Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Schneiderlin
- Kontakt:
Re: Arsenal
ostaje drvena ćuna voajeru ove sezone,unitedu smo stare mušterije 

Ovaj se naguzio nije ni počelo.Schneiderlin je napisao/la:ostaje drvena ćuna voajeru ove sezone,unitedu smo stare mušterije

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jovetic nije su stanju dvadeset dana odigrati bez da se povrijedi a da ne pricamo da prebaci tu brojku kada su golovi u pitanju
Remy ? Reci da se šališ ? Covjek se prakticki nudio Arsenalu a Wenger ga iskulirao,valjda i to nešto govori..
Ne kažem da je Giroud sad neka klasa za sebe tipa Henry,takvog više nikad necemo imati ali može biti koristan itekako,pogotovo kada zabija ono što mu se posluži..
Da se titule mogu osvajati sa "sidrašima" pokazao je Giroud,pokazao je Dzeko,Berbatov i siguran sam još neki..

Remy ? Reci da se šališ ? Covjek se prakticki nudio Arsenalu a Wenger ga iskulirao,valjda i to nešto govori..
Ne kažem da je Giroud sad neka klasa za sebe tipa Henry,takvog više nikad necemo imati ali može biti koristan itekako,pogotovo kada zabija ono što mu se posluži..
Da se titule mogu osvajati sa "sidrašima" pokazao je Giroud,pokazao je Dzeko,Berbatov i siguran sam još neki..
Hahahaha tacno sam znao a nisam htio da malerisem. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Rekoh ja na temi EPL da ce Gerrard za rodjendan igrati finale. A manje je bitno hoce li to biti protiv Uniteda ili Arsenala ili mozda nekog treceg (u sta sumnjam).
Tačno da ti nisi reko da će Džerard igrat finale on ne bi igrao 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
đavoli izvedite pjetliće mi ćemo ga popušit
gdje se igra?
gdje se igra?
Naravno. Ne smije se to desiti ako ja ne kazem.topnik1 je napisao/la:Tačno da ti nisi reko da će Džerard igrat finale on ne bi igrao
- Schneiderlin
- Kontakt:
kme,kme,sine citiraj me ako prođe united dalje prestona,nakon tekme s njimatopnik1 je napisao/la:Ovaj se naguzio nije ni počelo.Schneiderlin je napisao/la:ostaje drvena ćuna voajeru ove sezone,unitedu smo stare mušterije

United ispada veceras a i ako prodje sanse ce biti 50-50 zbog domaceg terena
Pa zar ti ne kmečiš ovdje ? Joj prosipanjaSchneiderlin je napisao/la:kme,kme,sine citiraj me ako prođe united dalje prestona,nakon tekme s njimatopnik1 je napisao/la:Ovaj se naguzio nije ni počelo.Schneiderlin je napisao/la:ostaje drvena ćuna voajeru ove sezone,unitedu smo stare mušterije

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nema mjesta za pesimizam,pa nema još ni deset godina kako smo zadnji put pobjedili na Old Trafoldu 

- Schneiderlin
- Kontakt:
čovjek bi pomislio da guzimo uniteda zadnjih 10 godina redovitotopnik1 je napisao/la:Schneiderlin je napisao/la:Pa zar ti ne kmečiš ovdje ? Joj prosipanjatopnik1 je napisao/la:

Guzimo i mi Tottenhama rednovno pa nas opet ljudi poderaše prošlu utakmicu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Schneiderlin
- Kontakt:
dobijamo ih samo doma,od zadnjih 10 kod njih dobili svega 2 tekme.a 5 ih spušilianell je napisao/la:Guzimo i mi Tottenhama rednovno pa nas opet ljudi poderaše prošlu utakmicu

Tako si i govorio i protiv City-a momčino, pa te poslije nigdje nije bilo.
Ne kažem da ćemo pobijedit, al i kad smo protiv Sitija jedini sam napisao par pozitivnih komentara.
Ne kažem da ćemo pobijedit, al i kad smo protiv Sitija jedini sam napisao par pozitivnih komentara.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Schneiderlin
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la:Tako si i govorio i protiv City-a momčino, pa te poslije nigdje nije bilo.
piši i dalje,trofeji se množe već 10 godina puževim korakom od pozitivnosti

- QUARTERBACK
- Kontakt:
moze se proci a i ne mora 

Sve je relativnoQUARTERBACK je napisao/la:moze se proci a i ne mora

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!