škole u 8 naveče) i odera me. Dok se s njim naduravam proleti lola sa brat bratu 8 banki i ne pogledaše ga. Još mi naplati i što mi ne radi sijalica iznad registracije da me ponizi do kraja. To isto auto mi kasnije lopovi ukradu i boli njih racku za to. Još mi kažu ako te budu zvali i želiš da mi nešto probamo da moram i ja učestvovati u akciji. Drugim rječima nisi lud da nas zoveš da šta probamo.
Ko je kriv kada pored te iste policije i zaštitara navijači unesu baklje, petarde, topovske udare, dimne i sve to zapale. Ja ne mogu da vjerujem da je klub mirno prihvaćao to deranje po đepu sve ove godine, a da se nije pokušalo nešto uraditi. Da nam dođe neka druga policija iz recimo nekog drugog Kantona, možda bi radila za dvije milje, a ne za 13.
Nek su te vala ruke im se pozlatile. Cuj lole buni se sto je platio kaznu a vozio 17km vise od dozvoljenog?? Jedino ako je tabla sa dozvoljenom brzinom kompletirana sa tablom na kojoj pise (7-17) pa hajde a inace nemas se za sta zalit

http://sportsport.ba/bh_fudbal/siljak-u ... rbi/153910" onclick="window.open(this.href);return false; u tekstu pise slijedece "MUP Kantona Sarajevo je, između ostalih, tužio i FK Željezničar, koji mora da plati 430.000 KM na osnovu organizacija utakmica u prošloj sezoni."
Cjenovnik:
- uniformisani ili krim policajac - 14 KM na sat
- specijalac - 16 KM na sat
– policajac sa psom - 30 KM na sat
- policijski službenik za KDZ pregled - 55 KM na sat
- policijsko vozilo (putničko) - 26 KM na sat
- policijski autobus - 36 KM na sat
- teretno vozilo 2,5t i kombibus - 33 KM na sat
- teretno vozilo 5,0t i interventno vozilo - 34 KM na sat
- policijski motocikl - 25 KM na sat
- specijalno vozilo (vodeni top idr.) - 54 KM na sat
- metar zaštitne ograde - 5 KM
- osnovna oprema za KDZ (ogledalo, baterijska lampa, pipalica) - 20 KM na sat
- metal detektor - 30 KM za uključenje, te svaki dalji rad 20 KM na sat
Eyo nek je na svakoj tekmi bilo po 150 policajaca 2h prije tekme i 2h poslije tekme + reci cemo 2h za vrijeme trajanje tekme to je znaci 6h ukupno po tekmi.
Racunica 15 tekmi na domacem= 150 policajaca x 84KM (6h x 14KM po h) = 12,600KM za obicne policajce i x 15 domacih tekmi = 189.000 KM pa de nek mi neko logicki objasni kako nas je recimo usluga policajaca sa psima autobus policijski i sl. moglo kostat 241.000 (430.000 - 189.000)????????????????
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
i meni smeta što nemam pasoš monaka, pa se čaršija kupi zbog toga.
Ovo ni u ludilu ne treba placati udruziti se sa ostalim lubovima na kantonu protiv mafije i naci rješenje. Ovo je necuveno , jedino od posla sto su uradili u ovoj sezoni nasavjetovali pitare na derbiju
.

pile87 je napisao/la:+ dodas da smo ostali bez glavnog veznjaka ekipe samim tim imamo i losi igracki kadar nego sto smo imali u prosloj polusezoni.Ja sam vec rekao najbolje bi bilo kada bi neko dosao dzaba da igra ili mozda da plati a pod uslovom da je dobar igrac.Davno su ljudi rekli ne znati ili nemati isto ti dodje.super je napisao/la:+ na ova dva svjeze ponudjena igraca im smeta sto bi tek mogli od 5 kola igrati,brate dovedi ih pa taman kad se zakuha mogu ti valjati i imat ces igrace za ljeto spremne
Da li se moze onda reci da smo zavrsili sa dovodjenjem igraca , ili jos postoje neki konkretni razgovori sa potencijalnim pojacanjima ? Kako nasi u upravi uopste razmisljaju po tom pitanju i da li su po vasim saznanjima oni zadovoljni uradjenim po pitanju ove transfer politike? Bez obzira sto je vec totalno kasno i po pitanju uklapanja u ekipu i sto je kraj priprema, da li oni uopste pokusavaju da dovedu nekoga, s obzirom da smo ostali bez Tomica, i da bi nas po tome bukvalno djeca iz veznog reda trebala odvesti u evropu, sto je zapravo klupska ( njihova ) ambicija, znaci ambicija tih istih ljudi koji vode nas klub.
