http://****/index.php?opt ... &Itemid=33Tarik14 je napisao/la:CAST NJEMU!Mirza_Hordas je napisao/la:http://sportin.ba/tekst.aspx?id=15686
Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Miroslav Ćiro Blažević
gospodin covjek...bolji od BENITEZA a nekima covjek nevalja...ccc..
ma ti si lud, cuj bolji od Beniteza kakva je ovo statistika bas me zanima sta su ovi gledali
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma ciro je obicni lopov...on nije ni G od gospodina...
Meho Kodro je gospodin...
Meho Kodro je gospodin...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
pa kemo znas li ti citat...uvijek je 43. mjesto bolje od 81...ako grijesim slobodno reci
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ok...biti 43. na listi najboljih svjetskih trenera je dobro...respect...
al ciro je nejveci lopov u i oko fudbala u bosni(izuzimajuci ove iz saveza)...
al ciro je nejveci lopov u i oko fudbala u bosni(izuzimajuci ove iz saveza)...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
kazem bas me zanimaju parametri po kojima je sastavljena ljestvica. U sustini imao je ciro jedan veliki uspijeh iza sebe i to je to, te ona titula prvaka hrvatske. ali ti ako stvarno mislis da je on bolji od Beniteza onda nemamo sta raspravljatiA_d_0 je napisao/la:pa kemo znas li ti citat...uvijek je 43. mjesto bolje od 81...ako grijesim slobodno reci
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
veceg lopova selektora Bih nije imala...a bilo ih je dosta za ovo kratko vrijeme...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
boli ove sto su sastavljali k..... jel ciro lopov il nije...isto ih tako boli k.... za BIH...al covjek je 43. nista drugo osim respect....
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a svijuti mozes li mi reci po cemu je to ciro 43. na svietu...odigro 5 utakmica sa repkom i to dvije izgubio i nezz kako to...al haj...A_d_0 je napisao/la:boli ove sto su sastavljali k..... jel ciro lopov il nije...isto ih tako boli k.... za BIH...al covjek je 43. nista drugo osim respect....
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ovo je Dusan Bajevic rekao za Ciru:
Prosle godine zvao me za Jahica i pitao u kakvoj je formi, kazao sam mu da igra dobro, sto je bila i istina. Kasnije je Ciro rekao da ne moze da shvati da sam pogrijesio u procijeni oko Jahicevih nogometnih kvaliteta, a Jahic je igrao dobro, a igra i sada.
Ciro Blazevic me vise ne zanima, rekao je "princ sa neretve" DUSAN BAJEVIC, trener grckog AEK-a i legendarni napadac VELEZA
I ja mislim da Ciro grijesi sto nepozove Jahica, a Jahic moze igrati na svim pozicijama gdje nama skripi u odbrani..
Prosle godine zvao me za Jahica i pitao u kakvoj je formi, kazao sam mu da igra dobro, sto je bila i istina. Kasnije je Ciro rekao da ne moze da shvati da sam pogrijesio u procijeni oko Jahicevih nogometnih kvaliteta, a Jahic je igrao dobro, a igra i sada.
Ciro Blazevic me vise ne zanima, rekao je "princ sa neretve" DUSAN BAJEVIC, trener grckog AEK-a i legendarni napadac VELEZA
I ja mislim da Ciro grijesi sto nepozove Jahica, a Jahic moze igrati na svim pozicijama gdje nama skripi u odbrani..
