Minjore je napisao/la:Bože sreće, neraspoloženih protivnika i sumnjivih penala.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Minjore je napisao/la:Bože sreće, neraspoloženih protivnika i sumnjivih penala.
Boze zdravlja, za pamet je kasnoMinjore je napisao/la:Bože sreće, neraspoloženih protivnika i sumnjivih penala.
Amar je govorio o ovome, klub ima pravo da tuži agenciju i dobio bi slučaj, ali je problem u tome što bi svaku narednu utakmicu nakon tužbe agencija više naplaćivala, daleko više od prosječne kazne koja dođe na adresu kluba od strane Saveza.DukeOfWellington je napisao/la:
->Klub nema pravo da traži nadoknadu štete zbog loše odrađenog posla od onih koje je unajmio i koje plaća da održavaju red.
Svi ispred nas ce dobiti licencu.SarajlijaTM je napisao/la:Evropa nije upitna,pa lad bi bili 6-7
Sjetite se predprosle god kad je zrinjski,cini mi se bio 9 i otisao u evropu.
Vjerovatno na tu kartu i igramo,nazalost
Nije posteno da se kola slome na bilo ko me ko je ostao, Kola su se trebala slomIti na Amaru(ne ulazeci u to koliko je para u pitanju), nego u kakvim rukama je ostavio klub, a Boga mi i financijama. Ova garnitura ljudi je po njegovom izboru, a prije njih se on pitao najvise onda on treba da odgovara. A ne Oda, Alihodzic i bilo ko treci.pile87 je napisao/la:Ne radi se o tome to su besplatni igraci i oni variraju negdje su bolji negdje gori ali fali neko sa mudima da donosi odluke.Hare je bio igrac sa mudima kao sportski direktor je kao curica.Bolan on bi trebao da ima neku inicijativu a on se ziv ne cuje.Na krajuu slucaju neuspjeha slomice se kola na Odi.
Vidi teze je bilo Siljku dosao je na poziciju gdje nije nista funkcionisalo pa je doveo dosta stvari u red. Istina je tesko je naslijediti Amara ali je i istina da sam ja vise ocekivao od Harisa.zaboljisportuBiH je napisao/la:ma @odaveliki svjesno po Amaru udara. Kakav god problem je bio on ga veže za Amara. I koliko god mu neko objašanjavao da to nema veze sa Amarom on to ponovi nakon određenog perioda. Imao je Amar grešaka i to smo svi ovdje spominjali ali i U Realu na toj poziciji imaju grešaka. To je takvo mjesto. MEđutim @oda sv pripisuje Amaru. Sad je već postalo jasno da veoma svjesno to radi.
POnovit ću da Haretu treba dati šansu. Što kaže FKZ1921 teško je Amara naslijediti, a on je odmah na startu skernuo pažnju na sebe zbog situacije okoTOmića i njegove zamjene koja je dosta više bure napravila nego to što je potpsao tri igrača koja je Oda tražio (koliko mogu vijdeti iz Odovićevih komentara) i što je produžio Kvesu. Kažem opet ja mislim da smo mogli boljeg od Hareta naći ali treba mu dati šansu. I mislim da treba sad doesti igrača, pa nije bitno i nek zaigr i za pet kola jer može doći do povreda i svega, a na toj poziciji u vezi nam fali igrač.
Šiljka već možemo donekle ocijeniti i to veoma pozitivno ali o njemu nisam ni govorio niti se mogu porediti te dvije stvari. Iskreno od Harisa ja nisam puno očekivao, možda ti jesi. Isto tako Šiljkova pozicija je mjerljiva, a ova Haretova baš i nije. Ti možda znaš što ja ne znma. Ja nisam insajder i zato mogu vijdeti konkretne stvari koje Šiljak uradio, a suditi Haretu još ne mogu jer je tek došao, a nisam bio u prilici da sjedim sa njim na pregovorima da ga mogu ocijeniti. Nećemo ga nikad ni moći u potpunosti ocijeniti jer ne znamo ni ko mu se nudio, za koje pare, kad itd. Te info znaju samo insajderi, ja ih ne znam. Tebi recimo vjerujem, ali nije mi još za osudu i ne znači da se neće popraviti. Nadam se da sam dobro objasnio šta hoću da kažem.pile87 je napisao/la:Vidi teze je bilo Siljku dosao je na poziciju gdje nije nista funkcionisalo pa je doveo dosta stvari u red. Istina je tesko je naslijediti Amara ali je i istina da sam ja vise ocekivao od Harisa.zaboljisportuBiH je napisao/la:ma @odaveliki svjesno po Amaru udara. Kakav god problem je bio on ga veže za Amara. I koliko god mu neko objašanjavao da to nema veze sa Amarom on to ponovi nakon određenog perioda. Imao je Amar grešaka i to smo svi ovdje spominjali ali i U Realu na toj poziciji imaju grešaka. To je takvo mjesto. MEđutim @oda sv pripisuje Amaru. Sad je već postalo jasno da veoma svjesno to radi.
