Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Koju je to ligu taj Mandzukic prekuco ?Koliko je to on titula donio na svojim ledjima svojim klubovima?Koliko je puta bio najbolji strelac jedne lige pa Dzeko bi u onom Bayernu zabio 50 golova !Evander napokon si rekao sta mislis I nemoj vise da ko fol nesto nego reci ono sto mislis odmah !Sad si rahat voz sa teme.
Svi nabrojani su u startu bolji od njega da se ne lažemo, jedino mi je izgledao kao bolji strijelac od Mandže ali vala u zadnje vrijeme i Mandžo trpa pravo. Što se tiče učinka za ekipu Mandžo je definitivno poželjniji igrač od Džeke jer puno puno trči, vrši pritisak na odbranu i vezni red 90. minuta i još stigne zabiti. U ovom modernom fudbalu realno malo je igrača kao što je Mandžukić, možeš ih izbrojati na prste jedne ruke.Evander je napisao/la:Da slazem se. Ako ne kazemo kako je bolji od Ibrahimovica, Suareza, Coste, Mandzukica, Benzeme i kako je trener najveci krivac sto on izgleda kao da je zalutao na teren, trolovi smo.BozePetra je napisao/la:Evander je napisao/la:Nista ja njemu ne zamjeram, niti imam pravo na takvo sto, ali ne smatram da je problem ako kazem da on vise nema kvalitete da igra za City i za neku slicnu ekipu.
I slazem se da je ostvario vise nego se i sam vjerovatno nadao da je u stanju i za to mu kapa do poda!
idi trolaj negdje drugo
Odakle nam pravo reci ono sto citav svijet vidi
Ja bih samo želio da gledam Edina iz Wolfsburga, e to je jedan od najboljih napadača na svijetu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Prekucao je Bundesligu koja je sad puno jaca nego u vrijeme dok je Edin igrao tamo, prekucao je ligu prvaka, prekucao je evo i Spansku u prvoj sezoni, a Spanska liga je najaca liga na svijetu!BosnaSTL je napisao/la:Koju je to ligu taj Mandzukic prekuco ?Koliko je to on titula donio na svojim ledjima svojim klubovima?Koliko je puta bio najbolji strelac jedne lige pa Dzeko bi u onom Bayernu zabio 50 golova !Evander napokon si rekao sta mislis I nemoj vise da ko fol nesto nego reci ono sto mislis odmah !Sad si rahat voz sa teme.
Prekucao je Evropsko Prvenstvo.
Jos nesto?
Evander je napisao/la:Prekucao je Bundesligu koja je sad puno jaca nego u vrijeme dok je Edin igrao tamo, prekucao je ligu prvaka, prekucao je evo i Spansku u prvoj sezoni, a Spanska liga je najaca liga na svijetu!BosnaSTL je napisao/la:Koju je to ligu taj Mandzukic prekuco ?Koliko je to on titula donio na svojim ledjima svojim klubovima?Koliko je puta bio najbolji strelac jedne lige pa Dzeko bi u onom Bayernu zabio 50 golova !Evander napokon si rekao sta mislis I nemoj vise da ko fol nesto nego reci ono sto mislis odmah !Sad si rahat voz sa teme.
Jos nesto?
Smaraš, brate, idi negdje otvori temu Mandžukić pa dahći i slini.
#Salihović
Zeljeli to priznati ili ne Dzeko i dan danas moze da igra u najboljim klubovima Europe.
Mozda se to nekom ne svidja, ili to ne vidi tako, to je njegovo misljenje.
Porediti Dzeku i Mandzukica je isto kao porediti Dzeku i Suareza, nije to isti tip igraca.
Mozda se to nekom ne svidja, ili to ne vidi tako, to je njegovo misljenje.
Porediti Dzeku i Mandzukica je isto kao porediti Dzeku i Suareza, nije to isti tip igraca.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Mandzukic me niti malo ne zanima vec ste vi od pobrojanih njega bas izvukli da kazete kako je Edin 101 posto bolji igeac od njega, sto apsulutno nije istina u ovom trenutku.BozePetra je napisao/la:Evander je napisao/la:Prekucao je Bundesligu koja je sad puno jaca nego u vrijeme dok je Edin igrao tamo, prekucao je ligu prvaka, prekucao je evo i Spansku u prvoj sezoni, a Spanska liga je najaca liga na svijetu!BosnaSTL je napisao/la:Koju je to ligu taj Mandzukic prekuco ?Koliko je to on titula donio na svojim ledjima svojim klubovima?Koliko je puta bio najbolji strelac jedne lige pa Dzeko bi u onom Bayernu zabio 50 golova !Evander napokon si rekao sta mislis I nemoj vise da ko fol nesto nego reci ono sto mislis odmah !Sad si rahat voz sa teme.
Jos nesto?
Smaraš, brate, idi negdje otvori temu Mandžukić pa dahći i slini.
I Costa je igrao u Getafeu i bio osrednji igrac kad je Edin potpisivao ugovor za City, ali vremena se mijenjaju i neke stvari vise nisu iste kao prije. Od proslosti se ne zivi