Puno se stvari sada nagomilalo a malo toga je rijeseno. Pred sami smo pocetak prvenstva,ekipa je blizu kraja uigravanja linija, ne zna se je li to konacan igracki kadar, blizi se datum odrzavanja skupstine, gdje su sigurno usmjerili dobar dio svoje snage da to pripreme i gdje se nadamo da ce to proci kako treba, pa nas je sada razbila ova tuzba, koja je vrlo ozbiljne prirode i gdje ti moral u svakom pogledu padne kada znas da ne mozes isposlovati nista pozitivno i da gubis cifru svaku domacu utakmicu umjesto da ubires prihode od karata...ocigledno je da lova od Sehica izgleda nije dosla, sta se radi po tom pitanju, svi rokovi su probijeni, nemamo odgovor iz kluba po tom pitanju, da li je bilo kakvih kontakata s nase strane prema Mersinu ili prema nadleznoj instituciji , mnogo je pitanja, jako se malo zna. Ne moramo mi to nista ni znati, ali bi bilo jako dobro zbog opste zabrinutosti koja vlada kod svih navijaca, imati neki odgovor na more pitanja za siru javnost, da bi bar koliko toliko utjesili sve te ljude kojima je stalo, saznanjem da u klubu ne gube glavu, vec da planski stoje cvrsto na zemlji i da su i dalje pozitivni po ovim pitanjima.
Malo je vremena, a sve vise upitnika oko svega.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Imao si 15 prvenstvenih tekmi 2 kupa i dvije u Evropi.To je ukupno 19 utakmica.19x150x84=239400.Od ovih 19 tekmi 3 su bila derbija s Sarajevom, 3 sa Sirokim,2 sa Zrinjskim gdje treba dosta vise policije zatim specijalaca.Uglavnom nabere se to kad sve bacis na papirzeljocity je napisao/la:rodom s Mejtaša je napisao/la:Ja sam šokiran ovom cifrom za MUP. Fakat ne mogu da vjerujem. Što reče Reks nama se ne isplati igrati utakmice na kojima će biti prisutni navijači. 13 milja za utakmicu sa ČelikomPa kakav je to cjenovnik, kako se to određuje. Hej 13 milja. Grad je posto leglo svake vrste kriminala gdje ta ista policija snosi ogroman dio krivice, pa što im se ne odbije od plata. Policija se još samo bavi navijačima i učesnicima u saobraćaju i to bira na koga će udariti. Mene frajer u 8 naveče hladno zaustavi na Dobrinji na glavnoj džadi jer sam vozio 57,a ogranićenje je 40 zbog škole (koje škole u 8 naveče) i odera me. Dok se s njim naduravam proleti lola sa brat bratu 8 banki i ne pogledaše ga. Još mi naplati i što mi ne radi sijalica iznad registracije da me ponizi do kraja. To isto auto mi kasnije lopovi ukradu i boli njih racku za to. Još mi kažu ako te budu zvali i želiš da mi nešto probamo da moram i ja učestvovati u akciji. Drugim rječima nisi lud da nas zoveš da šta probamo.
Ko je kriv kada pored te iste policije i zaštitara navijači unesu baklje, petarde, topovske udare, dimne i sve to zapale. Ja ne mogu da vjerujem da je klub mirno prihvaćao to deranje po đepu sve ove godine, a da se nije pokušalo nešto uraditi. Da nam dođe neka druga policija iz recimo nekog drugog Kantona, možda bi radila za dvije milje, a ne za 13.
Nek su te vala ruke im se pozlatile. Cuj lole buni se sto je platio kaznu a vozio 17km vise od dozvoljenog?? Jedino ako je tabla sa dozvoljenom brzinom kompletirana sa tablom na kojoj pise (7-17) pa hajde a inace nemas se za sta zalit..
http://sportsport.ba/bh_fudbal/siljak-u ... rbi/153910" onclick="window.open(this.href);return false; u tekstu pise slijedece "MUP Kantona Sarajevo je, između ostalih, tužio i FK Željezničar, koji mora da plati 430.000 KM na osnovu organizacija utakmica u prošloj sezoni."
Cjenovnik:
Eyo nek je na svakoj tekmi bilo po 150 policajaca 2h prije tekme i 2h poslije tekme + reci cemo 2h za vrijeme trajanje tekme to je znaci 6h ukupno po tekmi.