POnovit ću da Haretu treba dati šansu. Što kaže FKZ1921 teško je Amara naslijediti, a on je odmah na startu skernuo pažnju na sebe zbog situacije okoTOmića i njegove zamjene koja je dosta više bure napravila nego to što je potpsao tri igrača koja je Oda tražio (koliko mogu vijdeti iz Odovićevih komentara) i što je produžio Kvesu. Kažem opet ja mislim da smo mogli boljeg od Hareta naći ali treba mu dati šansu. I mislim da treba sad doesti igrača, pa nije bitno i nek zaigr i za pet kola jer može doći do povreda i svega, a na toj poziciji u vezi nam fali igrač.
http://www.transfermarkt.de/vladimir-dj ... eler/57565" onclick="window.open(this.href);return false;zaboljisportuBiH je napisao/la:
Šiljka već možemo donekle ocijeniti i to veoma pozitivno ali o njemu nisam ni govorio niti se mogu porediti te dvije stvari. Iskreno od Harisa ja nisam puno očekivao, možda ti jesi. Isto tako Šiljkova pozicija je mjerljiva, a ova Haretova baš i nije. Ti možda znaš što ja ne znma. Ja nisam insajder i zato mogu vijdeti konkretne stvari koje Šiljak uradio, a suditi Haretu još ne mogu jer je tek došao, a nisam bio u prilici da sjedim sa njim na pregovorima da ga mogu ocijeniti. Nećemo ga nikad ni moći u potpunosti ocijeniti jer ne znamo ni ko mu se nudio, za koje pare, kad itd. Te info znaju samo insajderi, ja ih ne znam. Tebi recimo vjerujem, ali nije mi još za osudu i ne znači da se neće popraviti. Nadam se da sam dobro objasnio šta hoću da kažem.
Ima jos puno igraca koji su se nudili, evo pile je naveo sam neke primjere za napadača, ali bilo ih je jos na pregovorima koji su i skuplji i kvalitetniji. Problem je u samom pristupu na pregovorima, snalažljivost i sl stvari koji mogu i moraju biti puno bolje.pile87 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/vladimir-dj ... eler/57565" onclick="window.open(this.href);return false;zaboljisportuBiH je napisao/la:
Šiljka već možemo donekle ocijeniti i to veoma pozitivno ali o njemu nisam ni govorio niti se mogu porediti te dvije stvari. Iskreno od Harisa ja nisam puno očekivao, možda ti jesi. Isto tako Šiljkova pozicija je mjerljiva, a ova Haretova baš i nije. Ti možda znaš što ja ne znma. Ja nisam insajder i zato mogu vijdeti konkretne stvari koje Šiljak uradio, a suditi Haretu još ne mogu jer je tek došao, a nisam bio u prilici da sjedim sa njim na pregovorima da ga mogu ocijeniti. Nećemo ga nikad ni moći u potpunosti ocijeniti jer ne znamo ni ko mu se nudio, za koje pare, kad itd. Te info znaju samo insajderi, ja ih ne znam. Tebi recimo vjerujem, ali nije mi još za osudu i ne znači da se neće popraviti. Nadam se da sam dobro objasnio šta hoću da kažem.
http://www.transfermarkt.de/miljan-mrda ... eler/13748" onclick="window.open(this.href);return false;
Su samo dio igraca koji se nudio kao opcija za napadaca a mi zavrsimo sa Kokotom iskreno meni Kokot nije igracki los meni licno smetaju neke druge stvari.Tipa i to da u slucaju povoljne ponude moze odmah otici do toga da je fizicki totalno nespreman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.