inace, miske prelijep gol! kao i uvijek
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
2 gola Dezko , 1 MiskeBosnier je napisao/la:lol tek sad dosao, kako nasi igraju, ako se nevaram dzeko je dao gol ?
OleeMaliMemo je napisao/la:2 gola Dezko , 1 MiskeBosnier je napisao/la:lol tek sad dosao, kako nasi igraju, ako se nevaram dzeko je dao gol ?
Dzeko 2 gola i asistencija, Miske gol i asistencija!Bosnier je napisao/la:lol tek sad dosao, kako nasi igraju, ako se nevaram dzeko je dao gol ?
potpisdamirko je napisao/la:malo me nervira ovaj trener. dzeko se zali na povredu i on ga ne vadi a vode 4:0. ne znam da je propustio ijedan minut ove sezone a igraju previse utakmica
Nisam upratio, šta je bilo na kraju, kakav pozdrav?Lara je napisao/la:Ma sjajno
Dzeko je definitivno igracina ! Miske isto super odigrao ...
A najbolji je pozdrav na kraju bio ... ja mislim da nije bilo ponosnijih ljudi u tom trenutku od nas Bosanaca i Hercegovaca
Kasno su se sijetili da im ona Vehcina bila najslabija karika.Trasimaco je napisao/la:Ubi Dzeko!![]()
Steta sto se ovaj Wolfsburg kasno sjetio kako se igra fudbal.
Dzeko, Miske, Vedo i Sejotanzla je napisao/la:Nisam upratio, šta je bilo na kraju, kakav pozdrav?Lara je napisao/la:Ma sjajno
Dzeko je definitivno igracina ! Miske isto super odigrao ...
A najbolji je pozdrav na kraju bio ... ja mislim da nije bilo ponosnijih ljudi u tom trenutku od nas Bosanaca i Hercegovaca
Stvarno je nekad neobjasnjivo kako neki tim igra odlicno, pa lose, a ima iste igrace. Da su ovako igrali citavu sezonu, odnosno bar priblizno ovako dobro, sad bi bili u samom vrhu.harishp je napisao/la:Kasno su se sijetili da im ona Vehcina bila najslabija karika.
Igra bi bila ista.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, denza, greenwood, jasmin10 i 37 gostiju.