Ako Medunjanin i Pjanic imaju obraza oprostit će se od reprezentacije,nisu na nivou Tinceka.joker90 je napisao/la:Ako Dzeko obraza ima dat ce momku kapitensku u reprezentaciji!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ako Medunjanin i Pjanic imaju obraza oprostit će se od reprezentacije,nisu na nivou Tinceka.joker90 je napisao/la:Ako Dzeko obraza ima dat ce momku kapitensku u reprezentaciji!!
A ne s3ri hahahahahahahahaa.Husika je napisao/la:
Hoće, uz malo sreće i da ga povrede zaobidjubhsport je napisao/la:I dalje puno pepa loptu, vazda potez viska, mora se brze oslobadjati inace ce zavrsiti karijeru na pasnjacima HNL-a.
Slazem se, ali nema bas neki izbor igraca ni za dodati. Trcao je kao navijen svih 90 minuta i oduzeo puno lopti. Cini mi se da je to odlicno odradio. Napad nista posebno pogotovu kad u obzir uzmemo s kim su igrali. Vidjet cemo u srijedu kako se nosi sa Rijekinim srednjacima. Ta utakmica ce nam puno reci o njegovim trenutnim mogucnostima.bhsport je napisao/la:I dalje puno pepa loptu, vazda potez viska, mora se brze oslobadjati inace ce zavrsiti karijeru na pasnjacima HNL-a.
Ta utakmica ce Mi reci puno o njegovim kvalitetama. Trebao si se ovako izraziti, ima nas koji smo uvidjeli njegove limite i "kvalitete"...dubrovnik je napisao/la:Slazem se, ali nema bas neki izbor igraca ni za dodati. Trcao je kao navijen svih 90 minuta i oduzeo puno lopti. Cini mi se da je to odlicno odradio. Napad nista posebno pogotovu kad u obzir uzmemo s kim su igrali. Vidjet cemo u srijedu kako se nosi sa Rijekinim srednjacima. Ta utakmica ce nam puno reci o njegovim trenutnim mogucnostima.bhsport je napisao/la:I dalje puno pepa loptu, vazda potez viska, mora se brze oslobadjati inace ce zavrsiti karijeru na pasnjacima HNL-a.
Ma ima u repki ali ne dodaje ni tamo, uvijek ima potez viska, ne svidja mi se zbog toga.dubrovnik je napisao/la:Slazem se, ali nema bas neki izbor igraca ni za dodati. Trcao je kao navijen svih 90 minuta i oduzeo puno lopti. Cini mi se da je to odlicno odradio. Napad nista posebno pogotovu kad u obzir uzmemo s kim su igrali. Vidjet cemo u srijedu kako se nosi sa Rijekinim srednjacima. Ta utakmica ce nam puno reci o njegovim trenutnim mogucnostima.bhsport je napisao/la:I dalje puno pepa loptu, vazda potez viska, mora se brze oslobadjati inace ce zavrsiti karijeru na pasnjacima HNL-a.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia, lol89 i 40 gostiju.