Ne znam imaju li ozbilju povredu ali znam da je trenutno povrijedjen Manuel Felaini !!!Tarik14 je napisao/la:Nemaju nijednu ozbiljniju povredu!GunnerS je napisao/la:Zna li neko, jel Belgija kompletna ?! Ima li povreda kod njih, ovih glavnih igrača, nalik Kompany-u i tako tih ?!
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Trenutno su oni "samo" povrijedjeni !!
Ovaj Fellaini je dobar igrac i nebi bilo lose kada on nebi igrao protiv nas u Genku.
Inace, reprezentacija Belgije je zadnji put na Cristal Areni u Genku odigrala protiv Turske 24. maja 2006. godine. To je bila prijateljska utakmica i na kraju je bilo 3-3.
Inace, reprezentacija Belgije je zadnji put na Cristal Areni u Genku odigrala protiv Turske 24. maja 2006. godine. To je bila prijateljska utakmica i na kraju je bilo 3-3.

Ma ova reprezentacija sto je igrala na Olimpijskim igrama,to su onu najbolje sve sto imaju okupili i poslali na jedno takmicenje da sto bolje odigraju i da se dokazu,na kraju su ja mislim dosli do polufinala,ako sam pogrijesio nek me neko ispravi jer nisam bas siguran !!!Tarik14 je napisao/la:Ovaj Fellaini je dobar igrac i nebi bilo lose kada on nebi igrao protiv nas u Genku.
Felaini im je sada najbolji igrac !
Mislim da si tu lose informisan i Fellaini nije povrijedjen on trenutno ne igra za Everton posto je dibijo dosad u sezoni 10 zutih kartona i posle 10 zutih kartona mora da pauzira 2 utakmice!seldo je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Van Damme jes povrijedjen ali on nije vazan igrac svakako je rezerva !
Trenutno nema povrijedjenih ali ima vremena dosta toga moze da se promijeni kao kod Belgiji i kod Bosne !
- CheGuevara
- Kontakt:
Primjetio sam da nas ima puno sto podcjenjujemo Belgiju! nije dobro nikako, da se nebi previse razocarali 

Imaju oni solidan tim, samo ih treba hrabro napasti i bice dobro, imaju neiskusan tim
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
- Kontakt:
ej ljudi nemoj te racunat na vedu zmaja nema,imamo mi napad ne brinite
SAMO JE JEDNA JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA!
SAVEZ NAPOLJEEEEEE!!!!!!!
SAVEZ NAPOLJEEEEEE!!!!!!!
CheGuevara je napisao/la:Primjetio sam da nas ima puno sto podcjenjujemo Belgiju! nije dobro nikako, da se nebi previse razocarali
ma pojedinci misle da ce se lopte same odbijati u njihov gol, ako imamo mi ofanzivnih igraca, Bogami imaju i oni odbrambenih.
daj Boze samo da izdrzimo prvih pola sata da ne primimo gol, jer belgijanci ce napraviti pritisak od prve minute, krenut ce bas onako kako smo mi krenuli protiv estonije, jer i njima je ova utakmica vazna koliko i nama.
a ako neko ne zna kakav pritisak znaju napraviti neka pogleda snimak utakmice belgija-spanija.
po meni smo mnogo vise sanse imali da uz pravu taktiku dobijemo onu utakmicu u istambulu, i puno lakse smo to mogli ostvariti.
ali sta ja znam, nisam ja ciro

Belgija je jaka, pravo jaka, imaju jaku odbranu sa kompany-em i van bujten-om, tu ima još par finoh bekova... A sredina je također jaka, kao naša, tu negdje su.. Teško če biti, i ne treba gledati ovu tekmu kao već upisane bodove.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nekazem da je Belgija slaba niti da je jaka, ali mislim da smo trenutno jaci od njiha i trebamo ih dobiti po svemu, kao prvo imamo sigurno jace igrace od njiha sto je i najvaznije, a ono nisu pokazali nista do sada u kvalifikacijama.
Samo pobijeda nam igra u Belgiji a u najgorem slucaju 1 bod
Samo pobijeda nam igra u Belgiji a u najgorem slucaju 1 bod
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Samo bi neznalice mogle danas nekog potcjeniti a kamoli jednu reprezentaciju kao sto je Belgija.Medjutim trebalo bi manje potcjenjivati a vise se na nase snage osloniti.Mislim da mi ipak nismo nikad imali jacu repku.Ako mi neko kaze za odbranu kad se sjetim kakve smo diletantske golove primali s tada mozda najjacom odbranom sav se najezim.S druge strane jaki smo u sredini a to bi po meni trebalo biti kljucno tj da se odatle upucuju lopte na Dzeku i Muslimovica.Sve je moguce pa i tri boda u Belgiji bez da nekog potcjenimo
ja stvarno neznam šta ćemo bez Ibi-a............teško čemo dobit Belgijance.......4 ekipa na OI,
Nobody is smart....I'm Nobody....
:D

Ma mozda su bili 4 na OI ali njihova forma u kvalifikacijam je katastrofa,za jednu takvu reppku koja ima stopere poput Van Buytena ili Kompanya!!!
Real Madrid je jedno vrijeme imao Najbolji napad na svijetu tu je bijo i Zidan ali odbrana je bila katastrofa i svi znamo kako su prolazili
Kaze Ciro sada na televiziji Hayat da ce pozvati 4-5 novih igraca, neuzimajuci u obzir Aracica, e sada je pitanje ko su ti igraci ???
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
-
- Kontakt:
posto navijam za bayern,dobro znam van buytena...bezveze igrac skroz,u svakom slucaju precijenjen,kakve je bayern sve debilske golove primo zbog njega,fizicki jak al glup,dzeko a pogotovo miske ce ga izludit pasovima,tu nam je dobra sansa da uradimo nesto u napadu......to je moje misljenje 

Nadam se da to nece biti neki Mikeliniji ili Vasilici,igracine nema sta.amir je napisao/la:Kaze Ciro sada na televiziji Hayat da ce pozvati 4-5 novih igraca, neuzimajuci u obzir Aracica, e sada je pitanje ko su ti igraci ???

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Milslim da bi Ciro trebao probati sa Trivunovicem i Mrvicem,barem vise zasluzuju poziv od nekakvog tam Vasilica,Aracica itd.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ene vidi kako ti to znas neznam onda kad je tako los a igra u bayerndeni_m1312 je napisao/la:posto navijam za bayern,dobro znam van buytena...bezveze igrac skroz,u svakom slucaju precijenjen,kakve je bayern sve debilske golove primo zbog njega,fizicki jak al glup,dzeko a pogotovo miske ce ga izludit pasovima,tu nam je dobra sansa da uradimo nesto u napadu......to je moje misljenje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.