Braca?Jesu li vam to braća poslali neku tamnoputu zvijer?
ne znam,ne volim takve sale.Znaš onu "crnac brate, mora valjat"
Braca?Jesu li vam to braća poslali neku tamnoputu zvijer?
Pa ja, zar se nismo pobratimili sa Sarajevom?samo_lijevo je napisao/la:Braca?Jesu li vam to braća poslali neku tamnoputu zvijer?
eto sam si odgovorio.i shvatim da nisam jedini koji na taj način razmišlja, ima nas dosta koji se vode tom logikom a ustvari ne mora ništa da znači
Molite samo da ovaj projekat u Sarajevo ne propadne inačee ode i Bosna u ponor zajednosamo_lijevo je napisao/la:Nismo,potpisan je ugovor o saradnji.Svako ima korist u ovome,a najvise ce imati visocka djeca.
eto sam si odgovorio.i shvatim da nisam jedini koji na taj način razmišlja, ima nas dosta koji se vode tom logikom a ustvari ne mora ništa da znači![]()
Ako se dobro sjecam zvao se Kelfala,igrao za nas u drugoj ligi.
Malo malo, da mi se ne uspavatesamo_lijevo je napisao/la:Brate mili tusite sa tim teorijama zavjere.Nisam navijac Sarajeva,ako je meni to smijesno,e sad mogu misliti kako je prosjecnom pitaru.
Pauzirali su ja mislim 2-3 dana i to pocetkom ove sedmice zbog snijega.Izuzev tih dan-dva treniraju redovno.Ex1t je napisao/la:@lijevo
kako idu pripreme?
Da li ste odigrali jos tekmi?
Ko se izdvaja?
Izgleda da cemo jedino od vas izgubiti na ovim pripremama
Koliko znam to je postavljeno kao krajnji cilj našeg parnerstva odmah u startu.samo_lijevo je napisao/la:Ima sad 5-6 igraca koji su igrali barem dvije sezona u federalnoj ligi.Ja kada slusam Karahmeta odmah zakljucim da on cilja na PL.Sad koliko se to poklapa sa zeljama i mogucnostima kluba ne znam.
To je jedino logicno,sve ostalo je bespotrebno gubljenje vremena i novca,prije svega sa vase strane.VanBasten je napisao/la:Koliko znam to je postavljeno kao krajnji cilj našeg parnerstva odmah u startu.samo_lijevo je napisao/la:Ima sad 5-6 igraca koji su igrali barem dvije sezona u federalnoj ligi.Ja kada slusam Karahmeta odmah zakljucim da on cilja na PL.Sad koliko se to poklapa sa zeljama i mogucnostima kluba ne znam.
Naravno. Mislim da su toga svjesni svi uključeni... Vidjećemo, nadajmo se da će polučiti rezultate. Vjerujem da će i naša uprava preko svojih kontakata pokušati pomoći i u tom segmentu. Povezati Faruka sa nekim ljudima/firmama i van Visokog s kojima mi imamo suradnju, i slično.samo_lijevo je napisao/la:To je jedino logicno,sve ostalo je bespotrebno gubljenje vremena i novca,prije svega sa vase strane.VanBasten je napisao/la:Koliko znam to je postavljeno kao krajnji cilj našeg parnerstva odmah u startu.samo_lijevo je napisao/la:Ima sad 5-6 igraca koji su igrali barem dvije sezona u federalnoj ligi.Ja kada slusam Karahmeta odmah zakljucim da on cilja na PL.Sad koliko se to poklapa sa zeljama i mogucnostima kluba ne znam.
Ne sumnjam ja u Papeta i Dinu,samo puno posla se mora odraditi da bi se uslo u PL.Evo bas me zanima sta ce biti od obilaska Dine i Faruka kod lokalnih privrednika.
To je istina, samo da tako i ostaneEx1t je napisao/la:Pa vec je nasa uprava pomogla u vidu sponzora, dobavljaca opreme, strucnog i igrackog kadra i time dala podstrek lokalnoj privredi da ulozi u Bosnu. Ukoliko budu ulagali koliko FKS ulaze, Bosna ce igrati u PL.
Podrsku kakvu sada Bosna ima, ima samo par timova u federalnoj, a bosna se takmici trenutno rang ispod. Sve ove cinjenice daju do znanja da ste na dobrom putu i treba da imate vise optimizma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.