To je to.FaraonTM je napisao/la:Svi nabrojani su u startu bolji od njega da se ne lažemo, jedino mi je izgledao kao bolji strijelac od Mandže ali vala u zadnje vrijeme i Mandžo trpa pravo. Što se tiče učinka za ekipu Mandžo je definitivno poželjniji igrač od Džeke jer puno puno trči, vrši pritisak na odbranu i vezni red 90. minuta i još stigne zabiti. U ovom modernom fudbalu realno malo je igrača kao što je Mandžukić, možeš ih izbrojati na prste jedne ruke.Evander je napisao/la:Da slazem se. Ako ne kazemo kako je bolji od Ibrahimovica, Suareza, Coste, Mandzukica, Benzeme i kako je trener najveci krivac sto on izgleda kao da je zalutao na teren, trolovi smo.BozePetra je napisao/la:
idi trolaj negdje drugo
Odakle nam pravo reci ono sto citav svijet vidi
Ja bih samo želio da gledam Edina iz Wolfsburga, e to je jedan od najboljih napadača na svijetu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Dzeko kada je napustao Wolfsburg bio je blizu top5 napadaca svijeta. Vec spomenuti Mandzukic i Costa su strahovito napredovali sa pravim izborom klubova i sada su ga prestigli. A u to vrijeme mu nisu bili ni blizu. Dzeko nije napredovao u Cityu nego je postepeno nazadovao. Postigao je on solidan broj golova samo je igracki nazadovao jer nikad nije igrao konstantno osim u drugom dijelu prosle sezone i to zbog povreda ostalih napadaca. Desava se ono sto sam i pisao ovdje prije desetak dana. Jovetic ce otici i postati jedan od glavnih igraca vjerovatno Juventusa ( umjesto Pogbe ) a ovdje ce se pisati da je Dzeko otjerao i Jovetica
Znaci igrat ce sve najbitnije utakmice kao i utakmice lige prvaka od pocetka.
Eno Negredo zabio danas iz penala. Igra deset utakmica iako je los, cekaju ga da proigra. Dzeko nema taj luksuz u Cityu. Jedna, dvije losije utakmice i klupa. I kako to moze biti dobra stvar neka mi neko objasni ??
Ovi ostali nabrojani napadaci su uvijek bili bolji od njega: Suarez, Ibrahimovic pa i Benzema.

Znaci igrat ce sve najbitnije utakmice kao i utakmice lige prvaka od pocetka.
Eno Negredo zabio danas iz penala. Igra deset utakmica iako je los, cekaju ga da proigra. Dzeko nema taj luksuz u Cityu. Jedna, dvije losije utakmice i klupa. I kako to moze biti dobra stvar neka mi neko objasni ??
Ovi ostali nabrojani napadaci su uvijek bili bolji od njega: Suarez, Ibrahimovic pa i Benzema.
"Ti si obični provokator, mrziš Džeku i ljubomoran si na njegov uspjeh, uzeo je čovjek pare i titule a ti samo tu sjediš i kucaš protiv njega i na to ti se svodi život. Ja Džeku volim makar više nikad ne zaigrao, i glupo je porediti Džeku i Mandžukića jer da je Edin igrao u Bayernu on bi zabio 50 golova po sezoni."Ajax je napisao/la:Dzeko kada je napustao Wolfsburg bio je blizu top5 napadaca svijeta. Vec spomenuti Mandzukic i Costa su strahovito napredovali sa pravim izborom klubova i sada su ga prestigli. A u to vrijeme mu nisu bili ni blizu. Dzeko nije napredovao u Cityu nego je postepeno nazadovao. Postigao je on solidan broj golova samo je igracki nazadovao jer nikad nije igrao konstantno osim u drugom dijelu prosle sezone i to zbog povreda ostalih napadaca. Desava se ono sto sam i pisao ovdje prije desetak dana. Jovetic ce otici i postati jedan od glavnih igraca vjerovatno Juventusa ( umjesto Pogbe ) a ovdje ce se pisati da je Dzeko otjerao i Jovetica![]()
![]()
Eno Negredo zabio danas iz penala. Igra deset utakmica iako je los, cekaju ga da proigra. Dzeko nema taj luksuz u Cityu. Jedna, dvije losije utakmice i klupa. I kako to moze biti dobra stvar ??
Otprilike će ti se na to svoditi citiranje na ovaj tvoj post, a neće razmisliti da si ti možda napisao istinu kakva jeste i da je to konstruktivna kritika i da zaista nemaš ništa protiv Edina (jer znamo da smo i ja i ti k'o ludi čekali njegove utakmice ne bi li zabio i ne bili jedan Bosanac uspio u životu). I obavezno će ti spomenuti ovih 50 golova u Bayernu iako će zaboraviti da je Edin mogao otići u Bayern onda kada je Mandžo doveden ali ipak je ostao da otjera svoje konkurente u timu

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Edin je babuka za Mandzukica. 
Samo sto je Mandzukic povukao pametnije poteze u karijeri. Wolfsburg -> Bayern -> Atletico.

