FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
hvala buraz ja sam pokusavao ali nisam nasao nadam se da ces ti imati vise srece... 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- BlueSharks
- Kontakt:
Željo 2-0 Travnik
Rutinska pobjeda. Koliko je naša ekipa ekipa napredovala može se vidjeti kroz utakmice Rudara i Travnika na Grbavici. Dvije ekipe slične kvalitete, indetičnog stila igre, koje u gostima igraju bunker i jučerašnjom utakmicom smo dokazali da smo u stanju probiti taj bunker, jes da ide teško, al malo po malo pa i taj bunker ćemo za koju utakmicu rastavljati na proste faktore u prvim minutama utakmice. Vidim neki hvale Ćuluma, kako je naš možda i najbolji igrač poslije rata
Mogao bi sad do sutra nabrajati Željine poslijeratne igrače koji su za Ćuluma izmislili fudbal, al mi se stvarno ne da ubjeđivati sa novopridošlim ili ti ga derby navijačima, koji se u posljednih 5 godina suše nisu udostojili doći na Grbavicu. Što se tiče jučerašnje utakmice svi su me zadovoljili, a izdvojiću samo Bekrića koji svoju formu iz kola u kolu diže, kapitena Šehića koji je sad sigurno najbolji golman PLBiH i Višću koji je po meni naš najbolji igrač(uz Šehića) i koji će krenuti stopama Muratovića, Bešlije...... u to sam ubijeđen, to je naša zlatna koka.
Eto i Borac izgubi 3-0, nisam gledao utakmicu i ne znam jel Zrinski fkt razvalio lidera
kao što to rezultat govori il je bilo zakulisnih radnji. Evo dvoumim se, da li da odem na temu FK Borca, jer pretpostavljam da cmizdre cijelu noć i da su ponovno ugroženi

Rutinska pobjeda. Koliko je naša ekipa ekipa napredovala može se vidjeti kroz utakmice Rudara i Travnika na Grbavici. Dvije ekipe slične kvalitete, indetičnog stila igre, koje u gostima igraju bunker i jučerašnjom utakmicom smo dokazali da smo u stanju probiti taj bunker, jes da ide teško, al malo po malo pa i taj bunker ćemo za koju utakmicu rastavljati na proste faktore u prvim minutama utakmice. Vidim neki hvale Ćuluma, kako je naš možda i najbolji igrač poslije rata

Eto i Borac izgubi 3-0, nisam gledao utakmicu i ne znam jel Zrinski fkt razvalio lidera

Strauss Junior

SVI smo mi strumfovi

Da li ima koji video sa sinocnje utakmice?
- bistrikboy
- Kontakt:
Bice samo za raju iz Iranacole-ch je napisao/la:Da li ima koji video sa sinocnje utakmice?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- themaniaks
- Kontakt:
E ja sam govorio da me je najvise Travnika strah,to je ekipa koja igra najgori fudbal u BiH.Znaci nisu prisli nasem golu kako treba al opet zamalo da izvuku bod na Grbavici i nas da lise titule
.Igrali su klasicni bunker i ono stalno valjanje mi se smucilo al hvala Bogu,uspjeli smo probiti njihov bunker i onda poslije toga se njihova igra raspala.A siguran sam da smo u prvom pol. dali go da bi ih dobili 4,5-0 al eto i sa 2-0 protiv onakve ekipe ja sam zadovoljan
. Sad se okrecemo Rudaru i nadam se novim bodovima 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
ono je bilo sramota, kad je nekog njihovog lopta u ruku pogodila, kaze meni jaran iz zajebancije sad kad se pocne valjat, kad pade fkt lik :Othemaniaks je napisao/la:E ja sam govorio da me je najvise Travnika strah,to je ekipa koja igra najgori fudbal u BiH.Znaci nisu prisli nasem golu kako treba al opet zamalo da izvuku bod na Grbavici i nas da lise titule.Igrali su klasicni bunker i ono stalno valjanje mi se smucilo al hvala Bogu,uspjeli smo probiti njihov bunker i onda poslije toga se njihova igra raspala.A siguran sam da smo u prvom pol. dali go da bi ih dobili 4,5-0 al eto i sa 2-0 protiv onakve ekipe ja sam zadovoljan
. Sad se okrecemo Rudaru i nadam se novim bodovima
Seyo_TM je napisao/la:Sretan Uskrs i Vaskrs svim navijačima Željezničara
katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti!
a nekima i rodjendan

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Al ono valjanje treba sankcionisati podhitno onome ako sudije ne stanu u kraj nece niko, sinoc pade lik u sesnaestercu ko pokosen lezi ne pomjera se, ni centimetra, raja bi rekla onsvjestio se bas isto mrtav, slagiran lezi gledaju svi, ustaje poslje minute, prilaze mu doktori ona nosila sve on se uhvati za ruku i cuva za ruku cjelo vrijeme ja gledam i place mi se, ne znam kako ga nije stid da takvo nesto izvede
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Ja bi uvjek otvoreno objavio rat onakvim ekipama, da se sve ekipe urote protiv njih da ta ekipa ispadne iz lige. Ekipe s onakvom igrom ne zasluzuju da igraju u premijer ligi.amertiger je napisao/la:Al ono valjanje treba sankcionisati podhitno onome ako sudije ne stanu u kraj nece niko, sinoc pade lik u sesnaestercu ko pokosen lezi ne pomjera se, ni centimetra, raja bi rekla onsvjestio se bas isto mrtav, slagiran lezi gledaju svi, ustaje poslje minute, prilaze mu doktori ona nosila sve on se uhvati za ruku i cuva za ruku cjelo vrijeme ja gledam i place mi se, ne znam kako ga nije stid da takvo nesto izvede
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ne bi bilo lose da se otvori pdf sa naslovom "Prituzbe na NB", pa da se lijepo ispusu svi koji "znaju" sta je sve doticni zavrsio i sredio. Kome je podjelio crvene, kome trece zute, gdje je kojeg sudiju delegirao, ne samo za Zelju nego i za klubove koji su mu konkurenti i sve ostale prituzbe.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ma znas sta je tu bilo, kao korner i sad normalno golman mora imati prostora ono "odguruje" igrace od sebe....i kao zuti i njemu i igracu, zbog "koskanja" u tom fazonu.....uzas
sta si odmah dosao na nas pdf i optuzujes nas bez dokaza.gogineman je napisao/la:Ma znas sta je tu bilo, kao korner i sad normalno golman mora imati prostora ono "odguruje" igrace od sebe....i kao zuti i njemu i igracu, zbog "koskanja" u tom fazonu.....uzas

