FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
Njemački dnevnik Bild poredao je 50 najvrednijih bundesligaških nogometaša u ovom trenutku. Kao izvor je poslužila njihova vrijednost na tržištu po Transfermarkt.de...
Najskuplji je ispao Bayernov Francuz Franck Ribery. Nogometaš kojeg su Bavarci u ljetu 2007. od Olympiquea iz marseillea kupili za 25 milijuna eura, sada je procijenjen na 30 milijuna.
Među popisanih pedeset najskupljih uvjerljivo je najviše nogometaša Bayerna: čak 16. Desetorica Bavaraca nalaze se u Top 20.
Najskuplji bundesligaški nogometaši prema Transfermarktu:
1. Franck Ribery (Bayern) 30 milijuna eura
2. Luca Toni (Bayern) 28.5
3. Diego (Werder) 23
4. Philipp Lahm (Bayern) 21
5. Miroslav Klose (Bayern) 20
6. Mario Gomez (Stuttgart) 19
7. Lucio (Bayern) 18
8. Per Mertesacker (Werder) 15
9. Jefferson Farfan (Schalke) 14.5
10. Lukas Podolski (Bayern) 14
10. Martin Demichelis (Bayern) 14...
Najskuplji je ispao Bayernov Francuz Franck Ribery. Nogometaš kojeg su Bavarci u ljetu 2007. od Olympiquea iz marseillea kupili za 25 milijuna eura, sada je procijenjen na 30 milijuna.
Među popisanih pedeset najskupljih uvjerljivo je najviše nogometaša Bayerna: čak 16. Desetorica Bavaraca nalaze se u Top 20.
Najskuplji bundesligaški nogometaši prema Transfermarktu:
1. Franck Ribery (Bayern) 30 milijuna eura
2. Luca Toni (Bayern) 28.5
3. Diego (Werder) 23
4. Philipp Lahm (Bayern) 21
5. Miroslav Klose (Bayern) 20
6. Mario Gomez (Stuttgart) 19
7. Lucio (Bayern) 18
8. Per Mertesacker (Werder) 15
9. Jefferson Farfan (Schalke) 14.5
10. Lukas Podolski (Bayern) 14
10. Martin Demichelis (Bayern) 14...
Sent from my Philips Smart TV.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
sjeo na klupu i izigravao malo dijete,na kraju nastavio igrat....Rz88 je napisao/la:Frank Ribery naljutio se na trenera Juergena Klinsmanna nakon što ovaj na treningu u Abu Dhabiju prilikom igranja dviju Bayernovih momčadi nije dosudio očit prekršaj na Francuzu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ma fkt mi je zao Vede al jak je on oporavit ce se on i prije ocekivanog NAPRIJED VEDO MAJSTORE
.

--Pametnij popusta--
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ma najjaci smo ,bolje odbranu da igraju ovaj drugi dio sezone i sve ce biti super 

