Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Promjena kluba mozda nebi bila lose rjesenje

Hvala ti Safete.Greivis je napisao/la:Mislim da Seferovic sam ima vise golova nego svi nasi napadaci zajedno.

The flowers of English football, the flowers of Manchester
Teško će naći dobar klub sa ovakvom reputacijom.suhakrpa je napisao/la: Promjena kluba mozda nebi bila lose rjesenje

3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Njegov sljedeci transfer bi vrlo lako mogao bit u Tursku, Rusiju, Ameriku ili Arapsku zemlju.Garfield je napisao/la:Teško će naći dobar klub sa ovakvom reputacijom.suhakrpa je napisao/la: Promjena kluba mozda nebi bila lose rjesenje
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
- DragonGirl
- Kontakt:

Sreca pa ga Stuttgartovi cijene.Goalgetter je napisao/la:Sa tribina se ori ''Vedade supcino''. Mislim da je od Hoffenheimovih navijaca.

3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trebao je ostati u Hoffenheimu. Ako nista imao je 5+ golova sigurnih u klubu kao asistencije Salihovica. A poslje toga je sve puno lakse kad te krene. Cini mi se da je i penale pucao tamo.Goalgetter je napisao/la:Sa tribina se ori ''Vedade supcino''. Mislim da je od Hoffenheimovih navijaca.
@Greivis
Cijeni ga Pape koji nije zelio da pozove rezervnog napadaca jer bi to uvrijedilo tada rovitog i nespremnog Ibisevica koji nije bio ni u formi tada. I odlucio se je tada za igru bez napadaca.

Očekivano ipak.DragonGirl je napisao/la:Koja salva zvižduka kad je ulazio...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Seferovic je samo jedna od gresaka Susica. Nema potrebe da se opet toga doticemo.
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Bar si upucen.Saurman je napisao/la:Nije ni čudo što je Stuttgart u ovoj krizi kad drži Ibiševića u prvih 11, čovjek nije dao gol od zadnjeg ledenog doba.

- DragonGirl
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
glavnog rivala Hoffenheima ?Greivis je napisao/la:Ispao je i papak kad je presao u glavnog rivala Hoffenheima. Zbog toga je i dobio zvizduke. Sada ga ne vole ni jedni ni drugi. Sam je kriv.
Seferovic je samo jedna od gresaka Susica. Nema potrebe da se opet toga doticemo.

Trenutno korisnika/ca: 231983, ajdohordas, Alucard, aqarius, bavarian_bk, bhfanatic14, boki86, bordocrveni, Burberry46, Confiance, DjaniTarik, Edincapitano, emir79, Fudo, galia95, General505, GG3, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], greenwood, Hafiz00, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, JackW, JayCatwright, Jegres, jozinho, KarlMarx, Kaunas, legendarnadruga, Majstorinho, marlostanf1eld, mexy_whites, Micron, Mocvara1991, moreno123, myself, Napapijri, napapijri1987, nerkolfc, PeppermintSA, Principatus, rishovski, SanaBosna, Sarun, Scholl, Sheyi, signalidunapark, sony_91, StevieG8, THEC, tuitamo, UtdBiH21, Venom, VivaLaLiberta, zastitaIdentiteta i 552 gosta.