Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisam znao da se ti i DukeOfWellington poznajete.MortemHz je napisao/la:3. Velika Britanija
Evo da i ja podjelim nesto na brzaka, ne znam gdje bi drugoMortemHz je napisao/la:Nije bilo na ovom forumu ali zelio bih ipak da podijelim ovo sa vama...igrali mi neku igru i sad ispalo na mene da pitam druga i ja ga bezveze pitam haj brate nabroj mi kontinente...ostali mi govore a jesi mog'o sta lakse a ja kazem ma haj nema veze...kad drug poce nabrajati : 1. Europa 2. Afrika (nakon 20 sekundi) 3. Velika Britanija
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Virtu4l je napisao/la:Nisam znao da se ti i DukeOfWellington poznajete.MortemHz je napisao/la:3. Velika Britanija
@Duke nije pitar.Virtu4l je napisao/la:Nisam znao da se ti i DukeOfWellington poznajete.MortemHz je napisao/la:3. Velika Britanija
Rooney88 je napisao/la: @Duke nije pitar.
rishaaa je napisao/la:Puno bratetopnik1 je napisao/la:Marsal je napisao/la:Jarane mogu samo da kleknem na koljena i da ti ga oflautam, kakav brat![]()
![]()
Ma nije to toliko strasno
Bolje da si školovo kakvo dijete i to po novom ovom 9-to godišnjem
Veći je sevap
![]()
Mouse je napisao/la:ulog : 20 KMMouse je napisao/la:Bayern - HSV 1
zicer dana
dobitak : 21.6 KM
tačnost : 1/1
Ponovo prekucaliMarsal je napisao/la:bega_afc je napisao/la:BluesForever je napisao/la: Pa zato je izabrao Arsenal,jer tu je one man igrač,jedini koji se ističe od ostalih panjeva koje ima Arsenal,zato se nekima i čini da je bolji od Hazarda, isto sada da Hazard ode u Liverpool npr, gdje bi zabijao, asistirao ,najbolji je primjer Suarez iz Liverpoola prošle sezone, 90% golova je on dao, asistencija i šta sve ne, ili što je bio Bale u Tottenhamu, i baš takaav je slučaj i sa Alexisom kao i sa ovim pomenutim igračima,jednostavno oni su bili one man igrač, i večinom su i davali oni golove,asistirali...![]()
![]()
Cuj one man igrac
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BluesForever dajem ti dozvolu da mi oplodiš buduću ženu. Toliki si kralj da želim tvoje dijete![]()
![]()
![]()
one man igrač![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
plavipatriota je napisao/la:svi papetoljubci su zasluzili nagradu "kontejner godine", da se svi potrpaju u njega!
calcio je jedan od najiritantnijih koji pišu po forumu, taj što napiše to ni on ne vjeruje u to!
virtual uvijek namjerno kontrira, ili se pravi pametan jer misli da sve zna o sportu jer zna statistike, pa mu je ispod časti da dijeli mišljenje sa većinom...
ovi ostali su klasični drkači na papeta, ali ova dvojica i haris Hiv Pozitivni su šljam foruma!
milanist je napisao/la:Halvaluk u covjeka, treba mu doci na slatku
Cartman je napisao/la:One man igrac.![]()
Zlatna kanta je dobila opasnu pljusku danas:
plavipatriota je napisao/la:svi papetoljubci su zasluzili nagradu "kontejner godine", da se svi potrpaju u njega!
calcio je jedan od najiritantnijih koji pišu po forumu, taj što napiše to ni on ne vjeruje u to!
virtual uvijek namjerno kontrira, ili se pravi pametan jer misli da sve zna o sportu jer zna statistike, pa mu je ispod časti da dijeli mišljenje sa većinom...
ovi ostali su klasični drkači na papeta, ali ova dvojica i haris Hiv Pozitivni su šljam foruma!
Nisam dugo nista bolje vidio.Guarin14 je napisao/la:Mouse je napisao/la:ulog : 20 KMMouse je napisao/la:Bayern - HSV 1
zicer dana
![]()
Svi se smiju liku, a jedino on vikend zavrsio u plusu kakvom takvom hahhaGuarin14 je napisao/la:Mouse je napisao/la:ulog : 20 KMMouse je napisao/la:Bayern - HSV 1
zicer dana
![]()
Za hrabrije PM1 , ulog 20 a dobitak 24Guarin14 je napisao/la:Mouse je napisao/la:ulog : 20 KMMouse je napisao/la:Bayern - HSV 1
zicer dana
![]()
ovaj ako ovo skine nek predije seb nick u AllahNepročitan postPostao/la Marjan dana 17 feb 2015, 20:44
PSG-Chelsea-Chelsea ne daje gol @2,90
Costa daje gol @2,50
@7,25 na 5 dobitak 36,25
Shakhtar D.-Bayern M.-Shakhtar ne daje gol @1,90
Adriano L. (Sha-Bay) daje gol @4,00
Lewandowski R. daje gol @1,90
@14,44 na 22,88Km
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7, VensanKasel i 45 gostiju.