Racunica 15 tekmi na domacem= 150 policajaca x 84KM (6h x 14KM po h) = 12,600KM za obicne policajce i x 15 domacih tekmi = 189.000 KM pa de nek mi neko logicki objasni kako nas je recimo usluga policajaca sa psima autobus policijski i sl. moglo kostat 241.000 (430.000 - 189.000)????????????????
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ja se jos jednom izvinjavam sto upada iz susjednog tabora
Al ovo je problem koji nas se sviju tice
Al sta da klubovi ucine po pitanju ovoga?
Znamo svi stanje u kantonu,koliko nas misli da je realna opcija da ce nam pokloniti skoro milion maraka.Odnosno sigurno je i vise od miliona ako uzmemo u obzir da Sarajevo i Zeljo duguju preko 750 hiljada.Olimpic i ove kosarkaske ekipe sigurno skupa imaju 250 hiljada za platiti.
Sve i da se pare koje opstine daju klubovima (koliko god to malo bilo) prebace na placanje Mupa opet je malo i opet ce te pare faliti na nekom drugom mjestu klubovima.
Zna li neko moze li se ovo uplacivati u ratama,posto je kantonalna vlast u pitanju mislim da je moguce?

Al sta da klubovi ucine po pitanju ovoga?
Znamo svi stanje u kantonu,koliko nas misli da je realna opcija da ce nam pokloniti skoro milion maraka.Odnosno sigurno je i vise od miliona ako uzmemo u obzir da Sarajevo i Zeljo duguju preko 750 hiljada.Olimpic i ove kosarkaske ekipe sigurno skupa imaju 250 hiljada za platiti.
Sve i da se pare koje opstine daju klubovima (koliko god to malo bilo) prebace na placanje Mupa opet je malo i opet ce te pare faliti na nekom drugom mjestu klubovima.
Zna li neko moze li se ovo uplacivati u ratama,posto je kantonalna vlast u pitanju mislim da je moguce?
Mi ovdje konstantno razglabamo kako nemamo para, kako igrači ne dolaze (jer nemamo para), kako smo dužni svima (jer nemamo para), kako naši nisu sposobni da neđu generalnog sponzora.
Ali niko ne mrda da bi se nešto poduzelo.
Sad trenutno imamo prosječnu posjetu negdje oko 3000 ljudi (par stotina gore dole) i kad bi svako od nas koji redovno dolazi na utakmice poveo barem još jednog čovjeka (naravno da plati kartu) to bi bilo prosječno 6000 i kad bi klub sa svoje strane pojačao marketnig da privuče još 1000 ljudi više (a sve se to može, dokaz sezona 2009/2010 kad smo imali prosjek 7500) dobili bi generalnog sponzora u vidu navijača.
Prosjek 7000 gledalaca x 6,00 KM prosječna karta za utakmicu = 42.000,00 KM po utakmici x 15 domaćih utakmica = 630.000,00 KM na godišnjem nivou. Znači jedan odličan generalni sponzor.
Samo treba svako od nas da povede još nekog.
Sad će neki reći da su karte skupe, evo i za to računica. Sjever košta 10,00 KM x 15 utakmica / 12 mjeseci =12,50 KM se izdvaja mjesečno za Želju. Ako uzmeš člansku onda je Sjever 8,00 KM x 15 + 20 (članska) /12= 11,66 KM mjesečno za Želju. A ako uzmeš odjednom i člansku i godišnju 20,00 KM članarina + 75,00 KM godišnja /12 mjeseci = 7,91 mjesečno za Želju. 7,91 KM koštaju 2 kutije cigareta ili 2-3 tiketa u kladionici ili 1 nargila.
Sve čega se svako može odreći.
Hajmo se aktivirati u narednih 10 dana pa dovesti još po jednog čovjeka da plati kartu i da pogleda Želju protiv Olimpica. Ovo je jedno od rješenja naših problema.
Sad trenutno imamo prosječnu posjetu negdje oko 3000 ljudi (par stotina gore dole) i kad bi svako od nas koji redovno dolazi na utakmice poveo barem još jednog čovjeka (naravno da plati kartu) to bi bilo prosječno 6000 i kad bi klub sa svoje strane pojačao marketnig da privuče još 1000 ljudi više (a sve se to može, dokaz sezona 2009/2010 kad smo imali prosjek 7500) dobili bi generalnog sponzora u vidu navijača.
Prosjek 7000 gledalaca x 6,00 KM prosječna karta za utakmicu = 42.000,00 KM po utakmici x 15 domaćih utakmica = 630.000,00 KM na godišnjem nivou. Znači jedan odličan generalni sponzor.