Zadnja izmjena: amir, dana/u 24 jan 2009, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Moze on biti lopov i boli me neka stvar zato.Ovaj lopov kakvim ga nazivate je pencilin za one gore lopove iz saveza i za mene je bolji selektor od Mehe Kodre.Svaka Mehi cast sto je stao protiv saveza i rekao NE!,ali u 2 utakmice koliko samo odigrali nije nista pokazao,tako da je bolje sto je dosao ciro.Vjerujte mi,dosao je kraj i onoj gamadi koja nam upravlja nogometom.POZZ
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma kakav kraj ba...sta ti je..pa ciro je s njima...isto kradu...a pazi ove rezultate..odigro prvu tekmu protiv japana sa sastavom i nase lige...prv go primljen u 70 min...taman ovi do tad mogu trcati..da je utakmica trajala 70 min bio bi remi...2 utakmica 2:2 protiv makedonije (dobra utakmica...malo poigravanje nase zadnje linije i hasagica, al sve u svemu dobro je bilo), a pazi cire 2 izgubljene, 2 pobjede protiv 3 puta slabijih repki, i pobjeda protiv slovenije koja nam je dala 3 gola...to za mene nije dobra utakmica...tako ciro nema nista bolje rezultate nego kodro...formance je napisao/la:Moze on biti lopov i boli me neka stvar zato.Ovaj lopov kakvim ga nazivate je pencilin za one gore lopove iz saveza i za mene je bolji selektor od Mehe Kodre.Svaka Mehi cast sto je stao protiv saveza i rekao NE!,ali u 2 utakmice koliko samo odigrali nije nista pokazao,tako da je bolje sto je dosao ciro.Vjerujte mi,dosao je kraj i onoj gamadi koja nam upravlja nogometom.POZZ
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Jest da Kodro nije imao iskustva,al je imao veliko srce prema navijacima i BIH,pametno je radio svoj posao,trazio talente,da je on ostao povecao bi se i skauting i po meni su njegovi spiskovi igraca bili jako dobri,jest da je izgubio te dvije utakmice,al on je po meni pravi covjek za selektora.formance je napisao/la:Moze on biti lopov i boli me neka stvar zato.Ovaj lopov kakvim ga nazivate je pencilin za one gore lopove iz saveza i za mene je bolji selektor od Mehe Kodre.Svaka Mehi cast sto je stao protiv saveza i rekao NE!,ali u 2 utakmice koliko samo odigrali nije nista pokazao,tako da je bolje sto je dosao ciro.Vjerujte mi,dosao je kraj i onoj gamadi koja nam upravlja nogometom.POZZ
Ciro je lopovcina velika,njemu je u interesu pare kao i savezu,fujj,al makar dobro vodi repku i ostvario nam najvecu pobjedu u historiji i nista vise nije uradio,ja vjerujem da i Kodro je mogao pobjediti Estoniju,Armeniju i Sloveniju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
i tursku...BIHfan je napisao/la:Jest da Kodro nije imao iskustva,al je imao veliko srce prema navijacima i BIH,pametno je radio svoj posao,trazio talente,da je on ostao povecao bi se i skauting i po meni su njegovi spiskovi igraca bili jako dobri,jest da je izgubio te dvije utakmice,al on je po meni pravi covjek za selektora.formance je napisao/la:Moze on biti lopov i boli me neka stvar zato.Ovaj lopov kakvim ga nazivate je pencilin za one gore lopove iz saveza i za mene je bolji selektor od Mehe Kodre.Svaka Mehi cast sto je stao protiv saveza i rekao NE!,ali u 2 utakmice koliko samo odigrali nije nista pokazao,tako da je bolje sto je dosao ciro.Vjerujte mi,dosao je kraj i onoj gamadi koja nam upravlja nogometom.POZZ
Ciro je lopovcina velika,njemu je u interesu pare kao i savezu,fujj,al makar dobro vodi repku i ostvario nam najvecu pobjedu u historiji i nista vise nije uradio,ja vjerujem da i Kodro je mogao pobjediti Estoniju,Armeniju i Sloveniju.
