Ženska liga BiH u košarci

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

flash
Kontakt:

Re: Ženska liga BiH u košarci

Post Postao/la flash » 03 apr 2010, 19:15

16 razlike za Celik 11 minuta do kraja
Nema vise :P

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 03 apr 2010, 19:30

...2,5 minuta do kraja...19 razlike

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 apr 2010, 19:34

19:30 Dvorana Mejdan Tuzla

Jedinstvo-Mladi Krajisnik

NAPRIJED JEDINSTVO
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 03 apr 2010, 19:59

Kraj u Zenici 74:59....cestitke nasim kosarkasicama na velikoj pobjedi..

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 03 apr 2010, 22:30

Jedinstvo: Mladi Krajsnik 57:61 cudna i neobicna utakmica u maloj dvorani zasluzena pobjeda MK , ali nikada neobicniju i cudniju utakmicu nisam gledao , P.S Cesitam kosarkasicama Celika na pobjedi svaka cast
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 03 apr 2010, 22:34

Jeli ovo nama prvi put da pobijedimo kosarkasice Zelje ?

Jeli nas treba dignuti necija smrt da pobijedimo ? Ocigledno da treba ..ali vazna je pobijeda ;)
A C A B !

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 03 apr 2010, 22:52

Emir_ZENICA je napisao/la:Jeli ovo nama prvi put da pobijedimo kosarkasice Zelje ?

Jeli nas treba dignuti necija smrt da pobijedimo ? Ocigledno da treba ..ali vazna je pobijeda ;)
Ma vazna je pobjeda cestitam na odlicnoj partiji, i svemu odlicna tekma
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 apr 2010, 23:17

vidim kolega @flash je objavljivao, ono šta sam mu javljao :D
čudno je to, al' u srazovima KŽK Čelik i ŽKK Željezničar uvijek nekako pobijede "plave". tako je bilo i noćas, jer su košarkašice Čelika igrale u plavoj opremi.
ja sam čovjek koji je stvarno popriličan sportski fanatik, pa pratim večinu sportova, al' mi je nogomet i NK Čelik uvijek broj jedan.
i takav nogometni fanatik svjesno propustim prvo poluvrijeme nogometa, da bih ispratio do kraja košarku i to žensku. nije mi žao ni sekunde.
propustio sam i početak ove tekme. došao sam oko 5. minute i tad je rezultat glasio 17:13 za Čelik. od tada kreče prava serija Čelika do 35:13. Željo smanjuje do kraja poluvremena i na početku treče četvrtine na -9, al' se igračice Čelika ponovo vračaju na +21. od tog trenutka se rezultat kreče oko +20 za Čelik do pred sami kraj kada Željo smanjuje na -14, a Aldijana Iriškić jednim košem sa slobodnih bacanja postavlja konačnih 74:59.
to je koliko znam prva uopšte pobjeda košarkašica Čelika nad košarkašicama Željezničara.
trener Bajgorić je rotirao samo 7-8 košarkašica, a u nekim trenutcima je igrao sa tri playa(Iriškić, Mehmedić i Dixon) i dva klasična centra(Imamović i Božičković). moje je mišljnje da je pobjedu Čeliku, iako su vanjske igračice(Iriškić, Mehmedić, Dixon i Vrdoljak) dale večinu koševa, donijela apsolutna premoč pod košem. Imamović iako sigurno najstarija na terenu je imala po mojoj procjeni oko 15-20 skokova, oko 5 blokada i isto toliko oduzetih lopti. a dobro su joj pomagale i Božičković i Olja Stupar.

