Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Sabinho
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Sabinho » 15 feb 2015, 22:51

HimzoLee je napisao/la:Nije poena u tome sto oni stave 1.25 na favorita, nego smanje i X2...Pa se ne isplati ni ganjati duhove i traziti iznenadjenja kad smanje kvote...Ma kladionice dominiraju, usavrsili su se u postavljanju tih koeficijenata da je to vise nemoguce....

Prije odabres 5-6 favorita koji po svoj pogici trebaju pobijediti i imas kvotu recimo oko 20 pa se pokrij koliko ti je jorgan sirok..Danas ako uzmes tih istih 5 parova nemas ni kvotu 10....ma kakvo 10, bude to blize kvoti 5.....Ubise ljude u pojam, i normalno onda klubovi imaju para da astronimski placaju igrace..sve neke zamisljene cifre...Recimo Balotelli da vrijedi 20 miliona, ili Dzeko 25 miliona..Cega ba, takvih igraca imas i u seoskim ligama....
Himzo ne dipr duse ti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HimzoLee
Kontakt:

Post Postao/la HimzoLee » 15 feb 2015, 22:55

Sabinho je napisao/la:
HimzoLee je napisao/la:Nije poena u tome sto oni stave 1.25 na favorita, nego smanje i X2...Pa se ne isplati ni ganjati duhove i traziti iznenadjenja kad smanje kvote...Ma kladionice dominiraju, usavrsili su se u postavljanju tih koeficijenata da je to vise nemoguce....

Prije odabres 5-6 favorita koji po svoj pogici trebaju pobijediti i imas kvotu recimo oko 20 pa se pokrij koliko ti je jorgan sirok..Danas ako uzmes tih istih 5 parova nemas ni kvotu 10....ma kakvo 10, bude to blize kvoti 5.....Ubise ljude u pojam, i normalno onda klubovi imaju para da astronimski placaju igrace..sve neke zamisljene cifre...Recimo Balotelli da vrijedi 20 miliona, ili Dzeko 25 miliona..Cega ba, takvih igraca imas i u seoskim ligama....
Himzo ne dipr duse ti.

de idi vidi imal me tamo

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 15 feb 2015, 23:00

Ma nije problem ni kiksati da se tako izrazim, nego odgledas tekmu Celts-Atletico i nista ti nije jasno. Sanse nisu napravili na tekmi ali znaci sanse nisu napravili i to je ekipa koja je prvak Spanije.
Evo i Juve je kiksao ali je bilo sansi, golova, desi se da se ovi napalili ali Juve je odgovorio.
Celta gazi ove a ovi sanse ne mogu napraviti, ma daj.
Ali nisu oni krivi, krivi smo mi sto igramo kod ovih nasih smecara koji imaju milion uslova. Nikada ja ne bih ni pogledao taj par nego uslov mi trebao.
Pobjeda Ginepri, kvota 3.75 i Vanni-Cuevas preko gemova 1.95. Odlican dubl ali sta mi vrijedi kada moram dodati i treci par. Treba prestati sa ovim ali ozbiljno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 15 feb 2015, 23:03

ljudi moji, ne igram talijane već godinama.. kad jedan juventus prije 10-12 godina završi u drugu ligu radi tih spletki i malverzacija promisliš: na što su tek spremni oni na dnu tabele??!?

danas sam zamalo od smijeha kavu prolio po tastaturi kad sam vidio kvotu na juvea od 1.25 u gostima. Vi kažete da su vas banke zayebale, ja kažem suprotno - zayebali ste sami sebe. ako u 2015. godini, vidite u ponudi samo 1x2, vi ste za staro željezo ljudi moji. gol cesene je bio kvota 2! Razmislite malo koji poklon vam je kladionica nudila dok ste se zamarali kako odigrati juvea i koji hendikep uzeti..

i ja se slažem da je prije bilo bolje, uz više sigurica, manje iznenađenja i namještaljki.. al nema smisla vječno plakat za tim vremenima.
U desetom selu živi Antuntun!

