FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 16 feb 2015, 22:42

Koje kupio dzukelu koje kupio mrezu koje njemu dao platu uniformu mi ljudi koji igraju I navijaju za taj klub nisu to ONI kupili Iz vlastiti sredstava znaci mi njima sve kupili I unaprijed platili I opet ih moramo placat po satu Evo Im **** nek ga popuse I oni I ONI sto zakon pisu.. Pa ovo nema nigdje na svijetu.....sve su to policajci sa kursova :guz:

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 16 feb 2015, 22:49

Pitar6785 je napisao/la:Koje kupio dzukelu koje kupio mrezu koje njemu dao platu uniformu mi ljudi koji igraju I navijaju za taj klub nisu to ONI kupili Iz vlastiti sredstava znaci mi njima sve kupili I unaprijed platili I opet ih moramo placat po satu Evo Im **** nek ga popuse I oni I ONI sto zakon pisu.. Pa ovo nema nigdje na svijetu.....sve su to policajci sa kursova :guz:

Nije to bas tacno,ali o tom po tom.Klub ce pokusati da ucini po pitanju ovog nesto,ukoliko se ne bude moglo ista uciniti,u sta iskreno sumnjam da moze.Kanton nije u stanju da otpise skoro milion maraka potrazivanja

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 feb 2015, 22:51

ljudi mene vec pocela da hvata euforija pred Gradačac ,vec ugovaram raju za put :D moramo dole dobiti :clap: :clap: :clap: :salut: :salut:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 feb 2015, 22:52

Ako se tuzba temelji na potpisanim i ovjerenim ugovorima za svaku tekmu onda je vrlo ozbiljna.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 feb 2015, 22:56

obiteljskicovjek je napisao/la:Ako se tuzba temelji na potpisanim i ovjerenim ugovorima za svaku tekmu onda je vrlo ozbiljna.
ma ovo se mora platiti ,jedina je šansa da bude u ratama ili da nesto kanton preuzme da se manje plati . samo ovo ne ide vise ovako mora se ovo promjeniti

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 feb 2015, 23:03

Nisam siguran moze li se donijeti novi zakon sa retroaktivnom primjenom sa kojim bi se cijene usluga uskladile sa ostalim kantonima.Jos nesto cisto sumljam da organizator pravi procjenu o broju policajaca za svaku utakmicu.

baboo
Kontakt:

Post Postao/la baboo » 16 feb 2015, 23:06

obiteljskicovjek je napisao/la:Ako se tuzba temelji na potpisanim i ovjerenim ugovorima za svaku tekmu onda je vrlo ozbiljna.
ma njima samo treba uzvratiti kontra tuzbom zbog svih nereda nas navijaca :D za sve unesene baklje sve kazne da oni plate e traze ljudi 300 milja a nista nisu radili ajmo reci pravili nered :cool:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 feb 2015, 23:16

Lopovi i neradnici huliganska **** što se kriju iza uniforme -značke da Bog da lijekova kupovali za te pare koje traže za svoj nerad i iživljavanje na djeci i na starijim iz lićnog iskustva (dobio batune+ kazna 750KM,udarili mi dijete kazna sa kamatama bez suđenja 1050KM), lijekove za leukemiju kupovali ****, majku vam ušljivu!Babo dobro došao izvini što uz ovaj komentar ide dobrodošlica!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 16 feb 2015, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 16 feb 2015, 23:20

@sekac na pogresan racun uvrede iznosis.
Policija kakva god da je nije donjela ovaj zakon.Valjda to kontate.
I nako ono nije lijepo da kunes nekog.
Budi pametan drug

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 16 feb 2015, 23:21

Koliko će bit naših navijača u Gradačcu???
i da kažem samo da se ne sikirate naši momci hladno uzimaju ostatak prvenstva! :zviz: :salut:
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 feb 2015, 23:22

Ovaj forumas je napisao na najbolji moguci nacin na Zeljinoj temi:
DukeOfWellington je napisao/la:Dakle ovako.

->Za organizaciju utakmice klub je dužan platiti i MUP-u i zaštitarskoj agenciji.

->Ukoliko MUP i angažovana agencija ne odrade posao na pravi način, što je manje-više slučaj prilikom svake utakmice, onda će klub platiti kaznu zbog loše organizovane utakmice.

->Klub nema pravo da traži nadoknadu štete zbog loše odrađenog posla od onih koje je unajmio i koje plaća da održavaju red.

-> Loše usluge MUP-a na jednoj utakmici, zbog kojih klub konstantno plaća kazne, vrijede više nego maksimalno mogući prihodi sa te utakmice, uz konstataciju da te loše usluge nisu jedina stavka na listi rashoda jedne utakmice.