Branič Bayerna Willy Sagnol prekinuo je karijeru u 31. godini nakon što se nije uspio oporaviti od ozljede ahilove tetive, potvrdio je predsjednik bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge.
"Razgovarao sam s njim i priznao mi je kako pri svakom malo jačem pokretu osjeća bol", izjavio je Rummenigge.
Sagnol je Bayernov dres nosio od 2000. godine, te je u njemu osvojio Ligu prvaka, pet naslova njemačkoga prvaka, te četiri njemačka Kupa.
Nastupao je također za Monaco i St Etienne, dok je za francusku reprezentaciju igrao 58 puta.
"Razgovarao sam s njim i priznao mi je kako pri svakom malo jačem pokretu osjeća bol", izjavio je Rummenigge.
Sagnol je Bayernov dres nosio od 2000. godine, te je u njemu osvojio Ligu prvaka, pet naslova njemačkoga prvaka, te četiri njemačka Kupa.
Nastupao je također za Monaco i St Etienne, dok je za francusku reprezentaciju igrao 58 puta.
Quelle damage, bon chance, mon ami...majestic je napisao/la:Branič Bayerna Willy Sagnol prekinuo je karijeru u 31. godini nakon što se nije uspio oporaviti od ozljede ahilove tetive, potvrdio je predsjednik bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge.
Olić i C. Eduardno kažnjeni sa po 2 utakmice neigranja zbog šamaranja na (za Vedu nesretnoj) utakmici i neće igrati protiv Bayerna... Da li je ovo smišljeno s Olićeve strane?
Sent from my Philips Smart TV.
Ma sumnjam iskreno ,al nikad se ne zna ,ipak je on balkanac ,veceras su igrali protiv Mainza ,lagana pobjeda 0-5 ,2 gola odlicnog Donovana koji izgleda zeli da se dokaze i ostane u bayernu ,ja do sada sto sam vidio mislim da to zasluzuje,jedan gol Klosea ,Tonija i Bastiana ...nisam gledao utakmicu ,jel neko od vas ? kakvi su golovi ?
- bistrikboy
- Kontakt:
BAyern postavio ultimatum timoscuku do kraja mjeseca da da odgovor da li dolazi ili ne...
Donovan po rijecima Klinsmanna potisnuo Podolskog na cetvrtu poziciju kada su napadaci u pitanju...
Mats Hummels iz bayern odlazi u dortmund za 5 miliona eura...
Donovan ce kostati 10 miliona ako ga zele zadrzati...
Sinoc razvalili Mainz,ali o tome je bilo vec rijeci...
Beckenbauer najavio pojacanja na desnoj strani...
Donovan po rijecima Klinsmanna potisnuo Podolskog na cetvrtu poziciju kada su napadaci u pitanju...
Mats Hummels iz bayern odlazi u dortmund za 5 miliona eura...
Donovan ce kostati 10 miliona ako ga zele zadrzati...
Sinoc razvalili Mainz,ali o tome je bilo vec rijeci...
Beckenbauer najavio pojacanja na desnoj strani...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
evo golovi pa pogledaj:Papilon20 je napisao/la:Ma sumnjam iskreno ,al nikad se ne zna ,ipak je on balkanac ,veceras su igrali protiv Mainza ,lagana pobjeda 0-5 ,2 gola odlicnog Donovana koji izgleda zeli da se dokaze i ostane u bayernu ,ja do sada sto sam vidio mislim da to zasluzuje,jedan gol Klosea ,Tonija i Bastiana ...nisam gledao utakmicu ,jel neko od vas ? kakvi su golovi ?
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... video_news
- bistrikboy
- Kontakt:
Official IFFHS Rankings:
1. Barcelona (SPN) 757
2. Manchester United (ENG) 678
3. Juventus FC (ITA) 621
4. Milan AC (ITA) 611
5. Real Madrid (SPN) 605
6. Internazionale Milano (ITA) 567
7. Bayern Munich (GER) 563
8. Arsenal (ENG) 550
9. River Plate (ARG) 503
10. Chelsea (ENG) 442
11. Liverpool (ENG) 435
12. Porto (POR) 425
13. Boca Juniors (ARG) 420
14. AS Roma (ITA) 405
15. AFC Ajax Amsterdam (HOL) 400
16. Parma (ITA) 373
17. São Paulo (BRA) 367
Valencia (SPN) 367
19. Glasgow Rangers (SCO) 364
20. SS Lazio Roma (ITA) 342
Bayern sedmi najbolji klub u zadnjih 18 godina...
1. Barcelona (SPN) 757
2. Manchester United (ENG) 678
3. Juventus FC (ITA) 621
4. Milan AC (ITA) 611
5. Real Madrid (SPN) 605
6. Internazionale Milano (ITA) 567
7. Bayern Munich (GER) 563
8. Arsenal (ENG) 550
9. River Plate (ARG) 503
10. Chelsea (ENG) 442
11. Liverpool (ENG) 435
12. Porto (POR) 425
13. Boca Juniors (ARG) 420
14. AS Roma (ITA) 405
15. AFC Ajax Amsterdam (HOL) 400
16. Parma (ITA) 373
17. São Paulo (BRA) 367
Valencia (SPN) 367
19. Glasgow Rangers (SCO) 364
20. SS Lazio Roma (ITA) 342
Bayern sedmi najbolji klub u zadnjih 18 godina...

a jesteli vidjeli ve potpisan ugovor sa baumjohanom iz menhegladbaha na ljeto dolazi
Bayern je imao vise nego dobar pripremni period, gdje je se pokazalo da u ekipi sve stima, da je se Donovan uklopio bolje od ocekivanog, da vlada dobar stimung...da je osim "malih" razmirica izmedju Klinsija i Ribija sve pod kontrolom...da se polako prave planovi za pojacanja u novoj sezoni...da se zeljno iscekuje start sezone i prva utakmica u kupu sa Stuttgart-om 27.01. i nakon toga mec sa HSV .
Vom Jäger zum Gejagten
Jedva cekam da pocne, ove Svabe gore od nasih koliko pauziraju 

Jeste brate, nesto se previse oduzilo, mada je nekad ova pauza trajala i duze...ali et' nadurali smo, jos malo pa pocinje spektakl BL.

Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.