Sad će neki reći da su karte skupe, evo i za to računica. Sjever košta 10,00 KM x 15 utakmica / 12 mjeseci =12,50 KM se izdvaja mjesečno za Želju. Ako uzmeš člansku onda je Sjever 8,00 KM x 15 + 20 (članska) /12= 11,66 KM mjesečno za Želju. A ako uzmeš odjednom i člansku i godišnju 20,00 KM članarina + 75,00 KM godišnja /12 mjeseci = 7,91 mjesečno za Želju. 7,91 KM koštaju 2 kutije cigareta ili 2-3 tiketa u kladionici ili 1 nargila.
Hajmo se aktivirati u narednih 10 dana pa dovesti još po jednog čovjeka da plati kartu i da pogleda Želju protiv Olimpica. Ovo je jedno od rješenja naših problema.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
-
- Kontakt:
Stani ba čovječe. Ok ja sam vozio prebrzo i platio, a ko je kriv što je meni kao građaninu koji uredno ispunjavam sve svoje obaveze i plačam poreze prema državi ukradeno auto i što se policija pravi luda i traže od mene da glumim specijalca, A usput je i nerijetko je direktno umiješana u kriminal. Ko je kriv što i pored tolike policije i zaštitara ljudi unesu na stadion šta god požele. Što Željine kazne nije platila ta ista policija kad zna ovako fino naplatiti svoje prisustvo. O tome ja govorim. Znači znaš šta te slijeduje kad trebaš naplatiti svoje, a praviš se lud kad za te pare koji se uzeo treba da obezbjediš adekvatnu uslugu bilo Želji bilo meni kao običnom građaninu.zeljocity je napisao/la:rodom s Mejtaša je napisao/la:Ja sam šokiran ovom cifrom za MUP. Fakat ne mogu da vjerujem. Što reče Reks nama se ne isplati igrati utakmice na kojima će biti prisutni navijači. 13 milja za utakmicu sa ČelikomPa kakav je to cjenovnik, kako se to određuje. Hej 13 milja. Grad je posto leglo svake vrste kriminala gdje ta ista policija snosi ogroman dio krivice, pa što im se ne odbije od plata. Policija se još samo bavi navijačima i učesnicima u saobraćaju i to bira na koga će udariti. Mene frajer u 8 naveče hladno zaustavi na Dobrinji na glavnoj džadi jer sam vozio 57,a ogranićenje je 40 zbog škole (koje škole u 8 naveče) i odera me. Dok se s njim naduravam proleti lola sa brat bratu 8 banki i ne pogledaše ga. Još mi naplati i što mi ne radi sijalica iznad registracije da me ponizi do kraja. To isto auto mi kasnije lopovi ukradu i boli njih racku za to. Još mi kažu ako te budu zvali i želiš da mi nešto probamo da moram i ja učestvovati u akciji. Drugim rječima nisi lud da nas zoveš da šta probamo.
Nek su te vala ruke im se pozlatile. Cuj lole buni se sto je platio kaznu a vozio 17km vise od dozvoljenog?? Jedino ako je tabla sa dozvoljenom brzinom kompletirana sa tablom na kojoj pise (7-17) pa hajde a inace nemas se za sta zalit..
Cjenovnik:
-
- Kontakt:
Nisu svi bolesnici kao nas tri milje. Koga će baš dovesti? Da plati kartu i da se sekira. Masu puta sam to radio, čak im i karte platio. Možeš jednom nekog "prevariti", ljudi jednostavno hoće provod, a ne da gledaju patnju i loš fudbal. Raja hoće jake tekme, hoće Newcastle-a svake godine, hoće da gleda golove, prečke, stative, lijepe poteze itd. Prošlo je vrijeme kad si utakmicu mogao pogledati samo ako odeš na nju, vrijeme kad nije bilo Arena i SportKlubova i svih mogućih tekmi iz najjačih liga itd.vrbanjusa je napisao/la:Mi ovdje konstantno razglabamo kako nemamo para, kako igrači ne dolaze (jer nemamo para), kako smo dužni svima (jer nemamo para), kako naši nisu sposobni da neđu generalnog sponzora.
Raja više voli dat pet - deset maraka i sjediti negdje s rajom i zaje.b.a.vati se sat i po nego se patiti da gleda Želju.
Osim toga, raja hoće komoditet na stadionu, čist stadion, prateće sadržaje, da povede dijete da ne strahuje da će ga šta spucati itd. To je jednostavno tako i takvih je mnogostruko puta više nego nas bolesnika. Takvi pune stadione, takvi pune klupske blagajne širom Evrope, a ne ovakvi kao mi.
@ rodom s Mejtasa po ko zna koji put u sridu.Aferim.
