Rajaz je napisao/la:![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
da ,otkako se prati statistika asistencija messi je najbolji asistent svih vremena u la ligiConsigliere je napisao/la:Najbolji asistent lige svih vremena?
Upravo tako. Prelazni rok će biti yebenica samo takva. Ko preživi pričat ćeMisterGuardiola je napisao/la:Izađe na 200 milki ,ima nekih još bonusa za poslije
DaniloRajaz je napisao/la:U pravu si, ali eto vidjecemo sta ce biti i kako ce se sve odigrati. Danilo ce doci, za ove ostale je nejasno. U januaru će imati 180 miliona tako da ni oni najveci transferi ne zvuce nemoguce. Bartomeu zna znanje
Ovaj stoper o kome ti pricas ti je Marquinhos. Nevjerovatno je brz, agilan i eksplozivan za stopera. Ne znam pokretljivijeg defanzivca od njega danas. Odlican u skoku i pozicioniranju, po meni savršen stoper za sistem Barce.MisterGuardiola je napisao/la:Ko je Semir ?
Ne znam baš za Laportea.Mislim da je dokazano da dva visoka/spora defanzivca ne mogu igrati u Barcinom sistemu (mada sada i taj sistem se polako gubi) a tu su već Pike,Bartra.Ubijeđen sam da nam treba neko kao Puyol što je bio i što sada Mascherano radi ,samo što Masche neće još dugo.Takav jedan CB nam treba trenutno,pokretniji i eksplozivniji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.