ZA AMNU
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

vr4g
Kontakt:

Post Postao/la vr4g » 04 apr 2010, 16:52

Pasha je napisao/la:vidim kolega @flash je objavljivao, ono šta sam mu javljao :D
čudno je to, al' u srazovima KŽK Čelik i ŽKK Željezničar uvijek nekako pobijede "plave". tako je bilo i noćas, jer su košarkašice Čelika igrale u plavoj opremi.
ja sam čovjek koji je stvarno popriličan sportski fanatik, pa pratim večinu sportova, al' mi je nogomet i NK Čelik uvijek broj jedan.
i takav nogometni fanatik svjesno propustim prvo poluvrijeme nogometa, da bih ispratio do kraja košarku i to žensku. nije mi žao ni sekunde.
propustio sam i početak ove tekme. došao sam oko 5. minute i tad je rezultat glasio 17:13 za Čelik. od tada kreče prava serija Čelika do 35:13. Željo smanjuje do kraja poluvremena i na početku treče četvrtine na -9, al' se igračice Čelika ponovo vračaju na +21. od tog trenutka se rezultat kreče oko +20 za Čelik do pred sami kraj kada Željo smanjuje na -14, a Aldijana Iriškić jednim košem sa slobodnih bacanja postavlja konačnih 74:59.
to je koliko znam prva uopšte pobjeda košarkašica Čelika nad košarkašicama Željezničara.
trener Bajgorić je rotirao samo 7-8 košarkašica, a u nekim trenutcima je igrao sa tri playa(Iriškić, Mehmedić i Dixon) i dva klasična centra(Imamović i Božičković). moje je mišljnje da je pobjedu Čeliku, iako su vanjske igračice(Iriškić, Mehmedić, Dixon i Vrdoljak) dale večinu koševa, donijela apsolutna premoč pod košem. Imamović iako sigurno najstarija na terenu je imala po mojoj procjeni oko 15-20 skokova, oko 5 blokada i isto toliko oduzetih lopti. a dobro su joj pomagale i Božičković i Olja Stupar.

ZA AMNU

bravo pasha lijepo objasnjeno,i uvjek sam govorio neka se samo posteno sudi,to je sinoc tako bilo mada u nekoliko navrata sudije su navlacile zeljeznicaru ali uzalud,drago mi je da nisu pale u tim kriznim momentima kad i one same se smiju i vide da sudije navlace cisto da bi se smanjio rezultat,garantujem da nije bilo takvih sudijskih odluka da bi razlika bila znatno veca od ovih 15 razlike :D sve u svemu odlicna partija nasih kosarkasica i pored tragicne smrti njihove kolegice one su uspjele donekle ostat skoncetrisane ...cestitam im na pobjedi...
Nekada sam bio mlad i lijep,sad sam samo " i " ... : )

vr4g
Kontakt:

Post Postao/la vr4g » 04 apr 2010, 16:56

i mislim da PASHA definitivno treba sad da se pocne najavljivat utakmica sa jedinstvom u subotu i da bude neka podrska sa tribine jer garantujem da sa podrskom sa tribina igracice celika nebi mogao poznat na terenu,vise sam sit ove pozorisne atmosfere gdje samo u kriznim momentima svi se dignu da malo zapljescu...treba se dvorana napuniti i da se dobije jedinstvo koje je mislim najvise pojacano u ovoj sezoni : ))))

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 apr 2010, 19:41

vr4g je napisao/la:i mislim da PASHA definitivno treba sad da se pocne najavljivat utakmica sa jedinstvom u subotu i da bude neka podrska sa tribine jer garantujem da sa podrskom sa tribina igracice celika nebi mogao poznat na terenu,vise sam sit ove pozorisne atmosfere gdje samo u kriznim momentima svi se dignu da malo zapljescu...treba se dvorana napuniti i da se dobije jedinstvo koje je mislim najvise pojacano u ovoj sezoni : ))))

Ja ne kontam prijatelju tebe u cemu je problem , samo dodjes ovdje da provociras grrr... de malo zaobiđi stvarno sto jest jest , ipak mi tu sestra igra i sve a smjesne su tvoje konstatacije 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Traktorista
Kontakt:

Post Postao/la Traktorista » 05 apr 2010, 18:04

Nadam se da će biti više ljudi sljedeću utakmicu, jedini zenički klub koji se bori za titulu i ne može se skupiti 1000 ljudi :evil: i ne smije se dešavati više da se poklapaju termini košarke i fudbala, bolje da je utakmica igrana u nedjelju npr. .....

