FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueSharks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueSharks » 04 apr 2010, 22:31

A levata :x Seyo ti si krivac što će tema cijelu noć biti shebana :!:
Strauss Junior

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 04 apr 2010, 22:34

Jel zna neko jeli bilo neke price il neki izvjestaj sa utakmice Zeljo-Travnik u Sport centru na hayatu veceras u pola 8 i ako jeste jeli moze neko postaviti neki klip tog izvjestaja ako ima ili neki drugi izvjestaj sa te utakmice, jer nisam bio tu i nisam mogao gledat a volio bih se posjetit na sanse i da posaljem jednom drugu da pogleda jer sam se s drugom ubjedjivo ( inace drug koji navija za sarajevo ) kako nismo na guzovace i jedva dobili, sto bi se mozda i dalo naslutiti ako neko nije gledao tekmu jer golovi su postignuti u zadnjoj fazi utakmice, vec da smo ih ubili u igri i da je pravo cudo sto nismo dobili sa najmanje 3-4 razlike...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 04 apr 2010, 22:35

Stole iz Bora je napisao/la:Jeli vrijeme da nas stigne onaj "zakon velikih brojeva" ali u negativnom smislu? Da, nakon 8 utakmica bez poraza u prvenstvu, sljedecu izgubimo ..
ma nije ja mislim

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 04 apr 2010, 22:40

aBd da sad dobijemo Rudara pa onda uzmemo Borca i da se učvrstimo na 1 mjesto

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 apr 2010, 22:41

BlueSharks je napisao/la:A levata :x Seyo ti si krivac što će tema cijelu noć biti shebana :!:
sacu pocet i prepisivat pa ce se tvoj sofisticirani nacin komunikacije osjecati jos ugrozeniji...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 04 apr 2010, 22:41

Edvin_manijak je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Jeli vrijeme da nas stigne onaj "zakon velikih brojeva" ali u negativnom smislu? Da, nakon 8 utakmica bez poraza u prvenstvu, sljedecu izgubimo ..
ma nije ja mislim
bolje da nas zakon brojeva stigne u slijedecem kolu nego protiv borca xD..ma nece valjda
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 04 apr 2010, 22:41

tm8782 je napisao/la:http://www.bundes liga.de/de/liga/scorer/index.php

Lijepo je vidjeti Zeljino djete na vrhu tabele jedne od vodecih liga evrope.
Nije ti to bas tacno, Dzeko ima 10 asissta i ukupno 28 poena ;)
Tracy McGrady!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 apr 2010, 22:49

Supermen jači! :mrgreen:
Blue Sharks, koliko imaš godina? Znaš li koliko Seyo ima godina? Pjeniš već peti put bez ikakvog razloga na nekoga ko ti možda i otac može biti!
Pazite se, eto vala navijača, postavili smo slike Nijaza! Žalosno je i da ne kontaš zezanciju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Urban

Post Postao/la Urban » 04 apr 2010, 22:51

Željovac je napisao/la:Supermen jači! :mrgreen:
Blue Sharks, koliko imaš godina? Znaš li koliko Seyo ima godina? Pjeniš već peti put bez ikakvog razloga na nekoga ko ti možda i otac može biti!
Pazite se, eto vala navijača, postavili smo slike Nijaza! Žalosno je i da ne kontaš zezanciju.
ima da u jako kratkom vremenskom roku bude 2000 stranica hehe kad vide supermena (nb) :D :D :D :D cek dok ljudi pogledaju pregled hehehehe
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 apr 2010, 22:55

yebat hina

Evo DzekOVI golovi (a i od ostalih)...bolji bi bio od tice na sipci :mrgreen:
[youtube][/youtube]

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 04 apr 2010, 22:56

Željovac je napisao/la:Supermen jači! :mrgreen:
Koliko sam mogao kroz priču skontati Seyo je stariji čovjek i ja ga zbog toga poštujem slagao se ja s njim ili ne. A ja sam zapjenio zbog toga što 3-4 citiraju jednu te istu sliku bez ikakvog razloga, a ne zbog toga što dotični gospodin to postavio, čak šta više i ja sam se fino nasmijao. I da samo da te pitam na koga ja to "pjenim" peti put. :roll:
Strauss Junior

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 04 apr 2010, 23:03

Nama je rudar prekinuo niz nepobjedivosti jesenas, nakon 10 ili 11 utakmica bez poraza ( cak i vise ako ser racuna prethodno proljece i prijajateljske utakmice)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 apr 2010, 23:06

Daka je mogao u dvije utakmice 5 puta lazu uposlit (ovaj sam svaki put u petercu) i to nije uradio...

elle
Kontakt:

Post Postao/la elle » 04 apr 2010, 23:10

Hocetel' me castiti ako vam postavim desetominutni video sa vise od 20 golova Zelje ove sezone ?

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 apr 2010, 23:11

elle je napisao/la:Hocetel' me castiti ako vam postavim desetominutni video sa vise od 20 golova Zelje ove sezone ?
Imaš čokoladu :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 apr 2010, 23:11

Ma još si jednom haman prijetio kad je Seyo rek'o da je za bajram najveći primitivizam u gradu, a ranije kako eto prepisuje od bistrika i možda si čak i koristio izraz imebcilni postovi. Uglavnom, nisi pokazao ni trun poštovanja i evo sad si njega, pa i mene, nazvao levatima. Ti onda baš ne znaš šta znači poštovanje. Može se i mnogo kulturnije ne složiti s nekim.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

elle
Kontakt:

Post Postao/la elle » 04 apr 2010, 23:13

tanzla je napisao/la:
elle je napisao/la:Hocetel' me castiti ako vam postavim desetominutni video sa vise od 20 golova Zelje ove sezone ?
Imaš čokoladu :D
Ok, bice video za desetak minuta :) a cokoladu cekam na Grbavici protiv Borca :)

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 04 apr 2010, 23:16

Seyo_TM je napisao/la:Daka je mogao u dvije utakmice 5 puta lazu uposlit (ovaj sam svaki put u petercu) i to nije uradio...
To je tačno, to sam i ja primjetio. Jest da si stariji čovjek, ali brate sve primjetiš. Nadam se da je i Amar. Nije mi nikad nešto onaj Rovčanin leg'o, pakaš je frajer i to žešči.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 apr 2010, 23:24

čamac je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Daka je mogao u dvije utakmice 5 puta lazu uposlit (ovaj sam svaki put u petercu) i to nije uradio...
To je tačno, to sam i ja primjetio. Jest da si stariji čovjek, ali brate sve primjetiš. Nadam se da je i Amar. Nije mi nikad nešto onaj Rovčanin leg'o, pakaš je frajer i to žešči.
ocigledno gladan golova i silno ga zeli postic...a ta njegova glad nas je kostala sigurnih 4-1 u kupu i sad protiv travnika mogo je 2-3 puta asistirati gdje bi kod amara dobio kredita, ovako siguran sam da je amar sve to vidio i da ce "ronaldinja" smiriti :) ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 apr 2010, 23:25

čamac je napisao/la:
Ja ga nevolim jer je bezobrazan (inace takve igrace)...al svaki trener voli da ima jednog takvog u ekipi...kada je bio u bubamari na njemu je najvise crvenih napravljeno i to svestoperi :D
Jedna situacija: pogura se sa stoperom i obojica dobiju zuti, kasnije mu dok prolazi stane na nogu, ovaj ga stocira i lagano sudija stopera uputi u svlacionicu :mrgreen:
Shvatam ja da je gladan igre i golova, al brate toliko puta ne dodat (sigurni golovi) je bezobrazluk...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, NerminFatic i 29 gostiju.