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Upravu si.Volio bih stvarno da dozivim ozdravljenje BH fudbala al sigurno necu,jer to ce trajat do 3000 godine kako je krenulo.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma kakav kraj ba...sta ti je..pa ciro je s njima...isto kradu...a pazi ove rezultate..odigro prvu tekmu protiv japana sa sastavom i nase lige...prv go primljen u 70 min...taman ovi do tad mogu trcati..da je utakmica trajala 70 min bio bi remi...2 utakmica 2:2 protiv makedonije (dobra utakmica...malo poigravanje nase zadnje linije i hasagica, al sve u svemu dobro je bilo), a pazi cire 2 izgubljene, 2 pobjede protiv 3 puta slabijih repki, i pobjeda protiv slovenije koja nam je dala 3 gola...to za mene nije dobra utakmica...tako ciro nema nista bolje rezultate nego kodro...formance je napisao/la:Moze on biti lopov i boli me neka stvar zato.Ovaj lopov kakvim ga nazivate je pencilin za one gore lopove iz saveza i za mene je bolji selektor od Mehe Kodre.Svaka Mehi cast sto je stao protiv saveza i rekao NE!,ali u 2 utakmice koliko samo odigrali nije nista pokazao,tako da je bolje sto je dosao ciro.Vjerujte mi,dosao je kraj i onoj gamadi koja nam upravlja nogometom.POZZ

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma moraju i ovi jednom umrijeti...samo da ne dodju isti ili jos losiji...mad to je tesko da moze biti iko losiji od njih...saom treba da se koad ovi krepaju posto drugacije nece da odu treba dovesti kako treba ljude.....i kodru za selektora...BIHfan je napisao/la:Upravu si.Volio bih stvarno da dozivim ozdravljenje BH fudbala al sigurno necu,jer to ce trajat do 3000 godine kako je krenulo.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma kakav kraj ba...sta ti je..pa ciro je s njima...isto kradu...a pazi ove rezultate..odigro prvu tekmu protiv japana sa sastavom i nase lige...prv go primljen u 70 min...taman ovi do tad mogu trcati..da je utakmica trajala 70 min bio bi remi...2 utakmica 2:2 protiv makedonije (dobra utakmica...malo poigravanje nase zadnje linije i hasagica, al sve u svemu dobro je bilo), a pazi cire 2 izgubljene, 2 pobjede protiv 3 puta slabijih repki, i pobjeda protiv slovenije koja nam je dala 3 gola...to za mene nije dobra utakmica...tako ciro nema nista bolje rezultate nego kodro...formance je napisao/la:Moze on biti lopov i boli me neka stvar zato.Ovaj lopov kakvim ga nazivate je pencilin za one gore lopove iz saveza i za mene je bolji selektor od Mehe Kodre.Svaka Mehi cast sto je stao protiv saveza i rekao NE!,ali u 2 utakmice koliko samo odigrali nije nista pokazao,tako da je bolje sto je dosao ciro.Vjerujte mi,dosao je kraj i onoj gamadi koja nam upravlja nogometom.POZZ
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ma doce ba neko novo **** u savez,ja neznam mislim da bi neko od nas na forumu trebao biti predsjednik Saveza jer ima puno strucnjaka.Samo se prijavite.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kemo zahirovic
- Kontakt:
Ja se stavljam na stranu MEHE KODRE... jbga. postujem CIRU al jest tesko dobit Armeniju i Estoniju sa onakvom ekipom... Odkako znam za sebe nismo imali jacu ekipu, pogotovo sto se tice napada i veznog... I imamo i odbranu dobru neg CIRO prosto receno sere, pa sta mu je trebalo pa da otpise SAFETA, to mi je najvise krivo, Papca zove dva put a SAFETA jednom,i to je povezano sa savezom jer je SAFET u intervju zamjero savezu sto ga nisu zvali kad je bio povrijedjen...Da ne ulazim u pricu oko saveza jbs. im mamu... da imamo KODRU, PAPAC bi igro za repku, SAID bi igro za repku, SAFET bi igro,igro bi MEHIN sin KENAN koji igra za mladje kategorije spanije...
Igro bi SANEL JAHIC ( koji je u potpunosti zasluzio poziv ), isto tako VULE TRIVUNOVIC,SEMIR STILIC i jos mnogi igraci, da ne nabrajam vise, ne zelim pljuvat CIRU al ocigledno je da isprobava igrace iz Hrvatske lige, sto povezujem sa djubretom od ilje...
i jos jedno pitanje... sta je bilo sa branimirom bajicom???
Igro bi SANEL JAHIC ( koji je u potpunosti zasluzio poziv ), isto tako VULE TRIVUNOVIC,SEMIR STILIC i jos mnogi igraci, da ne nabrajam vise, ne zelim pljuvat CIRU al ocigledno je da isprobava igrace iz Hrvatske lige, sto povezujem sa djubretom od ilje...
i jos jedno pitanje... sta je bilo sa branimirom bajicom???
JA sam vec par puta rekao da se Ciro drzi poslovice"SA CIGANOM CIGANSKI SA GOSPODINOM GOSPODSKI."Nadam se da razumijete sta vam zelim reci.Zapamtite nasa je politika takva da je stvorila ovakav savez pa se nadam da se savez zeznuo kad su mislili da ce Ciro biti njihov igrac.Niko nema potrebe vrijedjati ni Kodru ni Ciru nijednog selektora jer sa ovakvim savezom nazalost mogu samo prefrgani tipovi tu nema sanse za tipove kao Kodro.pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.