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 05 apr 2010, 21:03

slažem se da je bila greška što su se termini poklopili. mogla se košarka igrati i u 17h, a morala se igrati u subotu zbog uskrsa/vaskrsa.
na utakmici protiv Želje u prvom poluvremenu bilo je bar 700 ljudi, poslije je otišlo jedno 150.
Zadnja izmjena: Pasha, dana/u 05 apr 2010, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 05 apr 2010, 21:19

Ja sam cuo da se igra u nedelju tekma Celik Jedinstvo znali neko vise pojedinosti ?
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Traktorista
Kontakt:

Post Postao/la Traktorista » 06 apr 2010, 00:59

Pasha je napisao/la:slažem se da je bila greška što su se termini poklopili. mogla se košarka igrati i u 17h, a morala se igrati u subotu zbog uskrsa/vaskrsa.
na utakmici protiv Želje u prvom poluvremenu bilo je bar 700 ljudi, poslije je otišlo jedno 150.
Da je bilo u 17h ne bi ništa valjalo, prvu četvrtinu sam jedva odgledo, sunce mi udaralo u oči :D, trebali su fudbaleri u 15 igrati i riješen problem ...

Ja mislim ipak da se igra u subotu, samo ne znam tačan termin.

vr4g
Kontakt:

Post Postao/la vr4g » 06 apr 2010, 02:50

TaRgEt_ je napisao/la:
vr4g je napisao/la:i mislim da PASHA definitivno treba sad da se pocne najavljivat utakmica sa jedinstvom u subotu i da bude neka podrska sa tribine jer garantujem da sa podrskom sa tribina igracice celika nebi mogao poznat na terenu,vise sam sit ove pozorisne atmosfere gdje samo u kriznim momentima svi se dignu da malo zapljescu...treba se dvorana napuniti i da se dobije jedinstvo koje je mislim najvise pojacano u ovoj sezoni : ))))

Ja ne kontam prijatelju tebe u cemu je problem , samo dodjes ovdje da provociras grrr... de malo zaobiđi stvarno sto jest jest , ipak mi tu sestra igra i sve a smjesne su tvoje konstatacije 8-)

pa ko je spomenuo tvoju sestru ??? Jesil ti tolko nepismen da neznas citat ??? I sta si to citirao,de ljudi pomozite covjeku mozda nezna citat ... i STO se tice svak ima svoje a tebi sto je krivo sto ti je JEDINSTVO izgubilo od M.K mislim da je tvoj problem... : ))) Dodji u arenu da bodris jedinstvo u nedjelju pa nek te vide ROBIJASI :)))))
pa da opet smijesno konstatujem xD

vr4g
Kontakt:

Post Postao/la vr4g » 06 apr 2010, 02:53

Utakmica CELIK-JEDINSTVO igra se u nedjelju... : )

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 apr 2010, 12:15

vr4g je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:

pa ko je spomenuo tvoju sestru ??? Jesil ti tolko nepismen da neznas citat ??? I sta si to citirao,de ljudi pomozite covjeku mozda nezna citat ... i STO se tice svak ima svoje a tebi sto je krivo sto ti je JEDINSTVO izgubilo od M.K mislim da je tvoj problem... : ))) Dodji u arenu da bodris jedinstvo u nedjelju pa nek te vide ROBIJASI :)))))
pa da opet smijesno konstatujem xD

