Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma nije ja mislimStole iz Bora je napisao/la:Jeli vrijeme da nas stigne onaj "zakon velikih brojeva" ali u negativnom smislu? Da, nakon 8 utakmica bez poraza u prvenstvu, sljedecu izgubimo ..
sacu pocet i prepisivat pa ce se tvoj sofisticirani nacin komunikacije osjecati jos ugrozeniji...BlueSharks je napisao/la:A levataSeyo ti si krivac što će tema cijelu noć biti shebana
bolje da nas zakon brojeva stigne u slijedecem kolu nego protiv borca xD..ma nece valjdaEdvin_manijak je napisao/la:ma nije ja mislimStole iz Bora je napisao/la:Jeli vrijeme da nas stigne onaj "zakon velikih brojeva" ali u negativnom smislu? Da, nakon 8 utakmica bez poraza u prvenstvu, sljedecu izgubimo ..
Nije ti to bas tacno, Dzeko ima 10 asissta i ukupno 28 poenatm8782 je napisao/la:http://www.bundes liga.de/de/liga/scorer/index.php
Lijepo je vidjeti Zeljino djete na vrhu tabele jedne od vodecih liga evrope.
ima da u jako kratkom vremenskom roku bude 2000 stranica hehe kad vide supermena (nb)Željovac je napisao/la:Supermen jači!![]()
Blue Sharks, koliko imaš godina? Znaš li koliko Seyo ima godina? Pjeniš već peti put bez ikakvog razloga na nekoga ko ti možda i otac može biti!
Pazite se, eto vala navijača, postavili smo slike Nijaza! Žalosno je i da ne kontaš zezanciju.
Koliko sam mogao kroz priču skontati Seyo je stariji čovjek i ja ga zbog toga poštujem slagao se ja s njim ili ne. A ja sam zapjenio zbog toga što 3-4 citiraju jednu te istu sliku bez ikakvog razloga, a ne zbog toga što dotični gospodin to postavio, čak šta više i ja sam se fino nasmijao. I da samo da te pitam na koga ja to "pjenim" peti put.Željovac je napisao/la:Supermen jači!![]()
Blue Sharks, koliko imaš godina? Znaš li koliko Seyo ima godina? Pjeniš već peti put bez ikakvog razloga na nekoga ko ti možda i otac može biti!
Pazite se, eto vala navijača, postavili smo slike Nijaza! Žalosno je i da ne kontaš zezanciju.
Nama je rudar prekinuo niz nepobjedivosti jesenas, nakon 10 ili 11 utakmica bez poraza ( cak i vise ako ser racuna prethodno proljece i prijajateljske utakmice)Stole iz Bora je napisao/la:Jeli vrijeme da nas stigne onaj "zakon velikih brojeva" ali u negativnom smislu? Da, nakon 8 utakmica bez poraza u prvenstvu, sljedecu izgubimo ..
Imaš čokoladuelle je napisao/la:Hocetel' me castiti ako vam postavim desetominutni video sa vise od 20 golova Zelje ove sezone ?
Ok, bice video za desetak minutatanzla je napisao/la:Imaš čokoladuelle je napisao/la:Hocetel' me castiti ako vam postavim desetominutni video sa vise od 20 golova Zelje ove sezone ?
To je tačno, to sam i ja primjetio. Jest da si stariji čovjek, ali brate sve primjetiš. Nadam se da je i Amar. Nije mi nikad nešto onaj Rovčanin leg'o, pakaš je frajer i to žešči.Seyo_TM je napisao/la:Daka je mogao u dvije utakmice 5 puta lazu uposlit (ovaj sam svaki put u petercu) i to nije uradio...
ocigledno gladan golova i silno ga zeli postic...a ta njegova glad nas je kostala sigurnih 4-1 u kupu i sad protiv travnika mogo je 2-3 puta asistirati gdje bi kod amara dobio kredita, ovako siguran sam da je amar sve to vidio i da ce "ronaldinja" smiritičamac je napisao/la:To je tačno, to sam i ja primjetio. Jest da si stariji čovjek, ali brate sve primjetiš. Nadam se da je i Amar. Nije mi nikad nešto onaj Rovčanin leg'o, pakaš je frajer i to žešči.Seyo_TM je napisao/la:Daka je mogao u dvije utakmice 5 puta lazu uposlit (ovaj sam svaki put u petercu) i to nije uradio...
Ja ga nevolim jer je bezobrazan (inace takve igrace)...al svaki trener voli da ima jednog takvog u ekipi...kada je bio u bubamari na njemu je najvise crvenih napravljeno i to svestoperičamac je napisao/la:To je tačno, to sam i ja primjetio. Jest da si stariji čovjek, ali brate sve primjetiš. Nadam se da je i Amar. Nije mi nikad nešto onaj Rovčanin leg'o, pakaš je frajer i to žešči.Seyo_TM je napisao/la:Daka je mogao u dvije utakmice 5 puta lazu uposlit (ovaj sam svaki put u petercu) i to nije uradio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.