Odlična trka, ponvo sam uživao, al ono sinoć je ipak nešto što se ne može nadmašiti tek tako, jel tako Vojvodo
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Pošto skije?legenda reala je napisao/la:Ni da se zahvali na skijama, a bere medalje![]()
Odlična trka, ponvo sam uživao, al ono sinoć je ipak nešto što se ne može nadmašiti tek tako, jel tako Vojvodo
A za Laru Gut i mene? Takve velikane si zapostavio, ne valja ti tolegenda reala je napisao/la:ja to samo za Miki,Tinu,Feninnger,drugu Tinu i Lindsy radim![]()
To sam i ja odma reko, odavno nisam vidio superiorniji nastup kao ono sinoć![]()
Sutra će ti isto biti dobra vožnja, samo da ne bude neka jednostavna postavka, gdje će brzina biti najbitnija pa da Hirscher napravi veliku prednost
Evo ti biznismena, ja pare nudim on nećelegenda reala je napisao/la:ojjjjjj zaboravio sam Laru, izvinjavam joj se, i za nju idu skije, tebi ništa
Ma jednostavno mi djeluje ova staza, ima samo jednu zamku, Hirscher će dominantno uzeti zlato i uništiti neizvjesnost već nakon prvih pet takmičara
Uz konstataciju da je Mojca Rataj naravno Slovenka koja je u Sloveniji naučila sve o skijanju, de facto je samo nastupala za nas. To je bilo na SP-u 2005.icetea01 je napisao/la:Lijepo da je Sejla Merdanovic zavrsila na 40. mjestu, s obzirom da je ona jos mlada (17. godina). Sigurno mala nada sto se tice nasih takmicara, jos otac zeli ulagat u nju.
Inace, nas najbolji rezultat na jednom SP-u je ostvarila Mojca Rataj, 19. mjesto u slalomu, 2005. ili 2007. godine, ne sjecam se tacno.
Rudić 63, Laikert 69. Na startnoj listi 99 skijaša.vrebac86 je napisao/la:idu li nasi danas?? i koji su startni broj?? hvala
tko??DukeOfWellington je napisao/la:A baš si mor'o da se baciš na glavu na ovakvoj stazi. Šteta, top 20 plasman je bio skoro izvjestan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.