Ostalo je sve talašika neka...
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Eki Zenicanin sa Sarajlicama da igraLampard8 je napisao/la:Balkan Pes 2,0 možeš uporedo igrati sa PTE pečom, jer ima zaseban exe![]()
Ja ga trenutno igram. derem ML sa Sarajevom, srpske klubove su pojačali dok ostali su dosta tanki, recimo Dupovac ima 66 ocjenu, a Leon 78![]()
Taj QPES nisam igrao, poučen onim s 13ke nema šanse da ga igram
Meni se u pesgalaxiu tako desavalo a sad ne. Proslo kolo 3 default utakmice zavrsile sa rezultatom 3:0Persie je napisao/la:Ovaj balkan pesbox strasna stvar, ali isti problem imam, opet mi default utakmice u ML zavrsavaju do 0-2 gola.. Evo kucam po googlu i ne mogu da nadjem da iko ima isti problem kao ja, a ne vidim da se neko ovdje osim mene zali na tu stvar.. U cemu je stvarka zna li iko? Fkt me pocelo zivcirati to..
Kod mene je isti problem, sve u svakoj ligi je do 2 gola, jel ima na balkanu tom drugih liga?Persie je napisao/la:Ovaj balkan pesbox strasna stvar, ali isti problem imam, opet mi default utakmice u ML zavrsavaju do 0-2 gola.. Evo kucam po googlu i ne mogu da nadjem da iko ima isti problem kao ja, a ne vidim da se neko ovdje osim mene zali na tu stvar.. U cemu je stvarka zna li iko? Fkt me pocelo zivcirati to..
Sto se tice trave, 90% da uz pesgalaxy dodje neki turf mod (kao i kod balkan pesboxa i pte patcha) pa ti je zato trava drugacija.. Ne znam da li na pesgalaxy dobijes switcher pa iskljucis taj mod kao sto je slucaj na pte.. Galaxy nisam igrao, jer mi uvijek izbacuje nekakav error prilikom pokretanja.44Bertans je napisao/la:15-ka mnogo bolja od 14-ke![]()
Jedno pitanje, skinuo sam PES, a potom i PESGALAXY patch, bez patcha trava mnogo prirodnija, čim patch pokrenem trava kao rukom crtana.(nije mi do grafičke, jer je jaka ko crna zemlja) Jel i kod ostalih ovako?
I da može li se ovaj pes balkan patch v2 instalirati uporedo sa pesgalaxy-em ili mora na čist pes?
Lamparde havere, hoće li šta biti od v2 bhtpremijerlige ?!?Lampard8 je napisao/la:Od naših timova ima Željo a od evropskih Sarajevo![]()
Trebao bihMaksuz je napisao/la:Lamparde havere, hoće li šta biti od v2 bhtpremijerlige ?!?Lampard8 je napisao/la:Od naših timova ima Željo a od evropskih Sarajevo![]()
Ima par grešaka što se tiče početaka mečeva u grafici, zna se desiti da grbovi nisu dobrog kvaliteta dok igrači izlaze... I još sam primjetio ako me ne vid ne vara nisu svima dresovi,tj. font kako treba?! Vjerovatno će biti neki update... Sve u svemu i više nego zadovoljan sam balkan patchom.Persie je napisao/la:Za sad probao 3 patcha, i ovaj balkan pesbox strasan po meni, ne zbog nasih timova (ne igram s njima svakako) vec sto nema greske nigdje za sada a i ubacili su 20tak stadiona (S.Bridge, Anfield, Camp Nou, Bernabeu, itd..)
incara je napisao/la:1. marta izlazi bh. peč od strane European Edit Teama.. Od naših liga, u peču će biti BHT Premijer Liga, Prva Liga FBiH i Prva Liga RS.. Odlično sve, samo mora se kupovati.. Ali povoljna je cijena, 10KM..
https://www.facebook.com/europeaneditteam" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.