Bosnjo moj salim se malo, halali.rodom s Mejtaša je napisao/la:Stani ba čovječe. Ok ja sam vozio prebrzo i platio, a ko je kriv što je meni kao građaninu koji uredno ispunjavam sve svoje obaveze i plačam poreze prema državi ukradeno auto i što se policija pravi luda i traže od mene da glumim specijalca, A usput je i nerijetko je direktno umiješana u kriminal. Ko je kriv što i pored tolike policije i zaštitara ljudi unesu na stadion šta god požele. Što Željine kazne nije platila ta ista policija kad zna ovako fino naplatiti svoje prisustvo. O tome ja govorim. Znači znaš šta te slijeduje kad trebaš naplatiti svoje, a praviš se lud kad za te pare koji se uzeo treba da obezbjediš adekvatnu uslugu bilo Želji bilo meni kao običnom građaninu.zeljocity je napisao/la:rodom s Mejtaša je napisao/la:Ja sam šokiran ovom cifrom za MUP. Fakat ne mogu da vjerujem. Što reče Reks nama se ne isplati igrati utakmice na kojima će biti prisutni navijači. 13 milja za utakmicu sa ČelikomPa kakav je to cjenovnik, kako se to određuje. Hej 13 milja. Grad je posto leglo svake vrste kriminala gdje ta ista policija snosi ogroman dio krivice, pa što im se ne odbije od plata. Policija se još samo bavi navijačima i učesnicima u saobraćaju i to bira na koga će udariti. Mene frajer u 8 naveče hladno zaustavi na Dobrinji na glavnoj džadi jer sam vozio 57,a ogranićenje je 40 zbog škole (koje škole u 8 naveče) i odera me. Dok se s njim naduravam proleti lola sa brat bratu 8 banki i ne pogledaše ga. Još mi naplati i što mi ne radi sijalica iznad registracije da me ponizi do kraja. To isto auto mi kasnije lopovi ukradu i boli njih racku za to. Još mi kažu ako te budu zvali i želiš da mi nešto probamo da moram i ja učestvovati u akciji. Drugim rječima nisi lud da nas zoveš da šta probamo.
Cjenovnik:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Pazi ove ironije sa policijom, znači zaduženi su za sigurnost i pod tim računam i pretres radi unosa baklji, a svaki meč baklje se pale i Želji po ušima, policija ne odgovara za to?
A uredno sada traze šestocifrene iznose
A uredno sada traze šestocifrene iznose

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Iz ovog što ti i super pričate jasno se vidi da ne postoji strategija. Eh sad, ako je Hare ne može napraviti, ne znam ni što će tu. U suštini se ljudi ne postavljaju na ta mjesta ako nemaju strategije. Obaviš razgovor, vidiš kako čovjek razmišlja itd. Moramo imati strategiju. KOliko kome možeš dati love, koje igrače tražiš, do koje cifre može Hare odlučivati itd. Po meni naša strategija mora biti da dajemo priliku najvećim talentima iz naše škole, ove malo slabije šaljemo na pozajmice, dovodimo mlade igrače iz drugih klubova koji obećavaju tipa Uzelac, Nuspahić (trebali bi i još mlađe i koji više obećavaju) i onda mjesta gdje nam fali popunjavamo u odnosu na lovu najkvalitetnijim igračima koje možemo dovesti. Mora tu biti neko i ime. To dovodi pubilku na stadion bez obzira na sve ovo što je @rodomsamjetasa sad naveo. Zlaja Muslimović bi recimo doveo još 5000 glat na tekmu protiv Olimpica. Jesmo li ga mogli dovesti? Ne znam, ali mogli smo pokušati i njega i Ibričića itd. Samo navodim primjer. Mora isto tako biti i neka prijateljska pred početak sezone, kao što smo imali Hajduk onda. Znam to košta ali će protiv Dinama biti 10.000 i pokriti sve troškove i još biti zarade. Odoh ja sad malo dalje ali i to je kako sam uspio skontati Haretov posao.pile87 je napisao/la:+ dodas da smo ostali bez glavnog veznjaka ekipe samim tim imamo i losi igracki kadar nego sto smo imali u prosloj polusezoni.Ja sam vec rekao najbolje bi bilo kada bi neko dosao dzaba da igra ili mozda da plati a pod uslovom da je dobar igrac.Davno su ljudi rekli ne znati ili nemati isto ti dodje.super je napisao/la:+ na ova dva svjeze ponudjena igraca im smeta sto bi tek mogli od 5 kola igrati,brate dovedi ih pa taman kad se zakuha mogu ti valjati i imat ces igrace za ljeto spremne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.