Ovo je pokazatelj da ovako više ne može. Sportski kolektivi u KS moraju se udružiti i izaći sa konkretnim zahtjevima kako da se riješi ova problematika.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2015, 23:27

Mirso1197 je napisao/la:Koliko će bit naših navijača u Gradačcu???
i da kažem samo da se ne sikirate naši momci hladno uzimaju ostatak prvenstva! :zviz: :salut:
Oko milju,gore-dole :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 feb 2015, 23:28

Orton je napisao/la:@sekac na pogresan racun uvrede iznosis.
Policija kakva god da je nije donjela ovaj zakon.Valjda to kontate.
I nako ono nije lijepo da kunes nekog.
Budi pametan drug

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jesi li ti vidio kako su me prebili ili moje dijete kako je udario a ja sam to dijete za ruku držao imao je samo 10 godina i kad sam mu **** mater dobijem kaznu je li to lijepo e da bog da svi od raka bolovali i volio bi da ovo čitaju i opet neka me kazne jadovi su to nigdje ih nije bilo u ratu a djecu udaraju i invalide i starije je li to zarada koju traže šta da im poželi čovjek. Iživljavanje na ljudima od kojih dobijaju plaću ili na njihovoj djeci kakav je huligan od 10 godina to mi reci i jaču im se za sve izvinuti javno.Ne možemo ih tužiti jer oni su sa sudstvom u talu i uvijek su u pravu to Dino zna i zato je ono rekao .Ja sam ih u novine stavio, tužio i ja kriv ispao a bio sam modar od palica njihovih i šaka i nogu imao sam i ljekarsko i sve ali uzalud ne može se protiv govana ali ih mogu kleti je li sad u redu !? :plac:
Sarajevo ljubavi moja!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 16 feb 2015, 23:32

Prijatelju svega sam ja toga svjestan sto ti pises.
Ali budi veci covjek nego sto ce pojedini policajci ikada biti

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2015, 23:35

Trebao si znati da **** ne mozes dobiti nikako...nema te tuzbe koju ti na kraju mozes pobijediti,to je tako a oni su na poziciji i mogu zlostavljati ''zakon'' samo kazem sreca pa mojoj osobi nikad nije ni dlaka sa glave falila..mozda te ne mogu pravdom pobijediti ali cu ti nanijeti toliku stetu fizicki i mentalno da ces me moliti za milost...samo kazem sreca
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 feb 2015, 23:36

Ovo za tuzbu se mora nekako rijesiti.Iz ove price ne treba iskljuciti nas dragi savez koji je org.svih utakmica i koji mora omoguciti iste uslove org.istih svim klubovima.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 feb 2015, 23:39

Orton je napisao/la:Prijatelju svega sam ja toga svjestan sto ti pises.
Ali budi veci covjek nego sto ce pojedini policajci ikada biti
A zar su oni ljudi ;) (šala) ali fakat imam loše iskustvo sa njima dva puta žao mi je što smaram temu ali jednostavno je tako. Hvala tebi na savjetima brate ne ljutim se ja na tebe nego na ovo na šta nam država dođe i ko sve radi u vladama i sudstvu i policiji jadno je ovo da jadnije ne može biti. :(
Sarajevo ljubavi moja!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 feb 2015, 02:15

Netreba njima nista platit, vec smo Im platili PDv taksama a I onako nista nerade.znaci mi moramo sve pare koje zaradimo od ulaznica I 80% sponzorstva dat polici sto neradi nista osim sto stoji ...nek daju lovu sto uzimaju od naroda zenicko dobojskom kantonu ONI ce dolazit Danas obezbjeduju...ovoje bjeli hljeb

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 17 feb 2015, 08:43

Pitar6785 je napisao/la:Netreba njima nista platit, vec smo Im platili PDv taksama a I onako nista nerade.znaci mi moramo sve pare koje zaradimo od ulaznica I 80% sponzorstva dat polici sto neradi nista osim sto stoji ...nek daju lovu sto uzimaju od naroda zenicko dobojskom kantonu ONI ce dolazit Danas obezbjeduju...ovoje bjeli hljeb

Nije to haveru faktura pa da se ne plati, to je tužba i ti moraš dati odgovor i ići u proces. Može jedino da se vlast umiješa i da dođe do povlačenja tužbe, a to se platiti mora, možda jedino kroz nagodbu da se rastegne :nene: :problem:
Mosa RajvoSa

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 17 feb 2015, 08:54

U ovom svemu ima jedan bitan elemnt, da li su nashi znali od ranije za ovaj cjenovnik ili je on naknadno napravljen pa naknadno ispostavljena faktura. Ako smo znali i ako je ugovor s MUPom potpisivan sa uresnim cijenama onda mi tu nemamo sta se zaliti. Nazalost.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 10 gostiju.