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 15 feb 2015, 23:07

Kvote su apsolutno nerealne, mnogi se sjećaju prije kvota na golove dok je Derby bio glavna faca, (-2,5+) na 1 kvote bila minimalno 1,90 a na 1x 1,30.

Danas imamo kvote na z1 koje idu i do 1,40.

Prije kad uzmeš favorite na pobjede, fina se kvota skupi i pobjeđivali bi, danas nemam riječi.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 15 feb 2015, 23:07

slika

poserem im se na 4:0 protiv Reala i na LŠ. Dabogda nikad više utakmice ne odigrali - smetljari. :facepalm:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 15 feb 2015, 23:17

Vecina vas ulaze po markicu i onda se nervirate kad padnete. Zasto?

Fudbal je inace najgore igrati. Puno bolje je igrati kosarku, tenis i hokej.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 feb 2015, 23:19

al ajd sve eto atletiko kiksao, nije gol dao i raja pala, al ni ja ne mogu proći ebene žute kartone gdje dva fale od 63minute i nijedan ne bude do kraja, a plus favorit gubi. i što je najgore to fulaš za pare, znači da sve žive kombinacije odigraš nešto bi bilo i ne bi prošlo

gledaj samo ovaj vikend, marsej kiksao, paris isto, evo sad lion

anderleht danas, odma za njim briž

roma bogaljski odigra protiv parme, juventus ne može dobiti cesenu :roll:

viljareal gola raju ne može dati

hanover povede 25min do kraja i uspije izgubiti

konkretno premier kladionica je prije bila normalnija, ebote danas ako igraš sedmični ti nemaš parova da ga sastaviš, one opcije daje tim go i slično dobiješ dan dva prije utakmice, a da ne govorim o ovim ligama mimo prvih 5, njih ponedjeljkom i utorkom i nema na ponudi za vikend. Onda kvote bezobrazno male i tako dalje

meni sekunde nije krivo kada normalno fulim neki par, ono recimo igram više žutih, nakon prvog pol 3-0 npr i ebiga, neće biti. a ne padam prije 3-4 godine za preko milju maraka na sevilja-real više od 6,5 žutih, 5 na poluvremenu, sevilja vodi 1-0 i završi tako, bude još jedan žuti u 88minuti :roll:
nema potpisa

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 feb 2015, 23:21

Greivis je napisao/la:Vecina vas ulaze po markicu i onda se nervirate kad padnete. Zasto?

Ja druze ne ulazem markicu. Sta god covjek pomisli eh ovo je bolje igrati odmah cim odigra padne i to. :oops:

Je li normalno da mi PSG primi dva gola od 90.minute, Anderlecht u 93.minuti a sad kad mi treba Juventus. oni promase penal u 87.minuti ili sinoc Groningen PM3 cekam od 55.minute i tri stative do kraja utakmice, od toga jedna bas unutrasnja i lopta ide po liniji i ne predje je? :oops:

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 15 feb 2015, 23:21

Sabinho je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Vecina vas ulaze po markicu i onda se nervirate kad padnete. Zasto?

Ja druze ne ulazem markicu. Sta god covjek pomisli eh ovo je bolje igrati odmah cim odigra padne i to. :oops:

Je li normalno da mi PSG primi dva gola od 90.minute, Anderlecht u 93.minuti a sad kad mi treba Juventus. oni promase penal u 87.minuti ili sinoc Groningen PM3 cekam od 55.minute i tri stative do kraja utakmice, od toga jedna bas unutrasnja i lopta ide po liniji i ne predje je? :oops:
u to je baš peh, ja se još od PSG-a oporavljam
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 15 feb 2015, 23:23

A to što neko igra na marku znači da nema pravo da se nervira jer želi da dobije?

Kakvo ti je to rezonovanje života ti? :?

Istina je da ih ima mnogo koji pretjeruju u psovkama i nerviranju (pogotovo ako je listić odigran na marku/dvije) ali šta ćeš, takav im kućni odgoj i ti ne možeš tu ništa.