Samo sto je Mandzukic povukao pametnije poteze u karijeri. Wolfsburg -> Bayern -> Atletico.
Svega vam kako vam ne dosadi više, na čitavoj temi copy paste predhodnih strana. Te treba preći, te ne treba preći te bio top 5 sad nije ni top 20.Eto Dzeko ništa drugo ne radi u životu samo čita ovaj forum i ponašati će se u skladu sa vašim savjetima. Da mu ne valja ne bi potpisao ugovor i tačka. Sam je birao ono što njemu najviše odgovara,ako je to novac bujrum brate haya. Svako od svog života radi ono što on hoće.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Ma skontat ce svi za par godina ko je bio u pravu. Samo ko to **** to ce biti nebitno. Jer sljedecih 20-30 godina necemo imati opet takvog igraca. Naravno lopta je okrugla. Moguc je pad forme ili teza povreda nekog igraca ili da nekog drugog bas krene. Tako da nista nije 100%. Samo treba priznati da su uradili odlicne poteze u zadnje dvije godine ova dvojica igraca. Mene je najvise uvijek kod Dzeke smetalo to da nije prelomio nego je predugo cekao. Trebao je vec davno da napusti City. Sada ce mu biti sve teze i teze svake sezone. Zbog njegove velike plate a i velike odstete koju ce klub normalno zahtjevati a sve vise i godina. Trebao je preci u Bayern kao Boateng sezonu prije to mu je po meni greska karijere.FaraonTM je napisao/la:Otprilike će ti se na to svoditi citiranje na ovaj tvoj post, a neće razmisliti da si ti možda napisao istinu kakva jeste i da je to konstruktivna kritika i da zaista nemaš ništa protiv Edina (jer znamo da smo i ja i ti k'o ludi čekali njegove utakmice ne bi li zabio i ne bili jedan Bosanac uspio u životu). I obavezno će ti spomenuti ovih 50 golova u Bayernu iako će zaboraviti da je Edin mogao otići u Bayern onda kada je Mandžo doveden ali ipak je ostao da otjera svoje konkurente u timu
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 15 feb 2015, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Oni ti ga p**e Edine,levata u pm.Sve tude je extra sve nase je slabo
Mandzukic bolji od Edina

Mandzukic bolji od Edina

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Bio bio brate, već dvije, tri sezone Mandžukić je korisniji i bolji igrač od Edina.Goalgetter je napisao/la:Edin je babuka za Mandzukica.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tako je... Ali nije naš posao da "pljujemo" i kritukujemo Edina, nego da ponosno govorimo da je najbolji igrač na svijetu da yebemo majke Pellegriniju i navijačima kada ne stavi Edina u igru odnosno kad navijači pišu da je on lijen i da se ne trudi... I obavezno kad neko nešto napiše na ovoj temi kontra Džeke trebamo se pozivati na njegov nepatriotizam i njegovu zavidnost prema Džeki...Ajax je napisao/la:Ma uvidit ce svi za par godina ko je bio u pravu. Samo ko to **** to ce biti nebitno. Jer sljedecih 20-30 godina necemo imati opet takvog igraca. Naravno lopta je okrugla. Moguc je pad forme ili teza povreda nekog igraca ili da nekog drugog bas krene. Tako da nista nije 100%. Samo treba priznati da su uradili odlicne poteze u zadnje dvije godine ova dvojica igraca. Mene je najvise uvijek kod Dzeke smetalo to da nije prelomio nego je predugo cekao. Trebao je vec davno da napusti City. Sada ce mu biti sve teze i teze svake sezone. Zbog njegove velike plate a i velike odstete koju ce klub normalno zahtjevati a sve vise i godina. Trebao je preci u Bayern kao Boateng sezonu prije to mu je po meni greska karijere.FaraonTM je napisao/la:Otprilike će ti se na to svoditi citiranje na ovaj tvoj post, a neće razmisliti da si ti možda napisao istinu kakva jeste i da je to konstruktivna kritika i da zaista nemaš ništa protiv Edina (jer znamo da smo i ja i ti k'o ludi čekali njegove utakmice ne bi li zabio i ne bili jedan Bosanac uspio u životu). I obavezno će ti spomenuti ovih 50 golova u Bayernu iako će zaboraviti da je Edin mogao otići u Bayern onda kada je Mandžo doveden ali ipak je ostao da otjera svoje konkurente u timu
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Upravo tako kao sto si napisao. Samo sto jedan igrac napreduje konstantno u zadnje tri sezone. I svaku sezonu je sve bolji i bolji. A drugi igrac postepeno nazaduje. I ako se to nastavi pitanje je ko ce imati bolju karijeru sve ukupno za jedno tri, cetiri godine znas to i sam jako dobro.Goalgetter je napisao/la:Edin je babuka za Mandzukica.
Ne moze vise ni u Wolfsburg. Onaj Dost poludio. Cetiri gola na zadnjoj utakmici.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
I zaradio četiri puta manje para.Goalgetter je napisao/la:Samo sto je Mandzukic povukao pametnije poteze u karijeri. Wolfsburg -> Bayern -> Atletico.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Nerminovic
- Kontakt:
Mandzukic barem igra, tu je razlika 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United