Evo malo o rasporedu Zelje i Borca do kraja, jsta d se spominjalo i sve ali evo samo zadnja cetiri gostovanja ovih ekiipa koja ce vjerovatno odluciti prvaka.
Zeljo :_______________________________________Borac:
- Rudar ________________________________________- Zeljo
- Sloboda _______________________________________- Sloboda
- Velez _________________________________________- Velez
- Sarajevo ______________________________________- Sarajevo
- Leotar
Kao sto se vidi mi imamo jednu vise gostujucu da odigramo ili ti ga oni imaju jednu vise kuci, poslje tekme Zeljo - Borac, Zeljo daje gostujuce tekme borcu, znaci zeljo igra prije sa tim istim ekipama u gostima. Nadam se da cemo bolje proci u ovim duelima i osvojiti titulu, ako gledamo da ce borac uzeti sve tekme kuci onda mi moramo uzeti najmanje jos 3 boda sa gostovanja da bi anulirali tu prednost koju borac ima jedinim susretom vise kuci da odigra. Na srecu nece biti utakmica sa ekipama iz RS-a jer znamo kako se paze ove ekipe u trenucima kad je nekom nesta potrebno, sreca pa su sa njima odigrali u prvom djelu kad nije jos bila izrazena borba za titulu tako da si nisu davali
(nemojte se ljepiti vi sa drugih tema na ovaj komentar
)
Zeljo :_______________________________________Borac:
- Rudar ________________________________________- Zeljo
- Sloboda _______________________________________- Sloboda
- Velez _________________________________________- Velez
- Sarajevo ______________________________________- Sarajevo
- Leotar
Kao sto se vidi mi imamo jednu vise gostujucu da odigramo ili ti ga oni imaju jednu vise kuci, poslje tekme Zeljo - Borac, Zeljo daje gostujuce tekme borcu, znaci zeljo igra prije sa tim istim ekipama u gostima. Nadam se da cemo bolje proci u ovim duelima i osvojiti titulu, ako gledamo da ce borac uzeti sve tekme kuci onda mi moramo uzeti najmanje jos 3 boda sa gostovanja da bi anulirali tu prednost koju borac ima jedinim susretom vise kuci da odigra. Na srecu nece biti utakmica sa ekipama iz RS-a jer znamo kako se paze ove ekipe u trenucima kad je nekom nesta potrebno, sreca pa su sa njima odigrali u prvom djelu kad nije jos bila izrazena borba za titulu tako da si nisu davali

Mes Que Un Club
gogineman je napisao/la:Ma znas sta je tu bilo, kao korner i sad normalno golman mora imati prostora ono "odguruje" igrace od sebe....i kao zuti i njemu i igracu, zbog "koskanja" u tom fazonu.....uzas
I ti si na osnovu toga zakljucio da je postovani N.B. to sredio, e aferim svaka ti cas
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Sinoć veoma ružna situacija na ulazu sjeverne tribine. Čovjek doveo sina na tekmu, a redar koji pregleda karte ne dozvoljava da dijete uđe na stadion jer nema kartu i pri tome ga još odguruje, na šta reaguje raja koja je čekala u redu. Čovjek još govori da je prošli put ušao bez problema, ali redar zapeo k'o pravi sivonja. Na kraju čovjek sina za ruku i odoše, a da li je ušao na drugi ulaz ne znam. Da ste samo vidjeli pogled u očima tog djeteta.
Dječak ne može da uđe na stadion, a može levat koji je mrtav pjan i koji 90+ minuta yebale sve po spisku igračima?
Dječak ne može da uđe na stadion, a može levat koji je mrtav pjan i koji 90+ minuta yebale sve po spisku igračima?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jeli ovo onaj sto je govorio "hiti" ga i "hiti" je, sto je imao i suncane naocale sinoc ..railwayman je napisao/la:Dječak ne može da uđe na stadion, a može levat koji je mrtav pjan i koji 90+ minuta yebale sve po spisku igračima?
AMAR OSIM
Sramota. Naša posla. Mnogo još nama stvari fali da bi se klubom mogli zvati, ali hajd' nek' se nešta valja.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Prije utakmice mi je "neko" rekao da se boji da ce Zeljo platiti sudiju da da Avdikicu treci zuti da ne moze da brani protiv zelje.....al ne sve je to samo slucajnost da golman dobijes bas treci zuti (bez razloga) bas pred utakmice protiv Zelje i bas nakon sto je meni taj "neko" rekao... ma slucajno je 100% izvinjavam se 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.