Neka me vide robijasi , druga stvar nije mi krivo sto je Jedinstvo izgubilo uopste kako je tako je ja cu u svakom slucaju doci da gledam utakmicu i posjetim drage prijatelje , a taj tvoj cinizam i sve mislim da ne vodi nigdje , pricas o necemu sto nemas pojma , mislio sam ovo da necu nikada napisati ali natjerao si me , kazes ukljucila se politika u upravu Jedinstva , pa citav kadar SDA je u upravi Celika , pricas o kupovini kupa Beha i Celik imaju para vise kada se Jedinstvo MK i Zeljo sastave jer mu je nacelnik dao odrijesene ruke opet da napomenem kadar SDA , a ti mi pricas o nekim stvarima i zenskoj kosarci , treca stvar koju bi te zamolio je to sto me privatno prozivas tamo po Zenici ali opet to je tvoj problem, Dodji u arenu da bodris jedinstvo u nedjelju pa nek te vide ROBIJASI :))))) ovo mi zvuci kao tvoja pretnja , mozda a koliko znam ovo nije dozvoljeno na forumu , a cim prozivas Jedinstvo prozivas i fakticki mi sestru i to nije uredu , da me i malo bolje znas kontao bi da ja ne navijam za Jedinstvo ali mogu ti objasniti neki ljudi koji su bolje upuceni u zensku kosarku i koji me znaju za razliku od tebe , pitaj sestre najbolje ona ce ti objasniti ... Sto se tice poznavanja kosarke i svega posebno zenske mozemo sjesti i popricati o svemu ... Te tvoje prozivke i sve su bas smjesne , umjesto da se bavis drugim stvarima ti prozivas samo pitam se dokle :D A u nedelju se drage volje vidimo mozemo sjesti da popricamo i svemu drage volje .. Kada pricas o necemu potrebno je da znas tematiku a ne da pricas u prazno i kenjas ovdje a nemas pojma ja to nisam nikada mislio reci niti sta ali natjerao si me kontsantim prozivanjem sto privatno , sto ovako moga grada , to nije uredu ... Kada se bolje raspitas o svemu mozemo da popricamo , opet kazem drage volje da razmjenimo informacije a ne ovako da pricas uprazno i da vrijedjas , a ne poznajes nekoga ko voli uopsteno zensku kosarku i ko zna mnogo o njoj ...

T
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Papak
Kontakt:

Post Postao/la Papak » 08 apr 2010, 13:00

) Dodji u arenu da bodris jedinstvo u nedjelju pa nek te vide ROBIJASI :)))))
pa da opet smijesno konstatujem xD[/quote]

Kao prvo sve je bila zeza,nevidis smajli koje stavljam i sale koje upucujem..Shvatas sve bukvalno...Broj 2 ti mi nemoj govorit jesam li ja upucen u kosarku il ne.. Ja kada sam je pratio ti vjerovatno nisi jer ti seka tad nije pocela ni da trenira... Broj 3 Nikakve veze nema SDA niti politika sa klubovima jer kolko znam da od pocetka osnivanjaj KZK CELIK nevjerujem da je pola marke dato sudiji kao mito i sl. Broj 4 ni u jednom momentu ti nisam vrijedzao klub niti sestru lijepo svima pise sta sam napisao i svi jasno mogu procitat o cemu se radi.. Samo sam pozivao na podrsku..
Broj 5 administratori me brisu kao fol oni rade svoj posao smijesni su ...
Broj 6 ti si stariji momak a razmisljanje ti je 0,od dana kad je JEDINSTVO uzelo CUP ti si naostren na svadju samnom jer sam ti iskreno i realno rekao da je taj vas CUP bio kupljen i to zna citava BiH,ti si se tad na mene nalozio i svaki moj post vidis kao svadju il kao prijetnju,a kad budem prijetio stavljat cu recenicu bez osmijeha mada 13 godina pratim kosarku i isao sam po utakmica i na stranu i nikad nikakav se incident nije desio niti sam koga vrijedzao..

eto nako ukratko rezime.. pa opet neka me obrisu nadji nesto emire pa citiraj im boldiraj im neki dio mog posta pa neka me opet iskljuce sa foruma.. : ))
Hax Pax Max Deus Adimax

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 08 apr 2010, 17:57

vr4g je napisao/la:Utakmica CELIK-JEDINSTVO igra se u nedjelju... : )
Ukoliko sati???...ak neko zna...nek javi nigdje plakata nisam vidio...
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.