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 15 feb 2015, 23:24

Danas Goerges 1.set 2:6 u drugom vodi 2:5 i ima 15:40 znači dvije meč lopte, pa u istom tom gemu još jednu i naravno ne iskoristi ih, i na kraju pade ona a i ja sa njom.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 15 feb 2015, 23:24

Ma katastrofa rezultati,al sve je to kladionica,teorije zavjere i namjestaljke,jedino u tu namjestaljku i vjerujem..Danas ja pisem kako me nebi iznenadilo da kiksa Brugge nakon Andrlehta,ali ni u ludilu nisam mogao predpostaviti da ce isto uraditi i Juve,mada,jos se jednom ovo desilo ove sezone,Roma kiks protiv nekih levata i Juve isto vece kiksa..Opasni su majku im!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 15 feb 2015, 23:28

Sabinho je napisao/la: Ja druze ne ulazem markicu. Sta god covjek pomisli eh ovo je bolje igrati odmah cim odigra padne i to. :oops:

Ma nije normalno. I mene sjebu pa se ne nerviram ovoliko i ne psujem. Ovo je igra na srecu jbg. Ako se prihvatis toga trebas znati i snositi posljedice.
orbit je napisao/la: A to što neko igra na marku znači da nema pravo da se nervira jer želi da dobije?

Kakvo ti je to rezonovanje života ti? :?

Istina je da ih ima mnogo koji pretjeruju u psovkama i nerviranju (pogotovo ako je listić odigran na marku/dvije) ali šta ćeš, takav im kućni odgoj i ti ne možeš tu ništa.
Je li vrijedno toliko nerviranja ako si izgubio markicu. Ako ulozis malo logicno je da ces igrati vise parova jer neces ici da dobijes na jednu cetiri recimo. Znaci jako velike sanse za pad. Na kladionici jedino mozes dobiti ako igras velike uloge na malo parova.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 15 feb 2015, 23:29

slika

Jad i tuga i kraj moje kladionicarske karijere. Nisam budala da se zbog mafije zivciram i trosim pare. Danas sam u pola utakmice napisao da nema sanse da Roma prodje, vidjelo se kako igraju i sta ce se desiti.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 feb 2015, 23:30

gonzales je napisao/la:Danas Goerges 1.set 2:6 u drugom vodi 2:5 i ima 15:40 znači dvije meč lopte, pa u istom tom gemu još jednu i naravno ne iskoristi ih, i na kraju pade ona a i ja sa njom.
tenis je meni ludost igrati pored ostalih sportova ako ih ima na ponudi. smanjio sam u zadnjih desetak mjeseci klađenje na parove tenisa i bar se manje nerviram. nekako mi ima smisla kladiti se od osmine finala na GS-ovima kada vidiš ko kako igra i slično, a ove buranija turnire, a pogotovo ove gdje dzumhur igra je meni ludost igrati na ozbiljnije pare
nema potpisa

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 feb 2015, 23:32

Greivis je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Ja druze ne ulazem markicu. Sta god covjek pomisli eh ovo je bolje igrati odmah cim odigra padne i to. :oops:

Ma nije normalno. I mene sjebu pa se ne nerviram ovoliko i ne psujem. Ovo je igra na srecu jbg. Ako se prihvatis toga trebas znati i snositi posljedice.
Pa eto ja ne psujem ali ne znam sta da kazem vise o kladionicu, jednom me opalilo 7000 i dalje sam dobijao po par stoja itd. i dobijem i sad medjutim zarazen sam i kad trebam zakucati i preci u veci plus syebe me nesto banalno. :(

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 feb 2015, 23:43

Klasicna frustriranost u nedjelju navecer. Jednostavno, dan je vecini bio los (citaj: favoriti podbacili)... Nekome ko ganja iznenadjenja je danas bio predobar dan. I ne razumijem tu logiku da je sad Atletico trebao razvaliti Celtu zbog toga sto su dobili Reala neki dan.... Drugi dan, drugi teren, druga ekipa, druga sreca cak.... Sve je moguce.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 15 feb 2015, 23:45

bit priče je da su kvote zaista premale, da skupiš "favorite" neće ti kvota preći 4...

Hosa85
Kontakt:

Post Postao/la Hosa85 » 15 feb 2015, 23:45

Sabinho je napisao/la:

Hahaha hahaha hahaha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.